Социални разни: Още за "Нощните вълци" и зов за помощ

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
3 юли 2016 18:37,
2

 

 Първоначално решихме, че грешката е дело на някоя рускиня. После видяхме, че всъщност Иван Вазов е автор на обявата и ни стана малко криво.  Снимка: Facebook


Измина една като цяло нормална за това време на годината седмица. Развълнуваха ни неуредиците по курортите ни, цените на шезлонгите и други подобни теми. Ако не бяха минали моторджиите от "Нощните вълци", нямаше да отличим по нищо 26-ата седмица на годината от предишната или следващата. Но те минаха през страната и вместо декларираното от тях желание за единство на славяните, посяха раздор сред същите у нас. 

 
Във Facebook се появи един пост, който обаче беше черешката на тортата по темата. Ако всичко написано в него е вярно:
 

Но понеже е неделя, а темите не трябва да са толкова емоционални (или поне до мача довечера), започваме с видео обзора. Какво по-неделно от чистенето? Всеки, живеещ в град, знае как звучи градът неделно време - звук от прахосмукачки нейде из апартаментите по етажите и неизменния флекс. Е, ето нещо по първото:

 
Продължаваме с една баба, която като че ли поздравява ало измамниците с една песен, която се появи в същата 26-а седмица на годината. Същата баба била и голям фен на фолк певицата Андреа. Разбрахме го по труден начин, но няма да ви затормозяваме и вас с това. И така: чуйте песента "Колко хубаво е, братче":
 

А тази жена от горното видео все ни се струваше позната. Дали заради самата нея или заради портретите на класиците из дома й, не знаем. Докато не ни припомниха това:
 

Завършваме с едно видео, с което пожелаваме на всички отпускари да си изкарат отпуската толкова яко, колкото този човек
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С изключение на прахосмукачката и хармониката, клипчетата са баxти тъпизмите.
1
2
 
0
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
по повод последната снимка в "Lidl" и "Dia" има подобни табелки ,че под 10Е не се плаща с банкова карта ..

Спонсорирани публикации