Директорката на "Езиков свят" съди всеки, който петнял името й

Нито тя, нито колегите й били замесени в престъплението
Обновена: 27 фев 2017 07:01 | 26 фев 2017 23:03, Камелия Цветанова
92
Директорката на "Езиков свят" съди всеки, който петнял името й
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Директорката на частното училище "Езиков свят”, в което е учил Йоан Матев, задържан за убийството на Георги  в Борисовата градина, изпрати позиция до медиите, в която отхвърля опитите тя и колегите й да бъдат представени пред обществото като пряко замесени в прикриване на престъплението.

Още по темата

Василка Николова се заканва, че ще съди всеки, който петни името й.

"Тежестта на извършеното престъпление и големият медиен интерес по никакъв начин не могат да оправдаят погазването на всички юридически и морални принципи по отношение на мен и моите колеги, които биваме представени пред българското общество като пряко замесени в прикриване на престъпното деяние”, се казва в съобщението на Василка Николова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Взе пример от Лечков.
69
0
 
14
 
! Отговори
AZ преди 7 години
Нека се подложи на полиграфа, пък после ще видим кой кого ще съди.
68
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки, който е знаел или подозирал кой е извършителя, но си е замълчал НОСИ ВИНА и е СЪУЧАСТНИК.Така както има престъпни действия, така има и престъпно бездействие.
67
0
 
41
 
! Отговори
образователна с-ма преди 7 години
Познавам Василка Николова (директорката) - много злобна, смахната и проста кокошка. Бивш сътрудник на ДС. Събираше и продължава да събира инфо за учениците и родителите им. Прави си някакви лични папки за всеки ученик и каквото успее да докопа за семейството му. Тази история и е дошла дюшеш - ученик-убиец с богати мама и тате. Вече си е представяла колко парички ще изкара, от сърце се е радвала на шанса на живота и
66
9
 
13
 
! Отговори
пфу преди 7 години
Много искам да видя цацаратурата как доказва че директорката по две снимки замазани и зашмоцани отлично разпознава, че това в точно тоя, после го коментира с половин София, пък само полицията не знаела... Ако зависи от капацитети в коментарите може доживот да и дадат, ама правото е друга история... Задайте си въпроса, защо в идиотостан всеки си трайка, че знае как работи полицията и съда, тоя синковец на някой, другия чичо на еди кой си. Като точно някаква умрела съветска република от 60те сме!!
65
0
 
24
 
! Отговори
123 преди 7 години
За директорката - то е ясно , "гузен негонен бяга"! Но защо никой не пита дали пък и МВР не са знаели толкова дълго кой е заподозрения /няма да кажа убиеца/, но са си мълчали. Или е паднал "чадъра" над виновника, или бившият вече МВР шев си направи ПР, отивайки си от поста, защото вече няма какво да губи?!
64
0
 
35
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
Май някой е много уплашен и се опитва да шантажира със закани за съд.Разчита,че и този път всичко ще бъде заметено,подкупено и т.н.Смрад.
63
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То наказанието на тази вече си тече. Такава чудесна реклама:"Заповядайте в нашето училище, ще научим децата ви да ръгат с ножки, да нямат съвест, да прикриват убийци - завършват готови дупетати!"
62
2
 
31
 
! Отговори
ЯСно е преди 7 години
Единствената причина, поради която директорката и учителите не са привлечени като обвиняеми, е че заснетият е бил издирван като свидетеле. Това е заявление на прокурор по делото. Ясно е, че са го разпознали, но са премълчали.
61
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За лично укривателство се дават до 5 години затвор. Щом дори съдии са казали, че даскалите и директорката са коментирали помежду си, значи скоро ще им повдигнат обвинения :D ИСкам да видя, как директорката съди прокуратуратата пхахахаха
60
2
 
37
 
! Отговори
ганьо преди 7 години
я осъдете за укриване на информация и подпомагане на убиецаайде в пандела
59
1
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами да осъди първо себе си, щото тя с поведението си е съучастник в убийство. И да не се прави на ощипана, а да прочете закона.Отделно, че е ясно във въпросното "училище" що за ученици учат, така че няма как някой да петни нещо, дето никога не го е имало.Факта, че снимките от камерите са разпратени по училищата и никой не е разпознал съученика си говори много...
58
11
 
35
 
! Отговори
pfu преди 7 години
Добре де, ама при тия две размазани снимки, кой би си сложил главата в торбата и да каже - това е този. Пък мама бизнесмен, тате митничар, после трябва да си търсиш държава за живеене... Така работи кривосъдието в малоумистан, добре са направили, че и да са знаели са си затраяли, като не са сигурни и ги е страх...
57
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната опорна точка на ГЕРБ:)))) Майката на убиеца НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОМА ТОМОВ ОТ БСП. ПО ЗЛЕ СТЕ ГЕРБАДЖИИ ОТ РЕЖИМА В СЕВЕРНА КОРЕЯ
56
0
 
13
 
! Отговори
до 71 преди 7 години
Имаше информация по СМИ че сигнал към Коледа / в годината на убийството/ за разпознатия престъпник е получен и в наш,та полиция , но не го е разследвала! беше пуллрикувано томно в днес бг.
55
23
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Майката на убиеца е бизнес дама имаща общ бизнес с Тома ТОМОВ от БСП, така че не се правите на луди. Тая няма да го вкарат в затвора защото мама е от червената номенклатура
54
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ВЪПРОСКакъв сигнал е потулила полицията ?
53
1
 
37
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 7 години
Всеки тук се възмущава че някаква гнида и учениците и са прикривали убийство. Съгласен съм...Но...забравяте , че и наш,та полиция е прикрила убиеца! Като не е разседвала съзнатело получен сигнал, всъщност е възприпятствала правосъдие, което е сериозно престъпление по НК. Хайде сега да се хванем на ба---няма да има осъден полицай за това! В държавата на мутрите---мутрите и полицаите са едно.
52
0
 
8
 
! Отговори
Ало-о-о преди 7 години
До Анонимен 51 Ако обичаш уточни за момиче или за момче пишеш? И внимавай че директорката ще те съди.
51
1
 
12
 
! Отговори
до 65 преди 7 години
Абсолютно си прав. Но..все пак става въпрос за УБИЙСТВО. АКО БЯХА УБИЛИ ТВОЕТО ДЕТЕ?

Спонсорирани публикации