Социални разни: За олимпиадата в Рио позитивно...

Или какво ни хвана окото в социалните медии през седмицата
14 авг 2016 18:18,
3

 

 В Рио има и турнир по футбол за жени. Тази снимка е от такъв мач. Какво крие дамата на снимката, остава загадка.  Снимка: Facebook

Измина още една седмица, в която не получихме медал на олимпиадата в Рио. Зевзеци коментираха, че единствено Гълъбин Боевски може да ни донесе нещо от Бразилия, но пък е факт, че единствените положителни новини дойдоха от Силвия Дънекова.

Още олимпийски неволи, може да видите в галерията. А сега продължаваме с видео обзора, в който темите също няма да са много различни.

Започваме с едни прекрасни котенца, защото интернет се движи от котенца. Ако не вярвате, отворете си Facebook-а или питайте Валери Божинов. Всяка прилика между представянето на животинките и това на едни атлети на една олимпиада е напълно случайно:

Продължаваме на олимпийска тема. От 2 години насам мъжкото синхронно плуване не случва, но ако все още не го намирате за красиво, вижте това:

Завършваме с едно видео, от което много хора могат да научат много неща. Всеки, пътуващ с градския транспорт, знае за какво става въпрос:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
АК преди 7 години
наще си направиха по една екскурзия до Pио и се прибират един по един.. това е. пълна изданка.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПО тема последната снимка > Бекона идва от магазина , а как и кой го е закарал до магазина Британците и много други прости хора по света не ги интересува и дори си нямат и на представа че произхода му е животински.
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз казах ли ви преди олимпиадата, че на тази олимпиада и един медал не можем да вземем и ще е най-позорната за нас като участие? Строшиха милиони левове за екскурзията на тези некадърници от БОК.

Спонсорирани публикации