Секс за отмъщение – не е добра идея

Мнозина смятат, че е най-добрият начин да преодолеем бившия
6 мар 2017 23:00,
25
Секс за отмъщение – не е добра идея
Източник: Reuters, архив

Понякога след края на връзката у партньорите остава чувство на разочарование, а често се появява и желанието да си отмъстим. Разделите могат да бъдат изключително емоционални и да доведат до много нерационални решения.

Когато мисълта за секс с цел отмъщение мине през ума ни, започваме да обмисляме дали е добра идея. Мнозина твърдят, че най-добрият начин да преодолеят някого е като си легнат с друг.

Според изследване, поместено в сп. Archives of Sexual Behavior, 25% от хората признават, че са правили секс, за да отмъстят. Макар да сме изкушени да постъпим по този начин, знаейки, че ще нараним чувствата на бившия си приятел, тази стъпка всъщност не е добра идея, поради няколко причини.

1. Не помага да преодолеем мисълта за бившия си

Макар това убеждение да е широко разпространено, в действителност не отговаря на истината. Сексът с друг скоро след раздялата може да разсее съзнанието ни за известен период от време. В края на краищата може да се окаже, че си лягаме с някой непознат в момент, в който чувствата ни са силно уязвими.

По-късно се появява и чувството на вина, което определено не е от полза в подобна ситуация.

Останалите може да прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
2
 
! Отговори
Сексът за отмъщение преди 7 години
Гаджето открито флиртува с някого (с някоя). Предполагаш, че са си разменили телефоните. Веднъж-два пъти отказва да се видите и започваш да се съмняваш. Някой ти казва, че твоето гадже е било на купон без теб, а онова лице също е било там и май са си тръгнали заедно.Тогава правиш така, че уж случайно да се видиш с някой (някоя), дето отдавна показва, че много те харесва. Лесно става еднократно приключение.Гаджето пак започва да те търси, връзката ви продължава, ти се чувстваш удовлетворен(а).
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не просто не е добра идея, това е изключително жалка идея.
8
12
 
2
 
! Отговори
Заради преди 7 години
неолибералните ви ценности и реклами на бози, като "Сексът и града" жените в България станаха най-долни ***, почти като деградиралите англичанки и еврейки. Отгоре на това са и неграмотни, четейки първия и някои други коментари. Селянки с претенции. През това време холандките и туркините имат по три деца и си гледат къщите.
7
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
do 6,7 .!.
6
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълни али-бали. Това е първи секс след края на връзка, какъв секс за отмъщение ви гони?! И не е вярно, че не е добра идея! Чудесна е. Щом някой ви е станал симпатичен и ви се иска, а вече не сте обвързани, ами давайте! И кой е казал, че трябва следващата ви връзка непременно да е "сериозна"?! Преоткрийте себе си. Може 3-тия или 4-тия да се окаже следващият"ваш човек". 10% от "секса за една нощ" свършва под един покрив.И разбира се всичко да е казано и по взаимно съгласие и с кондом, Обичайте се!
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Звъннах..., телефонче на коуегата му и като се извъткаме те.., ти цуце видов ден! Виде, стремеж, в ъв всичко сторено, как му връхлита отгоре!!! Е цуце, прааали се, така?! Сега е кротко баганце. Принципо съм вежлива по душа, но сичко си е с мерата.Поболя се ще му мине. Здраве и берекет!!!
4
0
 
2
 
! Отговори
джам джам котаки преди 7 години
До от ОПИТ,Значи комшията ти дължи вече 400 лв. Подкарвай цялото семейство белким си върнат борча .
3
1
 
5
 
! Отговори
от ОПИТ преди 7 години
Комшията ми дължи едни 200 кинта и един ден тъй на майтап му казах ,че ще си ги взема в натура , та да си пази жената . Той взел че й го казал и тя от майтап не разбира и от тогаз -"ела вълчо , изяш ме" , а то за цяло стадо вълци има и пак ще остане (гони 100-те кг, да не й е уроки) , та не е добра идеята .
2
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Авторката е в гершка. Моята приятелка в момента в който разбра за другите жени. На следващия ден беше на среща и вече е в сериозна връзка, дори. Не се оставяйте на болката от отритването и самосъжаление, живейте и се отваряйте за други хора. Този мъж не ви желае ок. Но, онзи ви желае със сърце и душа, от дайте се!!!
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ай стига с тия хамалогиидайте нещо за изкуство

Спонсорирани публикации