Глас от турските автобуси: Не знам за какво гласуваме, ще ни кажат!

Пътници признаха, че не са плащали билет, организирали ги по списък
Обновена: 24 мар 2017 22:21 | 24 мар 2017 15:52,
178

Малко след 8 сутринта поредният турски автобус пристига на автогарата в Кърджали. Идва от Адапазаръ, но не е от редовните линии. Пътниците разказват, че транспортът е организиран.

Още по темата

Те твърдят, че не са платили билет, а пътуването било организирано по списък. Но въпреки стройната организация, пасажерите от Адапазаръ не са сигурни за какво ще гласуват.

"Не знам... те ще ни кажат. Ще научим, нали затова дойдохме тука", каза един от пътниците пред Bulgaria ON AIR.

А за да избягат от камерата ни, голяма част от пътниците в турския автобус предпочетоха да излъжат, че пристигат от близките населени места, а не от Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
3
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Хайде сега да се организираме всички българи и да ходим в Турция да гласуваме на референдума. Бойко ще го уреди
113
0
 
8
 
! Отговори
Абе преди 7 години
Тия хора в кой век живеят ?
112
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато същите тия гласуваха за иззедника на българия с плетения пуловер от кръглата маса *** от село пчеларово меди доганов нямаше проблем...а сега...къде бяхте тогава бе патриотчета дирниците ви са отворени само за пари
111
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който е приел ислямтой към гроба го повеждаИ от турския шейтанмозъкът му се поврежда!
110
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато същото нещо го правеше Доган...никой и не научаваше за автобусите. Нямаше и патриоти на границата. Сега, когато тези гласове ще отидат при Местан...всекидневни статии, протести, изгонени от България турци.И аз съм против, но...нека не гледаме така повърхностно на нещата. Това е битка между Доган и Местан. Между Русия и Турция, за влияние в България.
109
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не живеят тук, не плащат данъци, трудно разбират и почти не говорят български, какви санародници са ни? Спешна промяна в избирателния кодекс. Не им изнася на политиците , защото с това се намалява бройката на гласоподавателите​, което от своя страна ще доведе до основание за намаляване на тяхната бройка.
108
5
 
56
 
! Отговори
ЕС спиш ли? преди 7 години
Да се информира Евпопейския парламент и всички в Брюксел да знаят , как милия Ердоган се меси в Българската държава. Всички посланници да ни подкрепят... Неможе полизаите да ни бият... та ние за кого работим? За кого плащаме данъци? Тези забратки данъци плащат ли тук г-н Герджиков? Това не е бизнес? Това е срам за честа на дедите ни! Ние сме живи и свободни благодарение на тях... Да живей България!!!
107
12
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога не бях вижда овце в автобуси, под списък. Великият турски народ, а? Видяхте ли ги, не живее в България, не знае да чете и пише по български, бърза да гласува??? Безмозъчни твари!
106
3
 
44
 
! Отговори
ОСМАН преди 7 години
ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТ.ЗА ДОСТ РАЗБИРА СЕ.....АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ЩЕ ГОВОРИМ СЛЕД ИЗБОРИТЕ....
105
2
 
59
 
! Отговори
ББ преди 7 години
За съжаление,това са нашите "сънародници"!Готови да поднесат на тепсия родината ни на черньото Ердоган.Толкова са послушнички,че направо да да се разплаче човек!Мъка,мъка.
104
4
 
60
 
! Отговори
Келера преди 7 години
"Българска майка юнашка мене е родила"-аз и такива като мене имат право да гласуват в Майка България.Преди да се гласува всеки да рецитира "Аз съм БЪЛГАРЧЕ",на чист български език!Всичко друго е противоконституционно!
103
17
 
7
 
! Отговори
Otto преди 7 години
Pi6a za vsi4kite bulgari.vi6te ne se hva6taite na vadicata na tiq plateni patrioti.mojete da ostanete bez darjava.mislete razumno.gledaite napred a ne nazad.i za tradiciq - izvinqvam se za latinicata
102
5
 
81
 
! Отговори
Мишо преди 7 години
Тези хора не са българи, те не заслужават да гласуват.
101
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страшна простотия е това на границата.
100
3
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Организиран транспорт и инструкции,след като пристигнат,да им кажат за какво ще гласуват?!Това е предостатъчно,да бъдат лишени от правото да гласуват на тези избори.България да изпрати протест в Турция,за възникналия казус.
99
2
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ужас!Това ли е "демокрацията"на Ердоган:"Ще ни кажат,за какво ще гласувам"?
98
4
 
86
 
! Отговори
34042 преди 7 години
Ало, служебното правителство, нали единстевната ви задача е да осигурите честни избори! на тези хора им плащат, за да дойдат тук да гласуват и им дават указания за кого да дадат гласа си. "Купуването и продаването на гласове е престъпление" - хайде, реагирайте според закона! Това са купени гласове - плащат им пътя, хранят ги.
97
18
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
''Не знам за кого гласуваме,ще ни кажат'' Горното е характерно не само за турците,но и за българите.
96
1
 
72
 
! Отговори
??? преди 7 години
Какво става-нали купуването и продаването на гласове е престъпление????
95
11
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турция е държава само от сто години. Запомнете в България няма турци! Има българи мохамедани. В турциа в Абесиня е пълно със стари българи и в двете съседни държави е пълно с тюркски племена и не веднъж български ханове са стигали до християнския център Констатинопол. Не е редно ердоган да вика на тези Българи турци.

Спонсорирани публикации