Експериментът Dnes: Забравената дамска чанта

Колко честен е българинът? Ще я върне ли? Вижте!
Обновена: 16 сеп 2016 09:19 | 16 сеп 2016 09:07, Екип на Bulgaria On Air
14
Експериментът Dnes: Забравената дамска чанта
Снимка: bgonair.bg

Колко честен е българинът? Това провериха репортерите на предаването "ДНЕС" по Bulgaria ON AIR Валерия Цветанова и Борислав Петров. Те влязоха под прикритие в поредния социален експеримент.

Още по темата

Какво смятате, че ще се случи, ако седите на някоя пейка в парка и на тръгване забравите вашата чанта с лични вещи в нея?

Дали някой ще извика след вас, дали друг ще я открадне или трети ще остане безразличен към случващото се? Вижте сами в следващото видео.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Деси преди 7 години
Е га ти и експеримента! За да го наречете така трябва поне 2-3 часа да кибичите скрити и да се повтори поне десетина, даже десетки пъти. Демонстрираното тук е от типа "Как е малкото име на Иван Вазов?"
8
4
 
0
 
! Отговори
vilenita преди 7 години
интересно
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубава идея за терористите.
6
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-*** експеримент не бях виждал!
5
12
 
24
 
! Отговори
ХОЙ преди 7 години
Ако видя забравена чанта където и да било няма да и обърна изобщо внимание. Откъде да знам че в нея не цъка бомба с часовников механизъм. В днешно време доверие неможе да имаш на себе си камо ли на другите! Това да ни вие ТАТОВО-то време когато всички бяха хора а не маймуни!!!
4
0
 
35
 
! Отговори
:) преди 7 години
Е това ли е експериментът? Един човек? Хаха, снимайте поне 7-8 другия път...
3
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в днешно време, ако собственика е още наблизо бих му подвикнал, но ако го видя да се отдалечава бързо, бих се отдалечил и аз, от къде да знам КАКВО е забравилна мен са ми връщали загъбен портфейл с документи по оставената вътре моя визитка. Парите ги нямаше, но това в случая не ме притесни.
2
0
 
45
 
! Отговори
еделвайс преди 7 години
Ще я обявя на много места с телефон за връзка. Който се обади- ще трябва да каже каква е чантата и какво има в нея. Познае ли - получава си я. Никаква награда не искам. Не се ли обади никой - дарявам на някой беден от квартала по мой избор. В полиция не предавам.
1
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много зависи кой ще намери изгубената вещ. Има честни има и нечестни. На мен са ми връщали загубен портфейл и телефон, но е въпрос на късмет.

Спонсорирани публикации