Борисов убеден: Ние сме най-можещите управляващи

В следващия мандат нямало да допуска компромиси
12 мар 2017 19:18, Александър Попов
412
Борисов убеден: Ние сме най-можещите управляващи
Снимка: БТА

ГЕРБ трябва да постигне категорична победа на изборите, за да сформираме стабилно правителство. Трябва да препотвърдим, че сме най-силните и можещи управляващи, защото в противен случай с БСП България ще мине на задна скорост. Това каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред жители на Добрич, цитиран от БТА.

По думите му, високият изборен резултат на 26 март ще даде увереност на партията да изпълнява програмата си за управление, без да зависи от коалиционни партньори.

"Гарантирам ви повече инвестиции, работа, строителство, безкомпромисна битка с корупцията и бюрокрацията, с контрабандата.

Още по темата
4,7 млрд. събрахме повече от борба с контрабандата за две години. 880 милиона финансов излишък оставихме в държавния бюджет само за януари. Две години държахме 3,6% ръст на икономиката. Само за месец друго управление падна до 2,5%. Трябва да успокоим несигурността в държавата и икономиката като спечелим парламентарните избори", подчерта Борисов.

Според бившия премиер трябва да има стабилност, за да има повече пари в държавата, с които да се вдигнат доходите и пенсиите на хората.

Лидерът на ГЕРБ бе категоричен, че в следващ управленски мандат няма да допусне повече компромиси.

"Ще премахнем бюрокрацията", увери присъстващите Бойко Борисов. Той заяви пред добричлии, че ГЕРБ ще настоява за въвеждането на мажоритарния вот, защото има силни и доказали се личности в партията. Борисов бе категоричен, че има силите да продължи да води България напред и коментира, че няма по-добър екип от този на ГЕРБ.

Бойко Борисов заяви убедеността си, че над 100 хиляди български мюсюлмани ще гласуват за ГЕРБ на тези избори.

"Ще има области, в които ГЕРБ ще излезе първа сила, защото за нас няма значение религията на хората. Уважаваме всички. При нас мюсюлмани биват назначавани на високи постове, защото имат нужните професионални качества. Не трябва хората да бъдат разделяни по етнически принцип в различни партии. Трябва да живеем в мир и разбирателство", обясни той и даде за пример бившият народен представител и кандидат за депутат от област Силистра Алтимир Адамов.

Бившият вицепремиер Томислав Дончев подчерта пред присъстващите, че ГЕРБ е партия, която е доказала, че може да ръководи България по правилния път на развитие. Той разкритикува методите на опонентите на ГЕРБ за предизборна агитация - лъжи, всяване на страх у гражданите и манипулации.

Дончев бе категоричен, че който използва лъжи, за да спечели изборите, не печели повече доверието на хората. От своя страна, водачът на листата на ГЕРБ-Силистра и бивш финансов министър Владислав Горанов се обърна към силистренци с думите, че ще защитава техните интереси като народен представител, избран от тази област.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


412
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
323
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
само за противната ме мутра,ГЛАСУВАЙТЕ НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО,ЗА ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ ТЕЗИ ***.
322
0
 
2
 
! Отговори
не ги искаме преди 7 години
тоя само се хвали, назначи десито министър на здравето без да е лекар, не ни трябват само магистрали, дано изборният вятър ви изхвърли завинаги от политиката.
321
0
 
6
 
! Отговори
Въпрос преди 7 години
Особено пък ти си голям "кадърник" - лошо домашно възпитание, липса на политическа култура и познания и готовност всеки момент да издърдориш някоя глупост или държавна тайна. А министрите и ги събирал по сокаците или заведения за бавно развиващи се. Няма ли да напускаш вече политиката или тя да те напусне тебе?
320
14
 
2
 
! Отговори
безпартиен преди 7 години
Не,че ГЕРБ са добри,ама от БСП ми се гнуси.Е все едно в Израел Хитлер да го въздигнат на власт.Аз съм преминал 50-те и БСП съм ги запомнил със Луканов,Виденов и Орешарски.Е по скоро еврейн бил в Освиенцим за Хитлер ще гласува отколкото аз за БСП.Ако трябва да оценя БСП и ГЕРБ като управници БСП получава твърдо 2,а ГЕРБ 3=(три на релси).БСП само вият,че асфалта не бил за ядене.Е да де но при вас и асфалт нямаше!Но пък истината е,че ГЕРБ почти нищо не видяхме-само асфалта де!Та затова 3=.
319
3
 
8
 
! Отговори
граничар преди 7 години
Гласувайте за Партийната секретарка на БКП Плевен Ц.Цачева и партизанската внучка лакомо дупе
318
2
 
12
 
! Отговори
шесто преди 7 години
Да питам само,има ли още луди където ще гласуват за тяхДеси от Дулово,Цв Цв ,лаком ***,Караянчева,Лъчо мозъка,Георги Марков-Дантелата/агент Николай/
317
2
 
13
 
! Отговори
от Берлин преди 7 години
През 2020 год европейските пари спират целта им е още 2 год да крадат и после сами пак ще си подадат оставката
316
3
 
13
 
! Отговори
този преди 7 години
не разбра ли, че друг мандат няма да има.
315
3
 
16
 
! Отговори
от Америка преди 7 години
Бойко,много добре знаеш че си пътник поне такава е извадката на ЦРУ
314
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Светиня МУ гледа като напикано мушкато.
313
2
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
по долен и нагъл КОМУНИСТ ОТ ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ НЯМА.ДОЛЕН НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ.
312
2
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Лъжците набират скорост 26-и - Вечерта на "Оскарите" за най-хванали дикиш наближава!
311
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, що си мислите, че баце е от Банкя, он е от Иваняне!И единственото верно в приказките му е , че е хранил прасетата като малък. Това за баща му, комунистите и проче е художествена измислица!
310
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-можещите да затрият България ли?
309
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече е напълнил гащите от страх,затова освен в София и в Пловдив се е кандидатирал.Ееее,Бойче,ние пловдивчани не сме по-прости от софиянци,и тука ще гризнеш дръвцето.
308
3
 
15
 
! Отговори
Цвета Караянчева преди 7 години
Един е Бойко и Цветанов е негов пророк. БОЙКО АКБАР
307
1
 
11
 
! Отговори
шоп преди 7 години
И ние шопето от Попадиин дол също като гражданите от с. Горно Мърсолево го уважаваме Генерал Борисов и ние че го подкрепиме със сопите по главите на селените от Долно Мърсолево и че им помогнеме да оценат по убаво Генерал Борисов който мачка кумунистите и е дедо ама не спи с баби. Он изопщо не спи и мисли само убави неща за нас.
306
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти целия си един компромис който направихме и от който сега се срамуваме.
305
2
 
13
 
! Отговори
зевзек преди 7 години
нов прочит на приказката ,който не работи не трябва да яде ..... сега вече е който не работи най-много краде...начело със страхливеца от банкя
304
2
 
10
 
! Отговори
Цеко преди 7 години
Ние гражданите от село Горно Мърсолево сме гербаджии и че го подкрепиме генерало оти и он като нас си е човек от народо и оти много мразиме селените от Долно Мърсолево оти ни окрадоа бостано с тиквите и една най-голема тиква у отнесоа у Банкя да обидат генерало на кой му викат Тиква

Спонсорирани публикации