Гей от село се похвали, че спал с Валери Божинов

Big Brother събра заедно силиконки, футболист, бизнесмени...
Обновена: 18 авг 2015 14:19 | 18 авг 2015 09:34, Александър Попов
124

Екатерина Балабанова. Снимка: Нова тв

Гей, футболист, бизнесмен, златотърсачки - това са само част от новите тв герои, които станаха част от новия сезон на Big Brother. В къщата влязоха 11 души, някои с интересни истории, други с понадути визитки.

Първа прекрачи прага 28-годишната Екатерина Балабанова, която изработва гердани и гривни от камъни. Тя се похвали, че непрекъснато е усмихната, обича шумните компании, а влизането в шоуто било нейна мечта.

Към нея се присъедини 25-годишният барман от София Пламен Димитров. За него се разбра, че обича да изслушва клиентите, пийва си, но пък и бил много романтичен. Пламен разкри, че още като тийнейджър е напуснал майка си, която се пропила и бил отгледан от баба си и дядо си. Те дори са татуирани на тялото му като някакъв вид признателност.

Под номер три се появи 34-годишния Борис Братухчев, който демонстрира високо самочувствие, а още отсега е ясно, че едва ли ще има човек в шоуто, който ще го надприказва.

Един от интересните персонажи ще бъде 38-годишната Никита Джонсън, която от 20 години живее в Швеция и ръководи собствено тату студио и ресторант. Тя със сигурност знае най-много от конкурентите си, тъй като дели постеля с друг участник от Big Brother - Боби Ръгбиста. Със силиконовите си подобрения Никита напомня на ранната Донатела Версаче, но за разлика от дизайнерката, цялото й тяло е покрито с татуировки. Никита призна, че пазела тайни, които естествено била готова да разкрие.

В къщата от селски тип влезе и брокер. 30-годишният Кирил Симеонов от Варна се занимава с търговия на акции на Нюйоркската фондова борса. И той като Борис се самоизчетка, че е много умен, бил бохем, а Big Brother му е фетиш от малък. "Емоционалността ми, съчетана с високия ми интелект и способността да привличам вниманието върху себе си, са предпоставка за доста интересни неща, които ще се случат", похвали се Кирил.

Ромският етнос пък е представен от 30-годишната Ирена Петрова, която родила на 21 години. И тъй като не можела да издържа детето си с учителската заплата, станала стриптийзьорка. Покрай пилона се запознала с Бен, който й осигурил охолен живот, а след шоуто ще се установи завинаги в Англия. Ирена влизала в къщата, за да запомни България с нещо хубаво. С какво точно се асоциира родината с едно тв риалити остава да разберем като си тръгне.

Колоритен образ е и седмият съквартирант Анита Болярова. 36-годишната плевенчанка има собствен козметичен салон и води курсове по козметика. Тя имала черен период в живота си, когато пипнала гаджето си с друга любовница. Отишла в къщата й и чак ръцете я заболели от скубането на косата на опонентката си. След това хванала гората и открила своето призвание - да бъде добра, да помага на хората и загатна, че нейната роля ще е да балансира характерите в къщата.

В ролята на типичния БГ бизнесмен ще гледаме Цветелин Николов, който се занимава основно със строителство. Той "разполага със свобода и пари", жените го преследвали, но досега в 90% от случаите попадал на кучки. Но пък се похвали, че харчел за вечери и по 3000 евро.

Дали пък Цветелин няма да попадне в плен на 26-годишната Силвия Юрукова? Тя работи като модел, може би най-често срещаната професия сред златотърсачките. Носителка е на няколко корони от конкурси за красота, като последният е "Еротичен модел на Европа". Стана ясно, че тя няма проблеми да вее гърди пред всички.

Шоуто няма как да мине без футболист, друга "важна" категория в родния шоубизнес. Пламен Богданов, на 22 години, от Пазарджик, бил ритал за три отбора от А група, но заради уредени мачове окачил бутонките. Сега се занимава с фитнес. Очаква се той да бъде сред главните герои, тъй като не издържал на глад, не обича хората, които говорят много и мрази гейовете.

Именно на "левия бряг" се оказа 21-годишният Кристиян Стойков от село Жернов. Представи се за "бивш поп-фолк певец, за когото медиите пишели постоянно, и бил №1". Не уточни кои медии, но допълни, че бил преспал с Валери Божинов. Което май ще се окаже PR трик и начало на съдебен иск.

