Филип Киркоров иска Русия да се откаже от "Евровизия"

Настоява за промяна на правилата на песенния конкурс
21 апр 2017 14:52, Елка Василева
88
Филип Киркоров иска Русия да се откаже от "Евровизия"
Филип Киркоров. Снимка: архив, Reuters

Популярният руски изпълнител Филип Киркоров предлага Русия да прекрати участието си в "Евровизия", докато организаторите не променят правилата на конкурса, ощетяващи страната му, съобщава ТАСС.

"Още преди забраната за участие на Юлия Самойлова аз не бях привърженик на присъствието на Русия в конкурса при съществуващите правила за оценка на участниците, изтъква певецът. - Не може да има изравняване на оценките 50 на 50 на милионите зрители и на петте членове на журито. Хората, гласуващи със собствените си пари, поставиха миналата година нашия участник Сергей Лазарев на първо място, а пристрастното жури, на което му шепнат в слушалките, го изпрати на последно!"

Според Киркоров, ако не беше принизен зрителският вот, Русия щеше да спечели песенната надпревара.

Той е убеден, че оценките трябва да се правят или изцяло въз основа на гласуването на зрителите, или в краен случай в съотношение 70:30 или 80:20 в полза на зрителския вот спрямо този на журито. "Дотогава просто е безсмислено да участваме в "Евровизия", изтъква певецът.

/БТА/
 


88
Напиши коментар Коментари
60
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Русия е поела курс към самозадоволяване-Олег също!
59
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До Анонимен

"Дано да емигрират в Русия децата ви дано! И рускиня да ви доведат с Лада..."
----------------------------------
А дано... честно. Много по-добре ще им е.
58
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До До 46

хапчетата си ги пия редовно: едно сутрин и две вечер. за вмирисаната жена си мнооооого далече, иска ти се хахаххахах. Не живея на село, макар и д аимах къща там навремето - какво имаш против хората дето изградиха БГ, селяните. Всичкии сме от село е казал Т.Колев в един филм. За съжаление си ти, зашото си неинформиран и просттт пейзан, но може би вината не е твоя. Всички тръгва от първите 7 години. Неуките и необразованите като теб ни управляват и за това сме след Зимбабве ИИР на ООН
57
2
 
5
 
! Отговори
пророка Олег преди 5 дни
До Анонимен 49
Apple мой човек не плаща данъци , за това има печалба, образовай семалко, вижа къде им е производството и какви машинации правят. А сравнението е малоумно, ше ме извиняваш.
Повтарям пак, тъй като явно има нужда: Русия има реална икономика а не голяма , конкурентна или малка и т.н. Не забравяй колко време вече са под педеласски санкции и даже агенциите им вдигнаха рейтинга. Не ги идеализирам, просто имам опит и съм живял там. На медии и ТВ не вярвам. Вярвам само на опита си пич...
56
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Дано да емигрират в Русия децата ви дано! И рускиня да ви доведат с Лада.
55
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
На снимката: типичен руски мъжага.
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До св.св.Маркс и Енгелс

Не съм момче от около 35г. насам г-н незнанен герой и форумски коментатор.
53
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Три проруски трола- едно IP
52
3
 
1
 
! Отговори
До 46 преди 5 дни
Олег ли си шмулек ли... пий си хапчетата. Тия простотии си ги хортувайте с мазната вмирисана жена и ортаците на село.
51
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До Анонимен 45
напълно с всичкия съм пич......напълно. Ти какво Американско имаш у вас??????
ако не е Китай, сме живи умрели. Очевидно не си ходил в Русия и хабер си нямаш от икономика. Страната е взела курс към икономическо самозадоволяване. Достатъно голям пазар е самата русия а със ОНД и Китай на границата, боли ги фара за ЕС, САЩ и Бъгъ и даи изнасят продукция. започнаха търговия с Китай в нац.валути. Само стой и гледай. Той за това дядя Тръмп смени се върти на 180 градуса.
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До До 37

Не, в москва не съм бил нито веднъж. Впечатленията ми за чистотата в транспорта са от мали и средни градчета и Петербург.
49
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
"" Русия , за разлика от САЩ има реална икономика ""
...............

наистина ли ... е да си чувал, че само Apple има печалба по-голяма от цялата ти любима Русия ?
Или тези неща не ги дават по Съветската телевизия ?
Жал ми е за селачета като теб
48
0
 
2
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 5 дни
Като си пееш Пенкеле кой ли тъ слуша! Светът не е музикално - кулинарно шоу за жалост. Снощния хатентат ни го показа ясно.
47
0
 
2
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 5 дни
Жалкия политконкурс го гледах миналата година за последен път.
Наистина няма смисъл Русия да участва и да се занимава с глупости.
За коментиращите миграцията към Русия - да, милиони от централна азия искат да емигрират към Русия.
Ма явно не знаете, големи клишари сте.
Повтаряте едни и същи клишета като ретранслатори без да имате информация.
46
2
 
6
 
! Отговори
пророка Олег преди 5 дни
защо не се имигрира в Русия ли????
хахахха ами защо не пробват някои мамини синчета да отидат и да се лигавят в някой руски ВуЗ, както се лигавят на Запад. Пробвайте да търсите работа в Русия. Високо интелигентната конкуренция ще ви смаже. Това да не ви са замбираните говедда от ЕС и ФАЩ. Който е ходил-знае. Аз съм опитвал и никога не съм се чувствал толкова ***, както сред Руснаците. А в САЩ поради липсата на кадри ставаш директно супервайзер минимум - стига да знаеш езика де.
45
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Абе олег ти с всичкия ли си? Единствената руска икономика е да си копае и изнася с бясни темпове нефта и газа. Това ще продължи още 10-15 години и толкова. Като има такава реална икономика ти какво руско имаш вкъщи?
44
4
 
4
 
! Отговори
пророкът Олег преди 5 дни
До Анонимен 42
Русия , за разлика от САЩ има реална икономика. Силна, слаба, малка , голяма - това е. Благополучието на ФАЩ се крепи изцяло на смученето от чужди държави и печатането на пари. Реална икономика няма, производство няма. 78% от БВП е поребление!!! Всичко се внася. Огромен бюджетен дефицит и дълг. Коя фирма би издържала на това в една реална икономика. Ако не се вдига тавана на дълга всяка година и не се пе4атат кинти...ще видим каква е РЕАЛНАТА икономика на САЩ. Гола вода и кал.
43
3
 
2
 
! Отговори
До 37 преди 5 дни
Ами като им е толкова чисто в тролеите защо не емигрираш там бе тeляк или си изпрати децата ако имаш? Ама всички безмозъчни русофили сте едно и също долно племе, като вашата предводителка другарката ЛЪЖА. Тегли ни към русия, ама детенцето изпратила в САЩ. Безсрамници, а тоя гримирания на снимката няма какво да се коментира-упадък...
42
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Много е хубаво в Русия, затова и милиони от целия свят мечтаят да емигрират там. Огромни бежански потоци от европейци и американци са насочени към необятната руска шир.
41
1
 
3
 
! Отговори
Отговор преди 5 дни
До Анонимен 37 То в трамвайте ,тролейте и във влаковете им чисто , ама в главите им мръсно.Жадуват за война.

Спонсорирани публикации