Експериментът в Dnes.bg: Задънена улица - преливаща кофа

Защо боклукчийска кола не минава от седмица по столична улица?
1 апр 2016 10:28,
5
Експериментът в Dnes.bg: Задънена улица - преливаща кофа
Снимка: Dnes.bg

Препълнен контейнер и боклуци навсякъде - така изглежда едно от платната за движение на столичната улица "Кюстендил". Единственият останал контейнер от тази страна на реката тъне в мизерия.

Наш читател ни сигнализира, че от тази страна на улицата не е минавал боклукчийски камион от 1 седмица - откакто се въведоха промени в движението заради изграждането на третия метролъч.

Районът пред пазар "Красно село" бе напълно отцепен заради ремонтните дейности, а едната страна на ул. "Кюстендил" е задънена. Според живеещите там това е и причината боклукчийска кола да не идва, въпреки че преди е минавала всяка вечер.

Оказва се, че неизхвърленият контейнер е единственият останал от тази част на улицата. Останалите са преместени от другата страна и са празни.

Вероятно боклукчиите не минават, защото кофата е единствена, а обиколките през тесните малки улички не са удобни. Но трябва ли хората да тънат в боклук заради промените в движението?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
хахахааааа..... преди 7 години
Тоновете отпадъци, складирани в Джулиано, се товарят на камиони и се изпращат в Серино, където се подлагат на първо третиране. То е необходимо, за да бъдат натоварени за България. От Серино *** пътува за пристанището на Неапол, където го товарят на кораб. Дестинацията е пристанище Бургас. Оттам *** пак се качва на камиони, които се отправят към крайната дестинация Полски извор, до община Камено в област Бургас.
5
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 7 години
Ami hodete ot drugata strana murzeli
4
1
 
3
 
! Отговори
светнат преди 8 години
Подайте сигнал за подозрителен *** и ще видите как ще долетят.
3
2
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 8 години
До АнонименДа, само там.
2
2
 
5
 
! Отговори
Abe преди 8 години
da ne bi nqkoi u vashiq sait da jivee tam, pisna ni da slushame za toa kvartal!
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
samo tam li ?

Спонсорирани публикации