Плевнелиев песимист за след вота: Важни са принципите!

"По-скоро се рушат, отколкото да се градят мостове"
1 мар 2017 09:00,
150
Плевнелиев песимист за след вота: Важни са принципите!
Снимка: архив, Булфото

Притеснение за стабилността след изборите изрази бившият президент Росен Плевнелиев, като посочи пред БНР, че партиите трябва да излизат с реални предложения пред избирателите си.

"Не мога да бъда оптимист. Гледам политическата кампания с огромно безпокойство. За съжаление, това, което виждам е, че по-скоро се рушат, отколкото да се градят мостове между политическите партии.

Да използваме прокуратурата удобно за политически битки, мисля, че това не ни води никъде. Не е важна формулата на сглобяване на следващата коалиция, важни са принципите - да е прозрачна, да има ясни ангажименти и ясен план за действие", призова той.

Росен Плевнелиев коментира предстоящите избори след церемонията, на която получи награда за цялостен принос от Асоциацията на информационните технологии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
1
 
! Отговори
Питам преди 7 години
До демо?литор 89 Със сигурност си молоумен. Хидроцефалия ли имаш?
95
9
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Плевнелиев е единствения български президент , който си изпълни перфектна задълженията.И всички в Европа го признават , само българите с руско самосъзнаниние ,не.
94
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-голям кеф е да гледам как Йотова му връчва награда хахахахааааПийте лосион, че имате пяна по устата, ватенки.простииииииии
93
5
 
12
 
! Отговори
Неполитик преди 7 години
Не те ли е срам бе предателю на народа си ,да се изказваш? Как изобщо се появяваш пред хората нищожество чуждопоклонно НЕБЪЛГАРИН ДОЛНОПРОБЕН! Ти който продаде народа си за половин фалшив сребърник, и спря въпроси за референдума от жизнено значение за НАРОДА ни? МИЖИТУРКО гадна смърт за теб! Прасетата да те ядат *** продажен!
92
6
 
12
 
! Отговори
зевзек преди 7 години
тоя клоун колкото пъти каже нещо все течение става
91
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поне беше българин а не ром като Костов , има разлика
90
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм един от най-големите опоненти на насилието над жените, но в случая с Росен бих си затворил очите...
89
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
продажната политика на преждеуправляващите унижтожи страната.дано нещо се промени
88
6
 
18
 
! Отговори
van zant преди 7 години
Не ни занимавайте с тоя ***,от него *** за зеле не става. Молба към сайта.....
87
4
 
22
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 7 години
Мижитурка.Самите гербави предпочетоха баба Цура Стругарката, пред този лъжлив и крадлив по..мак!Този беше най-невзрачния държавник в цялата ни 1300годишна история.През целия си мандат нищо не направи , освен да служи на краварите.Всичките му изказвания бяха предварително написани в краварското посолство.
86
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"След теза два случая Плевнелиев стана най оплювания човек в страната."Значи Росалион стана най оплювания човек в страната не заради безгръбначното му слагачество, не заради редовното вкарване на страната в дипломатически скандали, не заради Аспен /как хубаво се превежда на английски/, а заради нещо трето?
85
0
 
3
 
! Отговори
ист преди 7 години
След ицборите ще има една добра новина. ДПС и ДОСТ взаимно ще се унищожат с по3.5 % Жалко че Атака се прилепи към "патриотите".
84
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До демо?литор Кой беше този Плевненлиев ,с нищо не го свързвам и не мога да се сетя кой ето като се погледне и ти ментално изобщо с нищо не си интересен за никого.
83
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво правят социалистите,продават България и при това,доста евтино,само за да са на власт,вършейки точно обратното на това,което говорят и обещават.Бедна държава,*** народ,който си заслужава съдбата.
82
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо мразите Плевнелиев,заради бежанците ли?Ами той и да искаше,не можеше нищо да направи,нито който и да е в България.Затова трябваше да се извлече реална полза от европейската политика по този въпрос.Но,това е висша математика за вас.Плевнелиев е най-достойният и скромен български президент,който умее да оцени.
81
22
 
5
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Добре, че има политици като Плевнелиев
80
4
 
13
 
! Отговори
демо?литор преди 7 години
Кой беше този Плевненлиев ,с нищо не го свързвам и не мога да се сетя кой е .
79
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЩастЛифт съм че това жалко същество, тази кукла на конци вече не е президент.И още по-щасТлифт ще съм ако спрете да ни го показвате.
78
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, човек, едно дете загуби, без жена остана, млъкни най после. Не гневи Бога.
77
0
 
3
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
До Анонимен 66 Момче чети преди да пишеш глупости. Справка от сайта на народното събрание кой е гласувал за Пеевски:БСП 80 гласа за, 0 гласа противДПС 36 гласа за, 0 гласа противГерб 0 гласа за, 87 гласа противАтака 0 гласа за, 0 гласа против

Спонсорирани публикации