Какво вещаят звездите за любовта за 25 февруари?

Овен, Телец... Какво да очаквате в интимен план?
Обновена: 25 фев 2017 10:43 | 25 фев 2017 09:00, Александър Попов
1
Какво вещаят звездите за любовта за 25 февруари?
Източник: Reuters

Овен

Благодарение на разбирателството с партньора ви, днес ви очакват горещи еротични изживявания. Родените в третата декада, особено тези без човек до себе си, ги очакват важни срещи и завоевания на интимния фронт. Вечерта прекарайте в домашна обстановка и няма да съжалявате – любовта и сексът ще са на първо място.

Телец

В продължение на целия ден нееднократно ще паднете в плен на горещи прегръдки и целувки. Родените през първата декада е време да преосмислят живота си и да не мислят толкова много за работа, а да се отдадат повече на отношенията си с човека до себе си. Тази вечер трябва вие да поемете диригентската палка и да създадете еротична атмосфера, която дълго да държи влага на половинката ви.

Близнаци

Звездите не предвиждат нищо особено за днешния ден на интимния фронт. Има затишие, но само от вас зависи дали е пред буря. Родените през първата декада трябва да отделят повече време на партньора си, един разговор може допълнително да заздрави връзката ви. Ако пък търсите подходящия човек и все още не сте го намерили – излезте и се забавлявайте тази вечер. Звездите дори препоръчват коренна промяна в имиджа ви, само ще ви помогне в любовния лов.

Рак

Много позитивен ден в еротичен план, който ще завърши с качествен секс в море от страсти. На любовния фронт всичко е перфектно, но родените в третата декада няма да избегнат конфликти в своето обкръжение. Не се притеснявайте, те са временно явление.

Какво да очакват представителите на останалите зодии в любовта може да научите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации