Наздраве пак и пак! Руски новогодишни служебни партита

Да се изложиш така, че да си търсиш нова работа
2 дек 2016 21:35,
55

 Снимка: Ofigenno


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
5
 
! Отговори
руски преди 7 години
Кажи му руснак и не го обиждай повече...
42
3
 
10
 
! Отговори
Доктора преди 7 години
Ми че то и тук е пълно с такива образи. Все пак сме братски народи. Но на някои не им отърва.
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимката на която една девачка спи на мивките - кърти мивки. Много яко са ги закрепили з да я издържат
40
7
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
На снимката са трима рузки пеерази, които играят Лебедово езеро.Затова в *** забраняват гейщината, защото са пропищели от летентните им геове.
39
4
 
9
 
! Отговори
Българин! преди 7 години
Айде стига вече с тези руснаци и американци! БЪЛГАРИЯ СТАВА ВСЕ ПО-ЗЛЕ И ПО-ЗЛЕ, а вие по цял ден ни занимавате само с ДВЕ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИМПЕРИИ НА ЗЛОТО - САЩ И РУСИЯ! Русия - това, пък САЩ - онова! Ама да правят КАКВОТО СИ ИСКАТ! Ако искат И ДА СЕ ИЗБИЯТ ВЗАИМНО! ВСЕ МИ Е ТАЯ! Норманите американци и руснаци дали по цял се занимават с България?!? ИЛИ ИЗОБЩО НЕ СА Я И ЧУВАЛИ?!?
38
4
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Рускините са невероятно красиви жени.Руснаците са хубави хора.Факт !
37
0
 
8
 
! Отговори
Й преди 7 години
Може ли да сте толкова *** и под всяка публикация да говорите за политика... Като толкова искате да говорите за политика ставайте политици. Тук говорим как хората си правят веселото и после имат незабравими спомени, ама не бай *** и тука видя Путин, Обама, Ердоган и прочие. Да не забравете да добавите Корнелия Нинова и ген. Радев, че още не сте сложили край на цялата картинка. А тя е че 90% от коментиращите са прости хора и търсят къде да избият комплекси...
36
10
 
1
 
! Отговори
Лош Ердо преди 7 години
Ердоган ошамари Путин за втори път ;)Първо му свали летящата крепост със стар Ф-16, а сега бие приятелката му в Сирия - Асад :)))Дали сега в Кремъл се вихрят партита?Или руските лидери се крият в мазите на "Лубянка" ?
35
12
 
7
 
! Отговори
доклад ООН преди 7 години
В Москва процъфтяват гей-екскурзии във военни части, сред проститутките генерали и служители от ФСБ По данни на Международната комисия на ООН за борба със сексуалната експлоатация, Русия е сред лидерите по принуждаване на войниците да участват в проституция и порнобизнесКак се вписват тези факти в образа на легендарната армия, състояща се само от герои и освободители?ХА..ХА..ХА.ХАСитуацията в руската армия напомня на животинската ферма от произведението на английския писател Джордж Оруел, ХА..ХА Гладни, недоспали, пребивани от офицерите и останалите войници, възможно, дори занимаващи се
34
5
 
0
 
! Отговори
руски пидерасы преди 7 години
славянска му работа..Голяма акция за задържане на дилъри започна в Сърбия, след като преди 2 дни стана ясно, че син на известен политик е бил сексуално малтретиран от 8 мъже.Насилниците са разпространявали екстази и опиати, които замайвали жертвата, за да бъде изнасилена, съобщи сръбският вестник Курир
33
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шоросоииидииии гроздето е кисело-нали..
32
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормалните руснаци емигрират в ЕС и САЩ.Дори у нас се заселват, само за да са далеч от Матушка Рус.
31
9
 
9
 
! Отговори
Бърдоква преди 7 години
Нищо ново. Типични руски освинвания.
30
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЕвроaтлaнтицитеТи със сигурност си най-големият евроатлантик.
29
2
 
10
 
! Отговори
даммммм преди 7 години
Аз не бих се отказал от такива веселби...-чесно.Незнам вие защо се правите на такива моралисти тук.Реално сте същите като тези на снимките-даже и по-гадни....
28
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До шорошшшшииииииииииииС ума сошел, что-ли?
27
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен....българин съм и сега....Русофилите никога не сте били и няма да бъдете българи! Националните предатели не могат да бъдат българи.
26
6
 
11
 
! Отговори
шорошшшшииииииииииии преди 7 години
Абе шорошшшшшииииии,,,,гладни били руснаците а??? Гладни сте вие евро-атлантиците...затова и само Прайдове можете да си позволите..ххаахаахххаааааххаха Гроздето е кисело ааааа???
25
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен...31...Българин съм и сега--когато евро-ромите избиват бабите ни на село...и когато храним крастави мюсолмани със своите пари...и когато САЩ избива 500 000 деца в Ирак...и когато България умира вследствие на евро-атлантическият геноцид...и когато продавате децата си зад граница....и т.н.....и т.н......ясно ли ти е ***????
24
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БългаринТи кога беше Българин? Когато взривявяваше църквата Се. Неделя по заръка на Москва, когато беше българите да се пишат македонци или когато в лагерите хранеше прасетата с българи? Или когато гласуваше България да стане 16 република на СССР?

Спонсорирани публикации