Американка рискува живота си... за да спаси колата си от крадци

Действала първосигнално, изглеждало й нереално
28 май 2017 19:20,
12

На какво е способен човек, за да защити любимия си автомобил? Отговор на този въпрос даде американкката Мелиса Смит, която не се поколеба да влезе в сблъсък с крадци, опитващи се да отмъкнат нейното Subaru Outback.

Момичето зарежда кросоувъра на бензиностанция в Милуоки, когато наблизо спира черен седан Cadillac Deville. От него слиза крадец, който се възползва, че ключовете на Subaru-то са в самата кола, качва се и потегля, без обаче да предполага какво го очаква.

Мелиса явно е доста привързана към колата си, защото без да се колебае, се хвърля върху предния капак и започва да удря по стъклото. Действията на 28-годишното момиче явно разколебават престъпника, който само след няколко метра се отказва и скача в движение. Крадецът се качва в колата на съучастника си и изчезва от мястото на инцидента.

"Първата ми реакция беще, че това е нещо нереално, което не се случва с мен. Изобщо не помислих, действах първосигнално", коментира Мелиса, която на всичко отгоре успя да настигне движещата се на собствен ход машина и да я спре, преди да се е ударила в друго превозно средство. 

Още новини за автомобили четете в Automedia.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: автомобилкражба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, не съм расист, но не съм и далтонист.
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крадеца е тъмнозелен. Имам един авер вика, че Апартейда не е измислен напразно. Имало било някаква причина за това. Каква ли?
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що на всичко по-тъмно манталитета е все да краде?Този не виждам да умира от глад, нито да ходи гол и бос.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кифляците от стария черен мирцедес са дошли сигурно от соца и са свикнали да крадат. Да искарат бързи пари.
6
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази е яка *** от германия .И се метна като на кон..
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази не е кифла.
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази реакция е на прагматичен човек. Ясно е че колата и е силно потребна. Можеби пътува и работи без транспорта е безработна . Не виси на социални грижи. Не е на синекурна работа. Или да си клати краката.Тук от жена на тая възраст такъв скок трудно ще се открие!
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте сега, никой не зарежда резервоар с включен двигател. Но много от новите коли, включително Субару Аутбек, не запалват точно с ключ, а с копче. Достатъчно е "ключът" който всъщност не изглежда като ключ, да е в чантата на жената и чантата да е в колата. Натискаш копчето и тръгва. Много често не се ходи да се плаща на ръка, а с кредитна карта, така че чантата на повечето жени си седи в колата докато се взема само карта. Иначе е глупаво да се рискува живота заради някаква кола.
2
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради такива тъпанрски изпълнения са сложили система на моята кола - не може да отключиш резервоара, ако ключа е на двигателя или двигателя е включен.В случая тая *** щеше да е принудена да загаси и да извади ключа от таблото, за да почне да зарежда... и нямаше да трябва да скача като акробат по предния си капак.
1
2
 
18
 
! Отговори
Винкела преди 6 години
Тая черната копа пернишки гоуф ли е?

Спонсорирани публикации