"РБ-Глас народен" обеща да спука червените балони

Слоганът на коалицията за вота е "Общи усилия = на сигурен успех"
Обновена: 27 фев 2017 19:21 | 27 фев 2017 19:18, Веселина Йорданова
50
"РБ-Глас народен" обеща да спука червените балони
Снимка: БТА

Ще спукаме червените и популистките балони на 26 март. Такова обещание даде на членове и симпатизанти лидерът на СДС Божидар Лукарски при откриването на предизборната кампания на коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" в София.

Слоганът им е "Общи усилия = на сигурен успех", предаде БТА.
 
Лукарски посочи, че тази кампания ще е различна, защото в нея ще се сблъскат "за" Европа и "за" Кремъл. Гласът народен и гласът реформаторски трябва да бъдат чути в общата какофония от популизъм и кал, призова той. И предупреди, че коалицията ще бъде в кръгова обсада, атакувана от опоненти, но и от доскорошни партньори.
 
На 27 март "Реформаторски блок-Глас народен" ще осъмне с 27 депутати в 44-то Народно събрание, това е минимумът и няма да позволим левицата да се върне на власт, включи се и Явор Хайтов.
 
Председателят на предизборния щаб Найден Зеленогорски допълни, че задачата-минимум е 6 процента от гласа на избирателите да бъде за дясната коалиция. Бъдещето е в обединението и, може би, подчерта той, трябва да се върнем към началото, когато правихме онова силно и мощно обединение СДС.
 
Тук сме хората, които избрахме и избират отговорността, промяната, обърна се към присъстващите и ръководителят на кампанията Петър Москов.
 
Искаме силна държава, която гарантира сигурност, здравеопазване, образование, уточни той. Силна държава и икономика са параметрите на 21 век, подчерта Москов - това, което РБ винаги е защитавал и ще защитава. Москов обясни още, че силна икономика означава предприемачите да бъдат изправени пред еднакви условия и параметри.
 
Лидерът на "Глас народен" Светльо Витков заяви, че не съжаляват за решението да станат част от коалицията и няма да направят и крачка назад, защото силата е в обединена десница.
 
Лидерите на партиите от "Реформаторски блок - Глас народен" и водачи на листи си направиха и обща снимка за старт на кампанията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
7
 
! Отговори
Maks преди 7 години
Единственото което ще изпълнят от обещанията си е да БЛАЖАТ !!! Нищо друго не ги интересува политическите п*р*о*с*т*и*т*у*т*к*и .
33
0
 
13
 
! Отговори
Mikert преди 7 години
Гладни хора има за държавна помощ!!!!! Само се чудят в коя партия да се прехвърлят!!!! Как гледат хората!!!!!
32
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много са ми смешни "реформаторите" - грам предложения нямат и БСП далеч от властта... Добре, но БСП имат програма - предложението за безлихвен заем за жилище за млади семейства до 35 г. ми допада много! Нали искаме демографски прираст? Нека помогнем на младите да се изнесат от при мама и тате! "реформаторите" какво имат? Едно "долу БСП". Наперени да пукат червени балони, но всички до един се изпокриха като мишки, добре че Витков (недоумявам, глад?) им върза да излезе срещу Бай и Нинова... Смях.
31
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никакъв шанс за влизане в парламента.
30
4
 
28
 
! Отговори
OO преди 7 години
Светълчо, Светълчо на развалено понасмръдваш момче
29
4
 
31
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
На тази сво**ч им пожелавам да успех... при търсенето на работа, след като не успеят да влязат в парламента. Щото са "много ценни кадри" всичките.
28
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Банда продажници, Светльо Витков е нарицателно за рова какво правят парите. За какво са ми тези в Парламента, да се гушкат пак с Бойко ли. Той си създаде и Марешки, Патриотите като му клекнат и пак ще имаме еднолично управление.
27
3
 
23
 
! Отговори
Минаващ преди 7 години
Няколко младежи слушаха музика, останалите минаваха без да се спират. Не е възможно да минат 4% . Можеше Витко, ако не беше се омешал с тези.
26
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредният продажен музикант.Някой да помни партията му да е взела позиция по какъвто и да е въпрос?Събира 1% заблудени и ги използва заради субсидията.
25
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалки Тиквени ратаи - начело с Москов, а пък сега и този уж пънкар.Пънкът и депутатството са две нетърпими се взаимно неща.Скакауецът да не си мисли, че е заблудил някого.Да си хваща пътя за ПеУник и да заблуждава канарчетата.
24
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам какво ще спукате,но по-скоро ще се спукате от яд като не влезете в следващото НС.Каквото човек сам си направи,никой не може да му направи.
23
6
 
33
 
! Отговори
ДДД преди 7 години
*** КО си говориш тези един файтон хора и те се вземат на сериозно !
22
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
цирк глобус ...4% на 31 февруари
21
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отвратени сме от метаморфозата на скакалеца . Изложи се тотално , продаде се както много други . Каквото и да казва е голям спукан син балон . Аптекаря пък е изписал цял един род барабар със зетьовете за депутати . Голям резил по български .
20
7
 
29
 
! Отговори
Крали Марко преди 7 години
Никакъв шанс нямат тези лингурки /***/ да стигнат и 3%. Просто в България няма чак толкова много ненормалници да гласуват за доказани крадци и некадърници!!!
19
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хвани единия,удари другия.Че няма да влязат в парламента е ясно,но поне ще получат субсидийката,която отново си прегласуваха,заедно с менторите си от ГЕРБ,така че да не ги жалим,ще има с какво да преживяват.
18
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези и да влязат в Парламента с кого ще се коалират? Естествено с Герб. Този филм го гледахме вече два пъти. Първия път с нежния Яне янев, втория път с тези хубавци.
17
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Реформатори ли? Това са патерици на властта на Бай ***, редом с Марешки и патриотарите... Надеждата е в малките партии - "Да, България" на Христо Иванов или Татяна Дончева, заедно с АБВ (последните не ги харесвам, макар че са малко по-малко нагли от БСП).
16
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама социологическите проучвания сочат, че тези хитреци, няма да минат 4%. Няма нови мерцедеси, каква трагедия!
15
5
 
17
 
! Отговори
Балонът се надува преди 7 години
Надувайте, момчета,да стане на парчета!Прааааас!

Спонсорирани публикации