Полет с екстри – стюардеса изкарва по £1500 от секс

Работела в арабска авиолиния и предпочитала дълги полети
Обновена: 1 окт 2015 22:25 | 1 окт 2015 22:16,
26
Полет с екстри – стюардеса изкарва по £1500 от секс
Снимка: архив Reuters

Да си стюардеса е мечта на много момичета от цял свят - привлекателна работа в небето, пътуване в екзотични дестинации и добро заплащане. Но една британска стюардеса е намерила своят начин да припечели нещо отгоре.

Мащабът на "бизнеса" на жената бил разкрит, едва след като тя била хваната наскоро в тоалетната на самолет с мъж и това провокирало компанията да проведе разследване.

Информацията на британския "Дейли Мейл" разказва, че въпросната стюардеса тя е работила за компания от Близкия Изток, а източник от авиолинията е споделил пред арабски изданияе, как тя е признала, че е правила секс с не един и двама пътници. Освен това е предпочитала и по-дългите полети - например между страните от Залива и САЩ.

А цените? Ценоразписът е подобаващ  - 1500 паунда за сеанс. Пари, които припечелвала на всеки полет.

Е, авиолинията остава неясна, но пък жената е била уволнена незабавно и след това депортирана. Пред британски медии собственикът на сайт за продажба на билети Антоан Мишелат разказва: "Стюардесите винаги са имали специфичен чар и връзка с пътниците. И докато някои избират да не прекрачат линията и да не се възползват, винаги ще има такива, които ще изберат да я прекрачат".

Твърди се, че работливата стюардеса е събрала 650 000 паунда, или над 1 милион лева."Сумата от 650 000 паунда е страшно висока и не ми се струва възможна. Макар че зависи дали въпросната стюардеса не е обслужвала бизнес клиенти, които са доста богати", смята Мишелат.

Стюардесата обаче далеч не е първата, която се подвизава в жанра на най-старата професия високо в небето. Преди няколко месеца стана ясно, че някои японски стюардеси също са решили да добавят някои по-различни услуги към резюмето си, след като от авиолиниите са смъкнали заплатите им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
da si stiuardesa v dneshno vreme
14
0
 
18
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Търся стюардеса ,която умее да вдига самолета,дължината на полета ще зависи от уменията на кандидатките.Само жената да не прочете обявата ,че ще трябва да закрия авиокомпанията преди да е влязла в действие
13
0
 
36
 
! Отговори
Не преди 8 години
Не разбирам само защо са я уволнили ?
12
0
 
18
 
! Отговори
razgradski pop преди 8 години
ако бяхте писали 650.000 паунда или над 27 лева пак нямаше да е погрешно...
11
0
 
12
 
! Отговори
Защита на работницит преди 8 години
Предполагам, че английските работнически федерации ще скочат в защита на госпожицата. Все пак съдейки по заработеното и тарифата, стюардесата здраво е поработила !:):):)
10
1
 
24
 
! Отговори
До 14 преди 8 години
Не си вади заключения за тоалетните във всички самолети на база на раздрънканите каруци А319 или А320, с които се извършват голяма част от късите полети. Тук се говори за далеч по-големи самолети с осигурен комфорт. За протокола, аз бих се възползвал :D
9
0
 
38
 
! Отговори
лупи преди 8 години
работливата стюардеса е събрала 650 000 паунда, или над 1 милион лева - големи математици има и при вас
8
1
 
19
 
! Отговори
до 9 преди 8 години
ами то си е написано ама някой трябва да го прочете - британска стюардеса
7
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе някой от вас влизал ли е в тоалетна на самолет. Вътре е толкова тясно, че едва има място за 1 човек, а за двама да влязат е невъзможно .... че и секс да павят вътре. Аман от розови новини в тоз псевдоновинарски сайт.
6
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Гневен българин 7Ти май я караш на спомени от соца като говориш за хубави стюардеси щото скоро хубава стюардеса не съм виждал. Или пък си лягаш с овцете в обора.
5
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
убаво е да кажете и каква националност е тази джудия но аз имам предположение че на 90% е руско говоряща. А останалите 10% остават за източният блок (Бг, Румъния и т.н.)
4
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе и некои наши политички метат цицки по полета и тревички, щото явно им не стига, а късмета де пристига?
3
19
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А болния *** Сидеров плющи стюардесите с кифтета, щото друго не може
2
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изкарвала била и като кацнат в америка ги скръдзи сто двеста долара , ама те британките са баси журналистките едни добре платени па и пият много , хай лайф пишат пълни глупости за много пари даже и програмисчетста могата да завиждат.
1
8
 
87
 
! Отговори
(-_-) преди 8 години
Ми що да не изкарва жената? Тая вулва трябва да се използва по предназначение!

Спонсорирани публикации