Социални разни: Садо-мазо автобус и градска мода

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
2 окт 2016 17:00,
3
Социални разни: Садо-мазо автобус и градска мода

 Една любов в Пловдив.  Снимка: Facebook

 Каква седмица беше! Първо един македонец стана по-популярен у нас, отколкото в родината си, а после и ГЕРБ обявиха коя ще е майката на народа. И а-ха да стане като латино сериал и Стефи фешън пусна нова песен. За нея по-надолу, а в галерията може да си припомните и малко от студентския живот.

Ако си мислите, че "това може да се случи само у нас", не сте прави! Тази седмица се появи едно клипче, което набързо натрупа милиони гледания. На безсмислието му могат да завидят всякакви Стефи фешъни и Джорджановци. Ето:

Като стана въпрос за Стефи фешън, девойката има нова песен. И нова колекция. И тук се чудим: ако трябва да избираме измежду двете и от това зависи животът ни, какво бихме избрали:


Стефифешън изпя Боят настана by stesank

Продължаваме отново с нова песен. Тя е на музикалния колос Цветино Джукати. Той роди музикален хит "Жаба влачи телевизор с нокторезачка", а ние просто слушахме и плакахме:

Завършваме с нещо традиционно. Какво по-хубаво от есенен пазар? Чушки и домати за зимнина, тук-таме грозде, а леко в страни, цели камиони с грозде памид за вино и ракия. Едни молдовци показват как най-лесно може да подготвите суровината:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Фен на Стефифешън преди 7 години
Стефифешън би могла, но едва ли би завидяла на когото или на каквото и да било. Има грешка в написаното - Стефифешън няма нова колекция на този етап.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тотална деградация... да позва трета световна па да почваме да се чистиме дееееааа....

Спонсорирани публикации