Съботен бис: Глупави ли са плеймейтките и има ли роля "вишо"-то?

И още - откъснал ли е Гущеров опашката си Мария?
19 ное 2016 17:47, Александър Попов
40

Митьо няма да се беси. Снимка: Facebook

Седмицата започна повече от оптимистично, след като стана ясно, че Митьо Пищова няма да се беси. Един от най-безмислените кандидат-президенти се изфука в стил "лъжливото овчарче", че раздал близо два тона кайма във вид на кебапчета по време на кампанията си. Истина, колкото и над трите хиляди жени в тефтерчето му. Все по-засичащият Пищов се бе зарекъл, че ще си окачи въжето ако генерал Радев стана президент. Е, Радев спечели безапелационно срещу Цецка Цачева, а за радост Митьо не изпълни самоубийствената си закана. Дори се снима с избрания ни нов президент.

Сега Пищова може спокойно да се отегли от политиката и във фантазиите си да "пори женички кат риби". И от време на време да ни припомня, че някога е имал "питон".

Да преминем към нещо по-свежо. Излязлата от "Фермата" Ася Капчикова няма никакво намерение да го играе ратайче и бързо започна да ни припомня, че все пак е актуалната Мис Плеймейт. То не бяха целувки с изнежен манекен с прякор Кен, който видимо спринтира на друга писта, после пък се щракна с кошмара на бежанците - Динко Свинските уши. В медиите започнаха да ги спрягат за гаджета, ходили на любовен шопинг, ама май си е чист двустранен PR. Плеймейтката зарадва следващите я в социалните мрежи с еротичен кадър с мускуляга, в който двамата позират по гащи. Не се знае кой е младежът, но пък със сигурност не е Динко, нито пък анорексичният Кен.

Продължават слуховете, че милионерският наследник Гущеров е откъснал опашката си - фолкпевицата Мария. Преди няколко седмици папараци заснеха миньончето да мъкне куфари към панелка, но обясни, че това били на сестра й и ги носела към апартамент-инвестиция на дъщеря й. Според най-новата клюка обаче Мария е сложила рога на благоверния си с Бирмата. Пернишкият бизнесмен отдавна е надминал славата на Коко Динев и има скалповете на почти всички известни певици от фолк бранша. Прибавил и този на Отварачката, но пък за беля Гущеров надушил изневярата. Предстои да видим куфарите на Мария в каква посока ще поемата и дали тя ще подвие опашка към семейното гнездо.

Плеймейтки, моделки на незнайно какво и прочее пробиващи с телеса към големия град са го закъсали яко с PR-а. Анатомиите им са вече до болка познати на публиката и интересът към силиконовите им осанки вече клони към нула. Затова се търсят други начини да бъдат интересни. Джулиана Гани излезе от стереотипа и започна да онагледява как й помпат лицето с хилаурон. Уж се ремонтирала за ново гадже. Тя изпъкна и в национален ефир в предаване, което си е чиста подигравка за момичетата, които са далеч от медийното внимание и големия град. Уж се сбъдва мечтата им да станат Пепеляшки, но ако целта им е да станат като Гани по-добре да потърсят медицинска помощ. И да се вгледат дали не притежават доста повече.

"Имат плеймейтките за глупави, но защо аз да съм глупава? Нима в България всеки 4-5 висшета?", запита Джулиана в ефир. Първо, висшето образование не те прави непременно умен и интелигентен. Второ, етикетите се лепят на база демонстрациите ви. Вярно, че Гани е топлес танцьорка и най-важният инструмент е тялото ни, но дали някога ще видим нещо повече от нея? Моля се само след години да не се завъдят десетки пепеляшки като нея, горко тогава на принцовете.

От седмица насам Николета се хвали, че е част от нов проект на Филип Плейн. Това наистина е удар за залязващата плеймейтка, но пък само няколко дни след сесията тя се върна в познатите и евтини родни води. И цъфна с кекс в уста само по... бельо. Сякаш не можеше да го хапне в някоя дизайнерска рокля или дори домашен анцуг? Дори хората, които не я харесват, вече спряха да й напомнят, че това едва ли е добър пример за дъщеря й. Но в крайна сметка никой няма право да съди изборите на другите, особено, когато ситуацията е безобидна, рекламна и еротична. Все пак пари трябва да се изкарват, а родните риалита отдавна ни набиха в главите, че у нас ВИП означава Временно Имащи Пари. Или по-скоро нямащи, защото са готови да се излагат и в социалните мрежи и в национален ефир за някоя и друга хилядарка отгоре.

