Рецептата Dnes: Пилешка каша с чесън

Как да си я приготвим лесно?
17 яну 2017 08:42, Илияна Николова
1
Рецептата Dnes: Пилешка каша с чесън
Снимка: Анатолий Попов

 Продукти:

500 г бяло пилешко месо
3 с.л. брашно
3 скилидки чесън
1 ч.ч. прясно мляко
1 ч.ч. пилешки бульон
черен пипер на вкус
50 мл олио
сол и суха чубрица на вкус
 
Приготвяне:
 
Пилешките гърди се сваряват в леко подсолена вода. След като месото е сварено може да го извадите от бульона и да го оставите да изстине. Нарежете го на кубчета или го накъсайте. В тенджера загрейте мазнината и запържете брашното до златисто. Бъркайте непрекъснато и добавете бульона и млякото. След това сложете месото и подправките. Докато кашата ври отново бъркайте, за да може да се сгъсти. След 10-15 минути може да сервирате.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации