Чия е победата в Глоджево? Спорят ДПС и ДОСТ

Местан обвини движението, че е купило вота с одеяла
27 фев 2017 13:44,
19
Чия е победата в Глоджево? Спорят ДПС и ДОСТ
Снимка: архив Булфото

ДПС и ДОСТ влязоха в задочен спор чия е победата на балотажа на частичните избори в град Глоджево вчера. Двете партии се изправиха една срещу друга на втория тур на извънредния вот.

Кандидатът на ДПС Адем Хаджимемишев е новият кмет на града, обявиха от движението и поздравиха новия градоначалник.

Още по темата

От ДОСТ пък отвърнаха, че това е пирова победа, защото техният кандидат е останал втори с едва 55 гласа по-малко.

"Има резултати, които, без да са победа, са повод за гордост. Има победи, които са пирови", коментираха от партията на Лютви Местан.

С писмо до медиите от ДОСТ обвиниха ДПС, че са постигнали победата си с нечестни срества.

"ДПС опорочи тези избори не само с корупционни пари, но и с нещо още по-уродливо – раздаваше одеяла, взети от Недим Генджев", обявиха от партията на Местан.

Те обявиха и резултатите - 884 гласа за ДОСТ и 939 за ДПС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Е преди 7 години
До 16:Браво на теб! Показваш, че сред вас има мислещи хора! Дано сте повече!
13
7
 
12
 
! Отговори
Турчин от Кърджали преди 7 години
Ще гласувам за ДПС,заради патриотизма им.Не искам турската политика да се намесва в България.Да не забравят тук е България.Аз съм турски произход,но това не означава,че Турция-по точно ДИКТАТОРА Ердоган да се намесва в страната ни.Трябва да залепим османлииски шамар на тези който предлагат и искат това.Айръ гайру йок.Ние сме единни.Биз тек бир парти севдик Булгаристанда о да ДПС(HÖH)Джанъмъз *** олсун сана. Та живее Ататюрк и Левски.
12
4
 
4
 
! Отговори
Турчин преди 7 години
Гласовете за ДОСТ и на парламентарните избори са за ГЕРБ, ПФ, АТАКА, ВМРО. Още Юнус Емре го е казал ,,Болушерек ток олуруз болунерек йок олуруз"- ,,споделяйки ще има за всички разделяйки се ще изчезнем".
11
6
 
6
 
! Отговори
turk преди 7 години
ЩОМ САМО 55 ГЛАСА СА ОСТАНАЛИ .НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ С ДПС ЩЕ СЕ ПРИКЛЮЧИ ОКОНЧАТЕЛНО И ЗАВИНАГИ. А ПАРЧЕТАТА ОТ ДПС ДА ГИ ВЗЕМАТ ЗАЕДНО СЪС СЛАВИ БИНЕВ И ДОГАН В АТАКА И БЕЗ ТОВА СА ЕДНО ЦЯЛО.ПЪК ОЩЕ ПО ДОБРЕ АТАКА ДПС И ПАТРИОТИ И ВМРО ДА СЕ СЪБЕРАТ В БСП И ДА СЕ ПРЕКРЪСТЯТ НА БКП ДЕМОКРАТИ.И ДА СЪБУДЯТ БАЙ ТОШО.
10
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уж турците били единни,ето,че и те се разцепиха,браво!Време е и ГЕРБ,да ни зарадват.
9
4
 
4
 
! Отговори
ЗА КВО ДА ГЛАСУВАМ.? преди 7 години
ТИЯ ИЗБОРИ , ЩЕ СА НЕЗАКОННИ!!!!АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ КОИТО ЗАГУБЯТ --- ШЕ ГИ ОСПОРВАТ ПРЕД К.СЪД!!!!!!!!НЕМА СМИСЪЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8
8
 
2
 
! Отговори
Ян Бибиян преди 7 години
На тия избори нема да гласувам. Не понасям ни ***, ни герберастите, ни рубладжиите, ни етническите шуробаджанашки формирования. Та няма за кого. А да гласувам заради самото гласуване е идиотско. Така че пълен пас
7
4
 
13
 
! Отговори
аноним преди 7 години
До турчинСпокойно като спре султана кранчето и Местан ще е истоия.Този филм вече го гледахме
6
7
 
8
 
! Отговори
Ян Бибиян преди 7 години
Карадайъ е пич! Повтарям пич. Кат .... на кирпич хаха. А Местаня да си пие трибестаня и юрууш към турското пасолство за инструктаж ;)))
5
5
 
8
 
! Отговори
оф преди 7 години
Местан си е сложил кафтан и си е помислил че е поданик на господ, бог или аллах.Мили ми друже , със крадените пари от ДПС това ли успя да направиш? Я се виж от злоба и завист вече лицето ти се е изкривило , или пък от страх от Реджеб Ердоган.....какво му обеща и какво взема от него. Всичко ще излезе на яве. Не те ли е срам да подкупваш и тези от Турция....е ама и те си имат глави на раменете......Ще поживеем и ще видим
4
20
 
13
 
! Отговори
ДОСТУМ преди 7 години
ДОСТ е гaрaнт зa ЕВРОAТЛAНТИЧЕСКОТО НAСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ нa Бългaрия! Всеки срещу НAТО и ЕС е врaг нa Родинaтa ни! Нa изборите ЗA ДОСТ- крaя нa рускaтa мaфия и сaрaите ИДВA! Бог е нa нaшa стрaнa!
3
15
 
15
 
! Отговори
турчин преди 7 години
Г-н Местан ,такава наглост не може.Писаха че милиони ви дава управляващата в Турция партия, цялата медия на Турция работи за вас, всички Мюфтийства работят за вас.Как може да сте толкова нагъл.ALLAHTAN KORKUNUZ YOKMU SIZIN
2
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
М'чи нямахте ли юргани да дадете ве!
1
1
 
19
 
! Отговори
Пехливанлък преди 7 години
Две кални дружини си оспорват правото, кой да е по-чист.

Спонсорирани публикации