БСП безкомпромисна! Коалиция с ГЕРБ – невъзможна!

Социалистите можело и да стоят в опозиция
Обновена: 28 мар 2017 15:37 | 28 мар 2017 14:52, Камелия Цветанова
119

След броенето на гласовете започнаха и заявките кой с кого би се коалирал и при какви условия.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви в изборната нощ, че би взела властта, ако Бойко Борисов се откаже.

Днес социалистите се събраха на "Позитано" 20 за заседание на ръководството на БСП. Те трябва да препотвърдят позицията си, че няма да се коалират с ГЕРБ след изборите.

Социалистите ще обсъдят и преференцията или казусът "10/10". Най-вероятно БСП ще вземе решение самите кандидати да решават дали да се възползват от преференциалния вот или не.

Антон Кутев коментира пред Bulgaria ON AIR, че за БСП е много важно да не прави никакви компромиси.

Коалицията с ГЕРБ е невъзможна, защото те са популиска партия, ако трябва ще стоим в опозиция, отсече той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До x: Правенето на коалиция не е упражнение, което може да се прави на гърба на българския народ. Коалиция ГЕРБ-БСП затова е невъзможна, защото не може да доведе до добро управление и няма да изкара и една година.
92
0
 
3
 
! Отговори
да,ама не преди 7 години
"всякаква коалиция, в интерес на държавата, би т/о да е възможна.",там е работата,че такава коалиция не е в интерес нито на държавата,нито на гражданите,а ще бъде една тотална диктатура и власт! А патриотите ще бъдат изхвърлени,а хората гласували с надежда за тях и другите партии - измамени.Гол к.р за народа.
91
3
 
3
 
! Отговори
х преди 7 години
защо коалиция м/у герб и бсп да не бъде възможна?. кутев, грешката ви е мойто момче, че сте много крайни. много малко хора от вас се променихте. за съжаление болшинството (вкл. и тебе) не претърпяхте позитивна еволюция. вече живеем в 21 век . всякаква коалиция, в интерес на държавата, би т/о да е възможна.
90
3
 
5
 
! Отговори
Азазел преди 7 години
БСП безкомпромисна! Коалиция с ГЕРБ невъзможна!Невъзможна, щото от ГЕРБ отдавна заявиха, че не ги искат.
89
3
 
6
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ПРАВИЛНО БСП НИКОГА УПРАВЛЕНИЕ ЗАЕДНО С МАФИЯТА ГЕРБ!
88
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** и Кутев или Q&Q, или Ку-Ку!
87
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПРИПОМНЯМ . Така говориха и във Гърция . Пак припомням и давам пример ИСПАНИЯ И тяхното ПСОЕ и те се дърпаха ,реваха ,крещяха и накрая не само подкрепиха дясното правителство на Маряно Рахои ами и свалиха председателя и разцепиха партията сега са без председател и пред изванреден конгрес със вътрешна опозиция на социялистите от Андалусия и една Сузана Диез същата като наща другарка . Та комунисти НЯМА МЕ ИСКАМ НЯМА НЕДЕИ ДО ЕДИН МЕСЕЦ ЩЕ ПОДКРЕПИТЕ ПРАВИТЕЛСТВО ИЛИ ИЗЧЕЗВАТЕ БЕЗСЛЕДНО.
86
2
 
4
 
! Отговори
Смешничкоо преди 7 години
И Кой ви иска?!? За ДПС си знаем
85
1
 
5
 
! Отговори
pijo преди 7 години
И СЕГА, ЗА ДА СЕ ИЗБИЯТ ХАРЧОВЕТЕ /50-80 МИЛИОНА/ ЗА ТЕЗИ ИЗБОРИ, ХАЙДЕ ТОПЛОТО НАГОРЕ.ЩО ДА НЕ СЕ НАТРУПАТ ПАРИЧКИ ЗА ОЩЕ ЕДИН ЦИРК?
84
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само гледате да се докопате до властта и въобще точно вие не говорете за принципи, едва ли знаете какво значи.
83
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И Винету ли си,ташунко ли си, готино стана че Бойка ти спечели изборите.Сега окончателно ще затворим държавата, което е хубавата новина защото тогава няма да има кой да ви храни.Сами ще си ядете опашката;)
82
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ало ало,винетууууКакво мнозинство ти се върти в главата остра ?!От 50% гласували къде го видя!И като добавим че печелите ромските гласове:)))Извинявам се, ама по добре тихичко я карайте защото ще правите коалиция с онзи дето блъска бабички по границата;)
81
1
 
7
 
! Отговори
минджов преди 7 години
а ва путев теб кой те бръсне за слива ва.те нямало да правят коалиция.че някой да е искал.може да си правите коалиция с гоце и татянката.офффф аз забравихте пък ич ги няма
80
7
 
8
 
! Отговори
Стига БСП преди 7 години
А дясната ръка на Виденов и негов зам.председател Р.Гечев отново го гласяха за министър.Главният икономически ,,идеолог" и реализатор на финансовата система -1 долар-3,000 лева,отново дава акъл.Разруха ли? Това беше разруха ,една заплата= на 8 кутии цигари. Не бил в иновен Виденов,той и Сталин не е имал нищо,само.............една държава.
79
4
 
8
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 7 години
До ODESSAМного подъл коментар. Готин, Виденов беше начело на държавата - премиер, който на практика държи властта в държавата. Да се твърди, че той не е отговорен за грабежа, а някакви други, лоши чичковци, е ЧЕРВЕНА ПРОПАГАНДА. ТОЙ, А НЕ ДРУГ Е ОТГОВОРЕН. ДА СИ Е ПОДБРАЛ ПРАВИЛНО КАДРИТЕ. Панятна? Като пада отборът, кого сменят? Провокаторите от публиката иЛи ТРЕНЬОРА? Я се вземи в ръце.
78
3
 
15
 
! Отговори
ODESSA преди 7 години
Точно Жан Виденов, не беше крадец. Избърсаха си мръсните *** със него.
77
0
 
8
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 7 години
Ще ми обясни ли някой едно нещо? Защо журналистите непрекъснато задават въпроси на ББ и особено на КН дали ще правят съвместно правителство? Нито той, нито тя ИЗОБЩО НЯКОГА СА КАЗВАЛИ, ЧЕ ЩЕ ПРАВЯТ "КОАЛИЦИЯ". Защо се налага на АК да коментира и да "отказва," сякаш някой му е дал оферта? Това първо. И второ - ако БСП бяха спечелили "избор'тье", щяха ли журналистите да им задават същия въпрос? ЩАЖЕТЕ СЪФОРУМЦИ!!!
76
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще поседите още в опозиция другарЕ.
75
0
 
4
 
! Отговори
Мандат преди 7 години
До До 90 И като ги изкараха ни еваха отвсякъде-затънахме....
74
3
 
6
 
! Отговори
Български преди 7 години
Български Свободни Професии-Никой не ги иска ,а те казват че не искат!

Спонсорирани публикации