Социални разни: Румен Радев в полет и песен за 94

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
Обновена: 20 ное 2016 16:35 | 20 ное 2016 16:13,
32

 Патова ситуация.  Снимка: Facebook


 Какви неща само се случиха за последните 3 седмици! Американците, че и ние си избрахме нов президент. Ще имаме и ново правителство. Ако не сте убедени, че това трябваше да се случва, помислете го от друга гледна точка: Кунева ще има още един шанс да стане министър на нещо.

Мнозина тръгнаха да търсят прилика между двете нови първи дами - тази на България и тази на САЩ. Така де, нерде Ямбол, нерде Стамбул. Едно обаче е ясно, Тръмп не може така:

И като заговорихме за Тръмп, изборите в САЩ и самите американци, решихме да ви покажем едни гласоподаватели. Но не бързайте да се плесвате по челото, имаме опасения, че и у нас би било подобно положението:

Продължаваме с нещо, чийто контекст търсим, но не успяваме да открием. Всякаква помощ ще е от полза:

Завършваме с една новоизгряла звезда. Как са се случили нещата там, не знаем, но е факт, че никой досега не е възпявал гумите на автобус 94:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
32
 
! Отговори
Су35 преди 7 години
Смешници точно това че радев с нищожно малко летателни часа прави неща за който са необходими години тренировка прави постиженията му уникални. Знаете ли че в алеята на славата в колежа в максуел му е гравирано името. Знаете ли че руснаците са казали че с тоя стар миг 29 не може да се изпълни кобра но той го прави. И знаете ли че всъщност радев не иска нито руски нито американски самолет с който да си обновим авиацията. Иска грипен шведски е. Но вие сте далече от тия неща само плюете.
26
3
 
25
 
! Отговори
Радев, Радев! преди 7 години
Бие всички и по Стойка и по възпитание и по мъжество и по интелект! Забравете да го оперните, народът си го хареса такъв. А оная усойница дето я е оставил е време да минава че ще се поболее от злоба.
25
1
 
10
 
! Отговори
до 16 преди 7 години
Алоооо, изоставената! А стига злобея! Красива кобра нема. Има само кобра. Затова те е оставил. А спри се че личиш от там далек!
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТука един и същ простопителник си излива комплексите. А сайтчето става все по-долнопробно. Жалко, отива в канала.
23
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До тролгеносенВиж сега, ако искаш да омаловажиш ген. Радев, можеш да го сравниш и със спайдърмен. За по-реалистично, дай да сравняваме с Борисов, например! Не може да величаеш един недоучил пожарникар, а да принизяваш човек, който е показал умения в нещо достатъчно трудно и сложно. Мерете с една мярка и не забравяйте да попремерите и себе си, когато вдигате летвата!
22
41
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано да съм лош пророк *** с това руско протеже Радев скоро модерни изтребители няма да имаме. Ще го върти и сучи да наливаме луди пари е непригодните железа МиГ-29. Те и за това си го сложиха де........от Масква...
21
28
 
5
 
! Отговори
тролгеносен преди 7 години
до 22Всеки от "Ангелите" има по над 300/триста/ кацания и излитания от самолетоносач. Радка няма толкова и на писта. Понял, ***?
20
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 22Нека хората преценят. Да видят и едното и другото. Да видят Ф-35 и МиГ-29. Хората не са слепи, не им казвай кой какво прави:))
19
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Вижте какво правят хората и го сравнете с прословутия Радев с "железните топки" :))"Правят абсолютно същото като Радев, само че вместо един са петима. :) Ангелите са най-добрите на САЩ, а Радев е най-добрият в България, между другото трябва да спомена, че е получил най-високото признание от летателната школа в САЩ, което означава, че е точно толкова добър, колкото ангелите ти, ако не и повече. :))
18
27
 
3
 
! Отговори
тролгеносен преди 7 години
ако все още е останал някой нормален потребител тук нека изпише в "тубата" "blue angels". Вижте какво правят хората и го сравнете с прословутия Радев с "железните топки" :)) Ххахахахаха! Уж си мислех, че имам богат речник ама явно съм се лъгал!! Не мога да намеря думи за сравнение. Може би...."Дете бута камионче и дума буууууууууу!
17
40
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Троловете руски се разчекнаха да създават образ на Радев като "супер" пилот. Само, че този "супер" пилот има "нальот" през цялата си кариера колкото един американски пилот за една година/а може и толкова да няма/. И лупингите пред публика са едно а бойна мисия съвсеееееееееем друго!! Та направил един лупинг и хоп!! -топки от стомана!! Ххахахахах!! Пилоти за шоу има хиляди и са 100 пъти по добри от него. Та така....тролска му раута
16
3
 
6
 
! Отговори
Sahara преди 7 години
Zapovedta na jenata e zapoved na rodinata - pee edin pevez ...Ako kaje jenata, daje i box ste ima...
15
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Топки от стомана, ето това притежава Радев, само вижте видеото.
14
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това видео с Радев съм го признал за велико. Година преди изобщо да влезе в надпреварата ми беше попаднало и вероятно никога няма да ми писне да го гледам.
13
29
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе Радева, как можа да изтървеш прелестната си жена и да се ожениш насила за тоа алиггатор ?!
12
34
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Румба, каката пляска ли те с камшика, а ;)Харесва ти, нали, щото си прислужница.
11
30
 
11
 
! Отговори
Разбира се преди 7 години
Каката е мъжа, разбира се, Румен е Домакиня
10
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставете го на мира генерала , аз не гласувах за него , но той беше определен от вси4ки полити4ески сили .
9
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руменчо, кой е мъжа у вас ;)Май кака е повече генерал от тебе :))))
8
37
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Румене - изчезвай в Русия!Предател и женчо.

Спонсорирани публикации