Нинова писа "Добър 4" на служебното правителството

Не изнесоха истината за завареното положение, смята лидерът на БСП
Обновена: 23 апр 2017 10:56 | 23 апр 2017 10:38, Красимир Ангелов
89
Нинова писа "Добър 4" на служебното правителството
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

"Добър 4" е оценката, която лидерът на БСП Корнелия Нинова даде на служебното правителство на Огнян Герджиков.

Още по темата
"Не изнесоха истината за завареното положение в държавата. Вероятно приеха, че това щеше да бъде прието като реваншизъм", обясни оценката си тя в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Според Нинова най-лошата страна на политиката е лицемерието и в личен план тя е страдала много от това. Лидерът на БСП призна, че е леко натъжена от факта, че социалистите са втора политическа сила.

"Този парламент и това мнозинство няма да изкара 4 годишен мандат. Много хора ще останат недоволни заради отстъпването от много политики. Прекалено много компромиси за партии и личности, които вчера бяха нетърпими една към друга", заяви Нинова.

Според нея 122 депутати мнозинство не са стабилност. "Те ще имат сериозна опозиция в наше лице. Очакват ни напрегнати месеци", прогнозира лидерът на "столетницата".

Нинова изрази съжаление за изказването си, че демокрацията ни е отнела много, както и за думите на своя съпартиец Крум Зарков, който си направи неуместна шега с репресираните от комунизма. "Той ми се извини веднага след участието ни, осъзнал какво е направи", добави тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оценка можеш да даваш другарко само на правителство на БКП-БСП.
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корнелийо, скрий се под миндера или си *** у Крушовица, сега на село има много работа, а пък след Гергьовден какво копане започва!Хайде, мятай се на магарето и в галоп към родното място, към Цоцоман маала! Но не го пришпорвай много, то не разбира от партийна дисциплина и ще започне да мята къчове. Тогава твое чудо - ничие! Преждевременно ще се окажеш в такова положение, в каквото ще бъдеш не след дълго, ако останеш в София продължиш да се правиш на политик!
64
2
 
3
 
! Отговори
люси преди 6 години
МНОГО ГИ ОЦЕНЯВА ТЕ ПОКРИХА ВСИЧКИ ДАЛАВЕРИ НА ББ-2 НЯМАМ ОБЯСНЕНИЕ НО ИМАМ ОБЯСНЕНИЕ ЗА ПРОСТОТИЯТА КОЯТО СЕ ИЗЛИВА В КАНАЛА ОТ КАНАЛДЖИИТЕ НА ГРОБ!!! НЯМАТЕ ЛИ ПОЧИВЕН ДЕН БЕ ПРОСТАЦИ!!!
63
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДЕМОКРАЦИЯТА ТРЯБВАШЕ ДА НИ ДАДЕ МАЛКОТО , КОЕТО НИ ЛИПСВАШЕ . ОКАЗВА СЕ , ЧЕ НИ Е ВЗЕЛА МНОГО . СУВЕРЕНЪТ Е В ПРАВОТО СИ ДА ОПРЕДЕЛИ МАНДАТ НА ДЕМОКРАЦИЯТА И СЛЕД КАТО НЕ НА НИВО ДА И БИЕ ШУТА .
62
2
 
3
 
! Отговори
34631629684 преди 6 години
Abe-tazi ovza oswe li swe ia gledame.Goliama maka.Skriite ia
61
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
идеалния лидер за паплачта която е гласувала за бсп .... бедните гласуват за наглите !
60
2
 
5
 
! Отговори
Aнонимен преди 6 години
Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България Да пратим измамниците където им е мястото! 04.05.2017г.ТИ РЕШАВАШ!
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе как 4 та нали това си беше техно правителство ???????????????
58
3
 
5
 
! Отговори
Мънго Джери преди 6 години
Абе тази защо не си яхне метлата, ами на класна ще се прави, та на този и онзи ще пише бележки! Че тя ако влезе в клас децата ще избягат!
57
2
 
5
 
! Отговори
Станишко преди 6 години
Тази клявка вика , кряка и накрая се Оака !
56
3
 
5
 
! Отговори
Загрижен преди 6 години
Корнелиоооо, расте ти носа, Корнелкееее!Ще стане толкова дълъг, че няма да можеш да минеш през вратата!Защо ти расте ли? Прочети детската книжка за онова, дървеното човече и ще разбереш защо!
55
1
 
6
 
! Отговори
Дали ще има ден, преди 6 години
в който Корнелия да не ни смае с наглостта си?"Не изнесоха истината за..." - А не е ли по-добре първо да се изнесат истините за периода 1997-2001 г., та да видим де беше тогаз наша Корна и какви ги вършеше?"..най-лошата страна на политиката е лицемерието" - Ами че то е основната черта на твоя характер ***, Корне? Как е възможно да ненавиждаш сама себе си?"Те ще имат сериозна опозиция в наше лице" - Ами в случаите, когато вършат нещо добро и полезно за България, пак ли ще им пречиш, Корнелийке?
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпроса е как разбра това , ами просто е жената имаше такова намерение но тези не и дават такава възможност, Щом не и дават такава възможност значи и те имат такова намерение и за това не и дават възможност , елементарно Уотсън.
53
2
 
7
 
! Отговори
Доктор преди 6 години
Тази другарка има крещяща нужда от психиатър! Не може да си толкова болен мозък и да се пънеш, да се изцепваш без някой да те пита. Тя се мисли за Ленин сигурно? Е,такова е психично обремененото съзнание на всеки комунист в България! С Ламбо и Гергов може да си приказват за комунизъм,но не е дорасла за държавник.
52
3
 
3
 
! Отговори
Проф. Каралъвов преди 6 години
Г-жа Нинова е една много мъдра жена която знае точната оценка за всеки кабинет, защото тя ежеминутно оценява нуждите на бедните и им разпределя необходимости като топла храна, светло пиво, шоколади, топли дрехи, билети за театър концерти и кино. Щом Г-жа Нинова пише добър 4 значи наистина е добър 4!
51
0
 
6
 
! Отговори
слави преди 6 години
Проф. Герджиков е голям български юрист и Нинова не може на малкия пръст да му се удари, Герджиков ще остави доста написани от него книги, а Нинова ще остави нищо ненаписано, Герджиков е от София, а Нинова е от с. Крушовица, въобще разликта е от земя до небо.
50
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен - Борисов никога не е изкарвал пълен мандат. И сега няма да стане.тогава ще го изберем за четвърти път!
49
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе, защо и личи на тази другарка, когато си отвори устата започне да лъже...
48
1
 
10
 
! Отговори
зоза преди 6 години
Комунистите/социалистите родината окрадоха, поделиха си я на калпак, а на народа не дадоха нищо пак.Предлагам на Нинова да се върне на следователско място, а не да плещи глупости, между впрочем защо политиците не обевят париците си, те са срам за България,която бавно но сигурно потъва и изчезва.И затова младите хора отиват в нормални държави и там ще родят дечицата си
47
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имало сериозна опозиция!Къде бе???Аз в парламента виждам само една партия. Всичките бачкате за себе си и крадете хората.

Спонсорирани публикации