Експериментът Dnes: "Витошка" като тетрис – нареди плочките!

Репортер на Bulgaria ON AIR провери състоянието на пешеходната част
Обновена: 17 мар 2017 10:09 | 17 мар 2017 09:07,
47

Какво е състоянието на столичния булевард "Витоша" в неговата пешеходна част? Репортерът на Bulgaria ON AIR Борислав Петров провери на място.

Още по темата

Зрители сигнализираха, че въпреки скорошния ремонт, много от плочките вече са напукани, част от пейките липсват, а някои от паветата могат да се извадят с ръка.

Така ли е наистина? Вижте във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
21
 
! Отговори
преди 30 години преди 7 години
Когато бях малък "Витошка" имаше тузрски вид/копиа на Австриска улица. Гранит, лукс... Сега прилича на селски мегдан. То затова всички кифли. кикимори и ритни/топковци дефилират там постоянно. Но не бързайте да винита Фандъкова. Ако беше избрала нещо по-скъпо, опозицията щеше да и почерни живота. Ако обществото сметне, че пъпа на България трябва да има Абстрийски облик и осъзнае, че това е свързано с по-скъп ремонт, ще имаме хубава "Витошка". В противен случай усещаето ще е като на село.
18
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Фандъчката. Така се УСВОЯВАТ европари и данъци :-)
17
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 7 години
да идва *** в софия и всички ще се качим на кон от качествено строителство. а за тези плочки се предполага да има гаранция за ремонта и да бъдат за сметка на изпълнителя.
16
13
 
8
 
! Отговори
Аман! преди 7 години
"Така ли е наистина?" АМИ ДА, ТАКА Е! КАТО СЕ ИЗРЕЖДА ПО ДВА ПЪТИ СЕДМИЧНО ЦЯЛАТА ПРОВИНЦИЯ ПО ТЕЗИ ПЛОЧКИ Е НОРМАЛНО ДА НЕ ИЗДЪРЖАТ! ДА СИ СЕ ПРИБЕРАТ ВСИЧКИ МЯКАЩИ ГАСТРОЛЬОРИ ПО РОДНИТЕ МЕСТА НАЙ-СЕТНЕ, ТА СОФИЯНЦИ ДА СИ ПОЕМАТ ГЛЪТКА ВЪДУХ И ДА СИ ВЪРНАТ ГРАДА, КАКТО СЕГА УВИ СТАВА САМО ПО ПРАЗНИЦИ, КАТО ПРОВИНЦИАЛИСТИТЕ СИ ЗАМИНАТ ПО СЕЛАТА!
15
2
 
26
 
! Отговори
Истината преди 7 години
ГЕРБ "ремонтите" траят до 2 седмици. За ГЕРБ са важни:- Тиквун да вземе комисионна- Тиквун да резне лента- Наведените медии да хвалят Тиквун и ГЕРБ
14
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е кво толко се видя на този репортаж. Две липсващи мраморни плочи и това че плочките са некачествено наредени върху шахтите. Този репортер да се беше потрудил и да обиколи целия участък. Така остава впечатлението че е намерил 10 -20 некачествени плочки и прави сензация от тях. Не защитавам общината, но като се прави репортаж, да се покаже целия участък, да се проучи кой и за колко пари е направил ремонта. Така поднесен репортажа прилича на извънкласна работа на седмокласник.
13
1
 
22
 
! Отговори
До 15 shrek преди 7 години
Не си прав. Плочките са правени точно по технологията на ГЕРБ, която е копие на част от модела Мафиянски - всичко да се прави така, че по-бързо да се разваля и пак да се прави, а от всяко "правене" ГЕРБ краде по-голямата част от средствата. Колкото по-често ГЕРБ "прави" нещо, толкова повече средства краде ГЕРБ от нас.
12
1
 
16
 
! Отговори
shrek преди 7 години
Това е така, защото домораслите набедени майстори незнайно защо нареждат паветата върху пясък и с нищо не ги спояват. После навлиза вода и след един-два сезона отиват на кино. По цял свят хората нареждат паветата и ги спояват с дзифт. В Европа има паважи немръднали от 17 век досега.
11
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И "медиите" и техните "драскачи" са на толкова ниско ниво, че сигурно нямат аналог никъде.Вместо да си правят експерименти, да бяхте направили едно бързо журналист. проучване - кой е правил ремонта, колко МИЛИОНА са взети, да му се проверят сметките после на кой е връщал пари по други сметки, да намерят на чии фирми са тези сметки. Така ще се види, че кръга е затворен.След това ако имахме поне жалко подобие на румънското правосъдие, прокуратурата и съда щяха да ги вкарат в затвора ВСИЧКИ! Ама.
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Името Витошка влезе в употреба доста отдавна, още преди 1944 година, чрез селяните преселили се в София преди стотина година. Правилното разбира се е бул. Витоша или само Витоша, но последното води до двусмисленост: коя Витоша, булеварда или планината и хората са му намерили цаката - Витошка не може да се сбърка с планината
9
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България ще бъде изучавана в учебниците по история като перфектен пример за демонтаж на една държава само за 20 и няколко години без война.
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ДОбреЯвно не си от София.
7
2
 
19
 
! Отговори
factotum преди 7 години
Фандъкова- ОСТАВКА!
6
1
 
32
 
! Отговори
Кой? преди 7 години
Някой редовно режеше лентички на обекти, чрез които е откраднал милиони от нас. Кой ли беше?
5
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гарантирано от тиквата... важното е да е кръцнал лентичката и айде на следващият обект , където асфалта се топи по бързо от снега. То не става само с крадене, трябва и да похарчиш парите за качествени материали и майстори, тук очевадно това не е сторено.
4
1
 
46
 
! Отговори
goso преди 7 години
При ремонта беше ясно за всеко с начална техническа грамотност че така ще стане.Пясъкът под плочките не беше валиран и трамбован, не беше укрепен с цимент.Павенцата са безкрайно тънки и не са подходящи за външно полагане на обществени места. За външно полагане се използват минимални павета с 6 см дебелина, това го пише въс всяко ръководство за начинаещи. Тези павета са абсолютно негодни за улица, евентуално може за банята в къщи.Трамбоване, валиране, циментиране на основа, нови дебели павета.
3
2
 
23
 
! Отговори
Идиотски фирми преди 7 години
Трябва по договор да ги потдържат поне 5 години,Невлагат нужните материали и ето рекламация. Крадци
2
3
 
35
 
! Отговори
Sisi преди 7 години
ОСтавка на Дана!!!! - София е най-лошата столица в ЕС
1
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видими Резултати :)

Спонсорирани публикации