Тийнейджърски седмичен хороскоп

Какво ви очаква следващите седем дни? Вижте!
20 фев 2017 22:10, Криси Табачка
1
Тийнейджърски седмичен хороскоп
Снимка: Instagram

Започна нова седмица, а с нея и нов късмет. Ще разберем какво ни вещаят звездите, а отговорите можете да намерите според вашата дата на раждане и по-конкретно – според конкретния ви зодиакален знак.
 
Подгответе се и вижте какво да очаквате през следващите седем дни.
 
Овен
 
Интересен период. Непрекъснато ще се намирате в центъра на противоречията. Проявете изобретателност по време на спор, когато участвате лично. В някои случаи ще ви помолят да помагате за изглаждането на конфликти между други участници, които не ви засягат директно.Спорната тема ще е свързана със задължения и отговорности, така че помислете добре дали трябва да се намесвате.
 
Телец

 
Занимайте се с дейности, изискващи практическа реализация. През тази седмица сте изключително привлекателни, всички ще ви забелязват. Звучи като комплимент, но имайте пред вид, че когато ви наблюдават освен хубавото се коментира и лошото.Спазвайте правилата, внимавайте какво говорите и довършвайте започнатото навреме. Предпоставките за успех са налице.

Близнаци

 
Интензивна работа в училище, активна творческа дейност извън училище и някакво непредвидено, но интересно пътуване. Това са впечатляващите събития през тази седмица. Паметта ви е изключително силна. Ако посещавате някакви курсове или ходите на допълнителни консултации, то със сигурност ще усвоите много повече материал от обикновено.Има вероятност наскоро започната връзка да придобие романтичен характер. Бъдете предпазливи съществуват предпоставки за травми.

Останалите зодии можете да прочетете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Личи си, че го е писала тийнейджърка.

Спонсорирани публикации