Социални разни: За пишман скиорите, дървата за огрев и късмета

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
Обновена: 26 фев 2017 16:45 | 26 фев 2017 16:37,
1

 


Изниза се седмица, в която повече бяхме навън, отколкото във Facebook, Twitter или Instagram. С бира ръка и под слънцето пролетта като че ли дойде. Да, ама не, както се казва. Облаците се върнаха, а блоковете пак замирисаха на свинско с кисело зеле.

Иначе проблемите на футболния Левски впечатлиха всички. Според популярния лаф държавата съсипала животновъдството: първо фалира ЦСКА, сега и Левски поели по този път. Едно обаче е сигурно: темата развълнува повече, отколкото мачовете на Лудогорец в Лига Европа.

Започваме видеообзора с представянето на един скиор, чието представяне напомня представянето на българските отбори в евро турнирите. Или пък на националния отбор в произволен мач:

Продължаваме на спортна тема. Едно от първите неща, които учат и децата, когато тренират, е да уважават противника. Защото в противен случай унижаваш... себе и:

Преди време се впечатлихме, когато една от търговските вериги пуснаха фалшиви охранителни камери. Но после си дадохме сметка, че не е важно какво имаш, а какво вярват, че имаш. Същото е и с този папагал:

Завършваме с видео, което ни напомни защо ни липсва Студентски град. Или защо не ни липсва:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Същото се отнася и за тия де лъжат но не са виновни те а големите де слушат затова не слушаи никои слушаи себе си от това се пораждат интриги и клюки а те на това се радват за наша сметка

Спонсорирани публикации