Кой е идеалният за нас партньор според зодията? (II част)

Астрологията много ни влияе и в това отношение
18 юни 2017 22:40,
17
Кой е идеалният за нас партньор според зодията? (II част)
Източник: pexels.com

Макар да има много скептици, които отхвърлят зодиака, определяйки го като "глупост", влиянието на астрологията се подкрепя от голям брой научни доказателства. 

Има данни, според които позицията на планетите по време на раждането ни оказва влияние върху нашата личност, но води и до значителни функционални промени в мозъка. Също така определя и с кой от останалите знаци в зодиака имаме най-добра съвместимост. 

След като вече разгледахме кои са най-добрите партньорства между първите шест зодии, предстои да се спрем и на останалите шест. 

Везни

Те не обичат конфликтите и самотата. Наслада им носят хубавият разговор и интересните хора, освен това се очароват от изкуството и всичко красиво. 

Везните се нуждаят от баланс и симетрия в живота си, за да преживеят всичко, което им се случва по най-добрият възможен начин. Нуждаят от партньор, който също да обича мира и хармонията в живота. 

Най-добра цялостна съвместимост: Близнаци, Водолей

Най-добра съвместимост във връзките: Овен

Скорпион

Скорпионите са спокойни и изключително дискретни. Родените под този знак са чудесни приятели, тъй като винаги оправдават доверието ни. Имат мистериозна природа и обикновено не изразяват своите емоциите. 

Те са находчиви и страстни и изключително креативни. Също така са много чувствени хора, но се нуждаят от партньор, който да бъде търпелив с тях, защото им трябва време, за да му се доверят. Нуждаят се от някой интелигентен и честен човек, който няма да крие тайни от тях.

Най-добра цялостна съвместимост: Рак, Риби

Най-добра съвместимост във връзките: Телец

Кои са идеалните партньори за останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
трагикомедия преди 6 години
Лъвовете имат сливи в устата, за това.
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой може ли да даде оценка за Водолей + Дева ? Има ли пробвали в тая комбинация .
7
3
 
3
 
! Отговори
преди 6 години
И, Анна, следващият път като напишете безподобна измислица като "се подкрепя от голям брой научни доказателства...", цитирайте конкретния псевдонаучен сайт, откъдето сте изкопали "данните". Щото иначе не сте научна. Ама никак.
6
2
 
1
 
! Отговори
Неглупак преди 6 години
Astrology has not demonstrated its effectiveness in controlled studies and has no scientific validity... One famous experiment included 28 astrologers...The study, published in Nature in 1985, found that predictions based on natal astrology were no better than chance, and that the testing "...clearly refutes the astrological hypothesis."
5
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Близнаци и стабилна връзка ? Не ме разсмивай :) Да може би няколко годинки ..А после...близнаците от къде ще ги пребирате у дома.
4
2
 
1
 
! Отговори
Неглупак преди 6 години
During the 20th century and following the wide-scale adoption of the scientific method, astrology has been challenged successfully on both theoretical and experimental grounds, and has been shown to have no scientific validity or explanatory power. Astrology thus lost its academic and theoretical standing, and common belief in it has largely declined. Astrology is now recognized as pseudoscience.
3
9
 
6
 
! Отговори
преди 6 години
Естествено, че съм жлъчен.Нормналните хора бягат от тая държава и повече не се връщат. Останалите сме облъчвани с идиотизъм от някви жълтурски кликбейт сайтове. Оставаше и да не съм жлъчен.
2
6
 
2
 
! Отговори
преди 6 години
Астрологията явно влияе само на вас, Анна, и на други подобни суеверни моронс...
1
9
 
5
 
! Отговори
Нещо съвпада,нещо не преди 6 години
Познавам една възрастна двойка, която всички считат, че са семейство за пример. Той е Везни, тя е Близнаци.Познавам един Стрелец от творческа професия.Хойкал е много.После изведнъж се хванал с една жена, когато тя била малко над 30 г. и изгубил интерес към останалите. Асцендентът й е Лъв, а доколкото знам, през втората половина от живота на човека, в неговия характер надделяват чертите на онова съзвездие, което е неговият асцендент.Познавам мъж Риби, тотален егоист.Да се грижи за друг? Абсурд!

Спонсорирани публикации