Експериментът Dnes: "Витошка" като тетрис – нареди плочките!

Репортер на Bulgaria ON AIR провери състоянието на пешеходната част
Обновена: 17 мар 2017 10:09 | 17 мар 2017 09:07,
47

Какво е състоянието на столичния булевард "Витоша" в неговата пешеходна част? Репортерът на Bulgaria ON AIR Борислав Петров провери на място.

Още по темата

Зрители сигнализираха, че въпреки скорошния ремонт, много от плочките вече са напукани, част от пейките липсват, а някои от паветата могат да се извадят с ръка.

Така ли е наистина? Вижте във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фандъкова им е майстор на тия тетриси.
38
2
 
4
 
! Отговори
Кравата преди 7 години
До Кравата Заведенията са окупирали много пейки и са излезли от зоната, в която могат да слагат маси. И навсякъде кифли и кифльовци, които са дошли "на главната" и обикалят нагоре-надолу за да им видят новите дънки. Пълна селска улица направена от селяни за селяни. Поне като идват да се държат културно. Бъди умен за да бъдат умни децата ти.
37
4
 
8
 
! Отговори
Кравата преди 7 години
Помня бул. "Витоша" (журналистите от село да запомнят името), когато имаше светофари, трамваи и коли в двете посоки. Мислехме, че е зле. Сега си искам трамваите и колите. Само като се затопли и прииждат тълпи с пълни *** по анцузи. Понеже кошчетата са малки *** е навсякъде. Пълно е с подрастващи музиканти, които откровенно ни тровят ушите. Колоездачите си мислят, че могат да сгазят всеки (те за пешеходците са това, което колите по улицата са за тях, но не им пука). Полиция няма.
36
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дайте някой от обещанията на ББ преди 10 години... Станишката е виновен.
35
1
 
14
 
! Отговори
Вярно е преди 7 години
Кражби и корупция..това е девиза на ГЕРБ ЕООД КОМЕРС и Фандъкова......доживотен затвор за тях
34
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не бъдем максималисти - строителството може и да не е с добро качество, но пък парите на данъкоплатеца са усвоени качествено.
33
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама какво искате? Ремонтът на Витошка нали издържа докато бъде отрязана лентата. Нахалните софианци искат да трае повече.
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гарантирано от ГЕРБ!
31
1
 
10
 
! Отговори
До 17 преди 7 години
Пич, целия участък е така - особено в зоните около сградите е на вълни и фугите са по два сантиметра.
30
2
 
22
 
! Отговори
MoX преди 7 години
И на бул.Македония стана същото. Махнаха старите здрави плочки и сложиха нови павенца, дето след две седмици се разместиха и сега е голям купон при дъждовно време, защото като вървиш по тях и току ти плюцнат калчица в крачола. Гарантирано от ГЕРБ, така да се каже.
29
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изкефи ме как под плочката в края на видеото се оказа - какво, ами какво може да е - поредния захвърлен фас. Видех по един, два, три, във ВСЕКИ кадър от видеото, показващ земята.Еми... това си заслужавате, ако питате мен. Каквато културата, такива и ремонтите. :)
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Данхето да не прави сълзливи коментари а да каже КОЙ окраде парите за некачественото строителство!
27
2
 
23
 
! Отговори
varg преди 7 години
Гарантирано от герб.
26
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е само бул. Витоша, навсякъде е така, това вече не прилича на столица. Археологическите находки са в по-добър вид.
25
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Със селската даскалица толкова, тя е само послушко, а друг гушка парата.
24
1
 
30
 
! Отговори
До Фандъков преди 7 години
Какво я харесваш бе??? Всичко, което направиха по нейно време, е с мизерно качество. Дават по новините, че режат лентички и след това погром. Улиците са в безобразно състояние. По-зле не съм ги виждал, особено след зимата. Тези, които ги ремонтираха, не изкарват и един сезон. С кои пари ще ги оправят после??? И *** е, че същите фирми, които са ни ограбили за изграждането на нещо, ще ни ограбят и за ремонта, и за следващия ремонт, и по-следващия..... Лукова глава!
23
24
 
9
 
! Отговори
Фандъков преди 7 години
От коментарите се разбира, че Фандъкова не е виновна. Слава богу, че така мислите защото аз лично много я харесвам. Трябва да се намери виновен за този строеж и да си понесе последствията, но моля Ви да не виним Фандъкова! Тя е върха!
22
1
 
30
 
! Отговори
! преди 7 години
Отврат е тази Витошка. Пълна бутафория и липса на вкус. За "ремонтът" пред НДК също си е за разследване, защо гушна Шиши толкова парички там, без да направи нищо
21
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Аман! И колко сте истински софиянци като всеки втори от провинцията е с регистрация в столицата.
20
7
 
23
 
! Отговори
Софиянец преди 7 години
Толкова ли не можете да разберете??? Фандъкова не е виновна, от нея нищо не зависи! Зависи от Кой, зависи най вече от Кой! Наемат се безработни хора , без образование от кърджалийските села, осигурява им се едно общежитие и цигари и пиене... а големите пари ги прибират мафиотите от ГЕРБ! Знае се кой по точно, и не е само един. Всяка поръчка се прави за усвояване на пари, иначе просто няма да я има! Фандъкова е само бушон, при това е и културна жената,но началника като ти е Винету, няма мърдане

Спонсорирани публикации