Именно едни героини от телевизията - Тризначките, стигнаха дъното. За сведение на Гани - Вяра, Надежда и Любов преди години се пробваха за "вишо" и изкараха шестица. За съжаление трябваше да се раздели на три. Блондинките "изригваха" през годините с различни умнотии, заиграха се с политиката, заплашваха кметове и продуценти със съд. И накрая ще останат дори без кола. BMW, което бяха купили с наградата си от Big Brother бе пуснато за продан от частен съдебен изпълнител. Наддаването за него, което е обявено за 9 декември, ще започне от 6705 лв. Дотогава кандидат-купувачите могат да оглеждат МПС-то, което е паркирано в мола под личната опека на управителя на търговския център Валери Гюров.

Наталия Гуркова беше поизчезнала от медийното полезрение като слуховете около нея най-често бяха дали е скъсала със съпруга си. Покрай изборите в Щатите обаче и тя намери възможност да изпъкне - с обща снимка с президента Доналд Тръмп. Само се чудим дали това е за хвалба, след като е ясно, че палавият милионер често се е възползвал от красавиците на собствените му конкурси. Пък и Тръмп определено си пада по източноевропейките, за това говорят и браковете му с чехкинята Ивана и актуалната му съпруга словенката Мелания.

Вървим към финала с Благо Джизъса, който изпъкна с поредното богоугодно дело. А именно - да спомогне на съпругата си да напомпа още силикон в пазвата си. Така цялата еротична щедрост ще се изсипва в ръцете на футболиста.

Завършваме благотворително с младите, които се напъват да стават известни. Днес във фокуса ни е Анджелина, която ни се представя като новата Алисия. Била фолк сензация, но да си признаем нищо сензационно не сме чули от нея. Което леко я отдалечава от кака й Алисия, която поне изгради някаква кариера. На вас оставяме преценката пък дали има прилика между двете.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези устни, заемащи 1/3 от лицето, са потресаващи, защо всички тъпачки си го причиняват? И какво ще правят след години, когато пълнителите се разнесат из тялото, ще помпат още и още и още...
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох, чудя се да се смея ли, д плача ли.....Все едно чета вицове!
20
1
 
3
 
! Отговори
Ба! преди 7 години
Че те ни ги викат да си бъбрят с тях за Киркегор...
19
1
 
6
 
! Отговори
jojo преди 7 години
РАдвам се на силиконовите останки и артефакти, че са на изчезване...и тази държава ще се преориентират ценностите.
18
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правите една много голяма грешка - бъркате глупав и ***. Плеймейтките не са глупави - те много успешно успяват да си намерят спонсор, който да цоцат за пари. А като има пари - има и вишу.Виж, за сметка на това са толкова прости, че в една нормална компания няма как да оцелеят.
17
1
 
2
 
! Отговори
Bb преди 7 години
.....
16
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До18 Научи се да разпознаваш иронията
15
3
 
10
 
! Отговори
? преди 7 години
Наистина ли толкова сте останали без работа?
14
3
 
34
 
! Отговори
Ибай Ихуй преди 7 години
Възмутен съм!Нищо не пише за Тоца! Последно събраха ли се с Бередин?
13
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това на 6-то фото, някаква платена жена ли е?
12
2
 
21
 
! Отговори
до 15 преди 7 години
Лошо е,че незнайно как за някои са примернапример Златка Чернатакариера--показване на ***,крадене на чужд мъж и елате сега-майка Терезаа,и проста не може и да пише правилнообща култура-,зиро-0
11
2
 
10
 
! Отговори
Mimi преди 7 години
Bravo #dnes Bg.za sabotniq bis
10
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма лошо да са умни.Няма лошо и да са глупави.Няма лошо и да са ку.рво.ляци.Лошо е, че се правят на едни, а дефакто са други !
9
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, че плеймейтките са умни е абсолютен мит.
8
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Екстра са си. Хубавите жени по правило са мнооого глупави. Грозните са просто глупави. Изключение прави Цецка Мамата, там нещата са сложни. *** човек като Тиквата фемининизира държавното управление. Честито!
7
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Берлин"Какво е плеймейтка?"- Ами, сега им викат "компаньонки". Навремето им викахме "шантонерки", ама те и тогава си бяха обикновени ***, като сегашните.
6
5
 
17
 
! Отговори
един дол преди 7 години
На втора снимка си е баш Ася, просто Светлана вече след толкова операции прилича на поне стотина други
5
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Берлинтова е съживена секскукла
4
5
 
32
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Какво е плеймейтка?
3
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако процедурите на сн. 5 са "разкрасителни" то тези, които ги ползват и тези, които ги извършват, са за специализирана помощ. Красиви уста, които благодарение на силикон и кой знае още какъв ***, който често причинява рак, вкарани вътре, са ги направили да приличат на жестоко подут от болест външен женски полов орган?! Простете за натурализма. Нос - мазен, очи - гурелясали, вежди - на клоун, изобщо - уродясване... Защо-о-о?

Спонсорирани публикации