Намериха трите деца, духнали от Дом за сираци

Не се знае къде са се намирали през тези две нощи
Обновена: 9 окт 2016 08:45 | 9 окт 2016 08:45, Петя Славова
45

Димитър. Снимка: МВР

Намериха трите деца от дом за сираци в София, които изчезнаха в четвъртък. Те са били настанени в Дом за деца от семеен тип в квартал "Люлин".

Още по темата

Децата - момче на 13 години и две момичета - на 13 и 14 години, бяха обявени за издирване в петък.

Досега те никога не са създавали проблеми, нито пък са давали признаци, че възнамеряват да бягат.

"Контрол винаги има. Няма секунда, в която да не знаем къде са децата. Винаги има човек, който ги придружава до училище. Държим непрекъсната връзка с учителите им", заяви пред Нова тв директорката на дома, г-жа Веселинова.

Според нея децата са решили да опитат да видят какво ще се случи, когато ги няма, и дали ще ги търсят.

"Може да е зов за внимание, въпреки че те даже са пренаситени от внимание в някакви моменти", допълни Веселинова, като допълни, че на децата ще бъде оказана помощ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
5
 
! Отговори
Дyxoвен живот преди 7 години
Е, как да не знаете къде са били, нали сте написали в заглавието, че са дyxaли.В тези домове децата порастват рано.
24
0
 
5
 
! Отговори
Неа до 19 преди 7 години
Все неща които няма как да удостовериш с факти . Всичко е само в главата ти . А първичната ти реакция и обиди са характерни едни от тези които коментираш .
23
0
 
1
 
! Отговори
Дидо преди 7 години
Думата, която скрихте, е Ч.У.Ч.Е.Л.О.
22
0
 
5
 
! Отговори
Дидо преди 7 години
Духнали били... Абе няма ли да ви духнат под опашките, *** журналисти! Учило-недоучило ***!
21
0
 
14
 
! Отговори
Ехо преди 7 години
Сменете малко заглавието, че не подхожда нито на темата, нито на журналистиката.
20
3
 
7
 
! Отговори
Сорос преди 7 години
нека им да дадем шанснякое от тях ще стане Президентядрен физикфинансист
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами нормално е до сега да не са бягали. Все пак едно дете на 10 няма да тръгне да прави такива неща без причина. Обаче вече навлизат в тийн възрастта и като ги тресне хормона не се знае каква глупост ще направят. Важното е, че са ги намерили и са добре. И предполагам са си научили урока и друг път ще мислят малко повече.
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А службите си нима не са на ясно че от домовете деца постояно напускат вече и практикуват най древния занаят, като само така си докарват пари , възпитателите се правят че не знаят а по големите принуждават и другите да го направят...е все пак са 99% ромчета
17
12
 
9
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Ами явно си доста глупава щом не можа да схванеш че не цвета на кожата и етноса е важен а поведението и отношението..пак ви повтарям вие сте много близо до тия хора като ценности и поведение ...не се самоаблуждавайте че се различавате ,особено родените след великите промени..
16
2
 
9
 
! Отговори
Неа до 16 преди 7 години
Малиии че коментар ... Я кажи какво е общо точно специално в ценностната система , че да схвана мисълта ти ? Ако познаваш само долни хора си е твоя грижа ...но аз и грам не мога да се съглася с твърдението ти
15
0
 
4
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Иначе предизборни кампании правим . Всичко проформа . Айде скриете се . Дявол да ви вземе ! Продажници ! Възползвате се от незнанието на хора да манипулирате както си искате чрез етикиране и предубеждения .
14
19
 
6
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Най -интересното е че българите които са най близо като ценности и поведение до циг..аните ги мразят най-много.....предполагам ги чувстват като конкуренция в ценностната ниша на оскотяването...аз лично презирам глупавите хора и нацоналноста не ми е водеща...
13
4
 
5
 
! Отговори
Кузман преди 7 години
Тая Иванка от третато снимка...Оли, баткооо!
12
1
 
13
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Познавам работата от близо на тези центрове и ми се повдига от дъното на душата , какви хора взимат за персонал . А изкукуригалите лели дето ги гледат се прикрират от общината , защото няма кой да им работи за минимална заплата . Наемат римлянки масово ! И никога кмет не е коментирал случай с ЦНСТ , макар и той да е настойник на децата и да е дал правата на управителя на Цнст . Те просто не са наясно изобщо за какво иде реч . Срам!
11
2
 
12
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Госпожа Веселинова моля да отговори как децата се препасищат на внимание ? В какво точно се изразява това ? И кой бяга от хубавото ? И още нещо не е дом за деца а център ЦНСТ . Децата нямат изградена привързаност , те самите не искат да имат за да свикват с другихора и евентуално някой да ги хареса и осинови . Тъй че не говорете врели некипели .
10
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма ли някой в тая държава най-накрая да изкара закон според който всеки създал дете да е длъжен да си го гледа или да му плаща издръжката било то и с принудителен труд?
9
8
 
0
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Не смяташ ли че да пишеш от чуждо име е доста долно....май и е много БЪЛГАРСКО като поведение...
8
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия деца не са българчета.
7
3
 
19
 
! Отговори
САШО+ преди 7 години
След 18 г възраст ще бъдат изгонени от дома .Момичетата ако имат късмет да си намерят по-възрастен мъж да им плаща сметките срещу секс и чистене, ще са късметлийки.90% стават *** .Момчето ако има късмет заминава в чужбина и работи като вол 12 часа на минимална заплата. Ако не почва с кражби или го убиват или в затвора ще живее .Държава няма, плюе върху народа . Цецка като стане президент, ще ни обяснява колко е хубаво в България .
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Грешни реформи, направо вредни. Объркано общество, вече без реална представа за добро и зло. Децата ни са такива, каквито сме ние. Вместо да възпитаваме - покваряваме. Какво правим? Къде отиваме? В канала...на живота, на историята?

Спонсорирани публикации