Корнелия Нинова няма да играе с ГЕРБ, ще реди свой кабинет

Соцлидерката доволна, БСП увеличила подкрепата си
Обновена: 26 мар 2017 23:05 | 26 мар 2017 23:00, Веселина Йорданова
148

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

БСП няма да участва в разговори за кабинет и в коалиция с ГЕРБ, но ще се опита да състави кабинет, ако партията на Бойко Борисов не успее. Това даде да се разбере соцлидерът Корнелия Нинова.

"В политиката има принципни неща, ние сме алтернатива на ГЕРБ, програмите ни са различи", отсече Нинова в изявление от "Позитано" 20.

Заради стабилността и предстоящото председателство на България на ЕС обаче БСП била готова да опита да състави правителство, ако от ГЕРБ не успеят.

На свой ред тя поздрави основния опонент на партията си ГЕРБ за изборната победа. По-рано пък социалистите получиха поздравления от Борисов за "сериозната мъжка битка".

Нинова се похвали с увеличена подкрепа за партията си – двойно спрямо парламентарните избори през 2014 г. и три пъти по-голяма подкрепа за една година.

"Потвърждаваме резултата на президента Радев на първия тур, когато се брои партийният вот, това доказва, че сме на прав път", коментира тя.

"Промяната е процес, така че продължаваме напред заедно", заяви още Нинова и обеща, че БСП ще изпълнява програмата си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още по темата: БСПКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
4
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
За какъв кабинет мечтае Корни?За нея единственият вариант е:БСП+ОП+ДПС.Друга алтернатива няма.Ако може да събере ОП и ДПС да работят за нея,трябва да я представятза Нобелова награда за мир.
105
0
 
3
 
! Отговори
Положително преди 7 години
Единственото хубаво нещо на тези избори, дано и да остане така,защото резултатите не са окончателни все още. Та единственото хубаво нещо е изместването на дпс от 3та позиция
104
0
 
1
 
! Отговори
Шимишанга преди 7 години
може и да няма смисълне споряжив и здрав приятен ден
103
1
 
3
 
! Отговори
Шимишанга преди 7 години
ако някой все още мисли,че герб не са комунистие много зледа спре да гледа бтв и нова тв
102
0
 
3
 
! Отговори
Шимишанга преди 7 години
Рашко мислиш ли,че не го правя.Недей ме подценява толкова деНо т. нар. държава иска само да събира пари,а нищо да не давахахародителите ми починаха с по 200 лв пенсии
101
5
 
6
 
! Отговори
Нина преди 7 години
Колко беше уверена тази дама, че ще бъде министър председател. Ей тва комунистите са голяма напаст.
100
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Демокрацията отне победата на Нинова. Това ако беше преди демокрацията сега Нинова щеше да се хвали с 99 % гласували за нея.
99
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак дочакахме другарката да ни обясни как е спечелила изборите.
98
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-после от *** ще бъдат снети всички непривични задължения и ще може да се отдаде на заслужен фън-шуй - кеф й в кабинет, кеф й доматки и тикви в градинката, кеф й домашни плетки с I<3NY за детенце.
97
1
 
10
 
! Отговори
Железничар преди 7 години
Жалко,че БДЖ не осигуриха на Ламбо влак или трамвай ,за да каже кой кара влака.Тоя червен склеротик съвсем изперка да ръси глупостите си как БСП вече управлява България. Е,сега вече може БСП да му осигури слухов апарат,за да чуе "народната" любов.
96
0
 
7
 
! Отговори
Шимишанга преди 7 години
Рашкоаз живея добре слава на Богано за другите не ми е спокойно приятелза тези, които страдат несправедливоако смяташ,че тези които работиха по 40 години и получават 200 лв пенсия са справедливо оцененитогава да си жив и здрав!
95
2
 
16
 
! Отговори
АЗЗЗЗ преди 7 години
ГЕРБ имаха 84 депутата - сега вече са 97! БСП е в пълна изолация!
94
2
 
5
 
! Отговори
Шимишанга преди 7 години
Тогава да помолят казваш Бойко ли?хаххахахахаааатой щото не е милионер
93
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази млада приватизаторка снощи ми се видя бая оклюмала. Туй беше то, Краднелия. Това беше последния влак, на който ти не можа да се качиш. Ти си една нагла, крадлива и много лъжлива лидерка. Нали получи инструкции от Москва? Какво стана? Май те плъзнаха по динена ***. През цялата кампания ти беше срам за политическата класа. Народът никога няма да ти прости дивотиите, които изрече. Забрави, че българите все още, въпреки комунизма, си остава морален, не като тебе.
92
1
 
14
 
! Отговори
Го4о преди 7 години
БСП-то каква маса бяха подредили снощи ..... да им преседне дано! А *** да я ПОДРЕДЯТ ***, а не да ми реди кабинет от ЧЕРВЕНИ ***!
91
6
 
4
 
! Отговори
Шимишанга преди 7 години
Нинова изкарай негласуващите на протести и ще станеш всенароден любимец. Направете нещо за най-бедните и болните, които нямат достъп нито до отопление, нормална храна и лечение. НАПРАВЕТЕ ГО! ЗАТОВА СТЕ ТАМ!
90
2
 
18
 
! Отговори
ДТ преди 7 години
Браво на другарката *** , но и пожелавам винаги да бъде втора.
89
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** щяла да си реди кабинета? Даже щяла да мине една бадана и да изпере пердетата.
88
0
 
17
 
! Отговори
Перничанин преди 7 години
"Соцлидерката доволна, БСП увеличила подкрепата си " Нали щеше да си първа Нинова ? Какво стана ? Вече дойде ли на земята или си на половината път ?
87
1
 
16
 
! Отговори
1 преди 7 години
Тая се мисли за цар ли, та взема еднолично решения? С тоя патийно-секретарски манталитет, нереални обещания за благоденствие и отживели лозунги? Всичко трябва да се подложи на обсъждане и гласуване в полза на България!

Спонсорирани публикации