Иначе женственият Крис веднага бе вкаран от редакторите на шоуто в ролята на мразеният. Той получи мисия да избира дали да бъде унищожен само неговият багаж или на всички останали. В изповедалнята той определи останалите като подмолни и лицемерни, а мъжете – като скучни и не негов тип.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: Big BrotherВалери Божинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Да един до друг, защо не?
72
1
 
8
 
! Отговори
. преди 8 години
Търговец на NY борсата ще влезе в тая простотия да си губи времето.. Толкова му е и търговията сигурно, колкото акъла.
71
1
 
5
 
! Отговори
Брат Вурст преди 8 години
Дреме ми на шалтера за тези ексхибионисти.
70
2
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
predlagam vsi4ki da boikotirame tova podobie na 6ou s tezi degradirali utrepki ,no nadali vsi4ki 6te sa na edno mnenie,na prostiq narod mu dai samo seir i da si 4e6at ezicite s tazi utaika na tova na6e bolno ob6testvo ,blagodarenie na prostoludieto takiva individi jiveqt posle ot ni6toto
69
2
 
23
 
! Отговори
професия преди 8 години
Не видях някой от горните да си ИЗКАРВА хляба с работа, с професия( с изкл. на 2-3-***.) А татуировките ( и при мъже, и при жени ГОВОРЯТ за ПРАЗНОГЛАВИЕ, ГЛУПОСТ и че НЕ РАБОТЯТ.)Не гледам тези шоута.
68
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И на този ще му се плаща с нашите стотинки?Гадно!Какви са тези издънки в тази телевизия?Кой се занимава с тези простотии?От сутрин до вечер ни заливате с тъпотии,а по-рано не беше така!Къде е причината?
67
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гейове има в Холивуд. В бг. са най-обикновени пееаси.
66
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГНУСНО!
65
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** народ, просто нещо!
64
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По-скоро Бритни Спиърс и Тони Стораро са водещи ;)
63
4
 
18
 
! Отговори
75 преди 8 години
От какво сте недоволни? Много си е добре Брадъра. Много точна извадка от нашето общество: п***ли,евтини к***ви, полудели от безпаричието маниаци които сам си вярват че са бизнесмени,безработни "мачовци",киснещи цял ден в кварталната пивница. Да не сте очаквали интелектуалци,възпитани хора говорещи за произхода на Вселената или жени спали с под 100 мъже? Такива в България няма.
62
1
 
18
 
! Отговори
Оня преди 8 години
Един гей от село спал с друг гей от село :D хаха
61
2
 
18
 
! Отговори
Ала_Бала преди 8 години
Простотии за още по-простия народ. Да ги гледа ББ и ЦЦ, На тях им прилича!
60
2
 
23
 
! Отговори
Карамбола преди 8 години
Как пък стана точно така???Преди един месец тая Балабанова е даваха по Нова в "Сделка или не"сега в Биг Брадър,така беше и с оная *** от Перник в "Женени от пръв поглед"-СветланаПосле да ми разправят,че е не е нагласено.*** скапаната държава,само лъжат народа.
59
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Яко, а? Представителна извадка от народа? Направо не знам какво да мисля, събрали силиконки с изкривено мислене и някакви "мъже" със самочувствие, били успяли с какво? Направо се изложиха този сезон, търсейки отново сензацията, но на хората им омръзна да гледат измислени и изкуствени неща, предпочитам бтв и кастинга за евровизия, поне видях красиви и талантливи деца.Успех с преборването на ниския рейтинг на нова.
58
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Ники не му отива бада. Поне да беше я пооформил, вместо да се парви на клошар.
57
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От всички *** на Божинов, само геят си заслужава, Нило е като някоя вампирка в сравнение с него!))
56
1
 
25
 
! Отговори
без проблеми преди 8 години
Не е проблем да спиш с Валери Божинов! Всичси сме спали с Валери Божинов!
55
1
 
43
 
! Отговори
Тцтц преди 8 години
Какво е това предаване и защо водещи са Майли Сайръс и Тони Стораро?!?
54
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хубави жени са влезли. За хубави пари. Това чудо кат'се гледа все едно гледаш порно в работно време.

Спонсорирани публикации