Филип Киркоров иска Русия да се откаже от "Евровизия"

Настоява за промяна на правилата на песенния конкурс
21 апр 2017 14:52, Елка Василева
93
Филип Киркоров иска Русия да се откаже от "Евровизия"
Филип Киркоров. Снимка: архив, Reuters

Популярният руски изпълнител Филип Киркоров предлага Русия да прекрати участието си в "Евровизия", докато организаторите не променят правилата на конкурса, ощетяващи страната му, съобщава ТАСС.

"Още преди забраната за участие на Юлия Самойлова аз не бях привърженик на присъствието на Русия в конкурса при съществуващите правила за оценка на участниците, изтъква певецът. - Не може да има изравняване на оценките 50 на 50 на милионите зрители и на петте членове на журито. Хората, гласуващи със собствените си пари, поставиха миналата година нашия участник Сергей Лазарев на първо място, а пристрастното жури, на което му шепнат в слушалките, го изпрати на последно!"

Според Киркоров, ако не беше принизен зрителският вот, Русия щеше да спечели песенната надпревара.

Той е убеден, че оценките трябва да се правят или изцяло въз основа на гласуването на зрителите, или в краен случай в съотношение 70:30 или 80:20 в полза на зрителския вот спрямо този на журито. "Дотогава просто е безсмислено да участваме в "Евровизия", изтъква певецът.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"" Русия , за разлика от САЩ има реална икономика ""...............наистина ли ... е да си чувал, че само Apple има печалба по-голяма от цялата ти любима Русия ? Или тези неща не ги дават по Съветската телевизия ?Жал ми е за селачета като теб
26
0
 
2
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Като си пееш Пенкеле кой ли тъ слуша! Светът не е музикално - кулинарно шоу за жалост. Снощния хатентат ни го показа ясно.
25
0
 
2
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 6 години
Жалкия политконкурс го гледах миналата година за последен път.Наистина няма смисъл Русия да участва и да се занимава с глупости.За коментиращите миграцията към Русия - да, милиони от централна азия искат да емигрират към Русия.*** явно не знаете, големи клишари сте.Повтаряте едни и същи клишета като ретранслатори без да имате информация.
24
2
 
6
 
! Отговори
пророка Олег преди 6 години
защо не се имигрира в Русия ли????хахахха ами защо не пробват някои мамини синчета да отидат и да се лигавят в някой руски ВуЗ, както се лигавят на Запад. Пробвайте да търсите работа в Русия. Високо интелигентната конкуренция ще ви смаже. Това да не ви са замбираните говедда от ЕС и ФАЩ. Който е ходил-знае. Аз съм опитвал и никога не съм се чувствал толкова ***, както сред Руснаците. А в САЩ поради липсата на кадри ставаш директно супервайзер минимум - стига да знаеш езика де.
23
4
 
4
 
! Отговори
пророкът Олег преди 6 години
До Анонимен 42Русия , за разлика от САЩ има реална икономика. Силна, слаба, малка , голяма - това е. Благополучието на ФАЩ се крепи изцяло на смученето от чужди държави и печатането на пари. Реална икономика няма, производство няма. 78% от БВП е поребление!!! Всичко се внася. Огромен бюджетен дефицит и дълг. Коя фирма би издържала на това в една реална икономика. Ако не се вдига тавана на дълга всяка година и не се пе4атат кинти...ще видим каква е РЕАЛНАТА икономика на САЩ. Гола вода и кал.
22
1
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Анонимен 37 То в трамвайте ,тролейте и във влаковете им чисто , ама в главите им мръсно.Жадуват за война.
21
1
 
4
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
До Анонимен 37-Аз когато съм бил в Рассия момче,ти си бил още на баща си в таш..те.И съм я обиколил почти цялата..Трябва да ти кажа ,че по-отвратително място на света за мен няма...А аз съм бил на много места...
20
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До св.св.Маркс и ЕнгелсЕхх, ***, смотаняции!!! Тези русофобски тъпотии ги наслушахте и нагледахте някъде. Поне веднъж бил ли си в Русия? Само градския им транспорт и железниците да погледнеш и ти се струва, че България е циг-ан -ски табор. Доста по-чисто, доста по-поддържано е сравнение с това тук. Тук и в автобус и в трамвай ивъв влак по всички седалки има кир, многомесечна К*И*Р!! В общи линии ромска работа. Много съжалявам, но това е жалката истина, в русията е много по-чисто.
19
8
 
7
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
Рассия няма място в Евровизия.Нещо повече-тя няма място в която и да е европейска организация.Нека азиатските полу.хора стоят в собствената си кочин... и не мърсят цивилизования свят...
18
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И България трябва да се откаже. Сърбите го направиха
17
2
 
11
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Кой ли още се интересува от тази Евровизия?!Сега след като Украйна на практика забрани на Русия да участва, конкурса съвсем се опорочи.
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Принципно ако е така ще печели само русия заради безбройните руснаци из Европа гласувайки за техния изпълнител. Не е особено честен конкурса ако си от малка страна без "аверчета". Трябва песента ти да е наистина зашеметяваща. Което е рядкост.
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евровизия отдавна е безмислен фестивал.Конкурсните фестивали останаха в миналия век.Сан-Ремо,Зл.Орфей и др.Сега времето е друго ,правят се фестивали заради купона,а не да си раздават първа, втора и т.н. награди.Направили кариера са 3-4 победителя-АББА,Селин Дион,Сенди Шоу,Лулу .Другите ,,танцуваха едно лято".А от както се намесиха и републиките-съветски и сръбски и навлезе политиката стана като вечеринка.Скъпа ,но безинтересна.
14
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия има вече участник на Евровизия. И той се казва Кристиан Костов.Ето затова Киркоров иска вотът да не се разводнява и Русия да оттегли участието си. Има кой да ги представлява.
13
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-голям плагиат от Киркоров скоро не е имало!Но "спец" службите да пуснат девойчето с каляската, без да са я питали "иска ли" на този конкурс, е повече от гадно!Да използваш човек с недъг за "своите цели" като участие на концерт в Крим е чиста форма на лицемерие и популизъм!
12
0
 
13
 
! Отговори
тя преди 6 години
Никога не бих си хабила зрението за гледане на "Евровизия"!
11
0
 
4
 
! Отговори
Стинката преди 6 години
На никой не му пука за политиката. Само кинти.
10
0
 
16
 
! Отговори
сбогом евровизия преди 6 години
Така става с всичко до което се докосне политиката,унищожава всичко,някога от този конкурс излязоха любими певци и групи но сега вече не струва всичко е съсипано от политиката.
9
2
 
23
 
! Отговори
тя преди 6 години
Правилно! Този "конкурс"е с политически привкус! избират се най- некадърните!
8
2
 
14
 
! Отговори
11 преди 6 години
Бе на кой му пука за тоя конкурс, дет събира сякви ***?

Спонсорирани публикации