MTV Presents Varna Beach: Близо 30 000 души изпълниха южния плаж

Кметът Иван Портних иска музикалното събитие да се превърне в традиция
Обновена: 20 юли 2017 16:45 | 16 юли 2017 16:45, Анисия Иванова
0
MTV Presents Varna Beach: Близо 30 000 души изпълниха южния плаж
Снимка: ИА "Черно море"

Близо 30 000 зрители изпълниха южния плаж за MTV Presents Varna Beach. Парти настроението завладя варненци и многобройните гости на града още по обяд. Грандиозното шоу продължи почти до полунощ, съобщи ИА "Черно море".

Многобройни бяха чуждестранните туристи, пристигнали специално за MTV Presents Varna Beach. Три поколения музикални фенове танцуваха на плажа и аплодираха българските и световни изпълнители. Публиката подгряха SUPERHERO DJs.

След тях на сцената се качиха Павел и Венци Венц', Дара и Кристиан Костов.

Поли Генова представи на сцената на MTV най-новата си песен "Още", която носи много лятно парти настроение. Градуса на партито повиши британският DJ Jonas Blue.

След него на сцената излезе дуото GORGON CITY. Те изпълниха пред варненска публика една от най-популярните си песни "Ready for Your Love", както и "Saving My Life" и др.

R3WIRE & VARSKI показаха защо са сред от неизменните участници на партитата на MTV.

Един от най-очакваните изпълнители на сцената във Варна беше британският рапър Тайни Темпа.

Той има много фенове по целия свят заради неподражаемия си парти стил. Тайни "взриви" и публиката във Варна като изпя един от най-големите си хитове "Girls Like" в ръце с българския трибагреник.

Една от най-популярните изпълнителки в последните години - Биби Рекса впечатли със завладяващо сценично присъствие. Тя излезе пред публиката във Варна заедно с трима музиканти. Биби сподели пред българските си фенове, че също е от малка страна в Европа, тъй като баща й е албанец.

Тя разказа, че  благодарение  на това, че семейството й е емигрирало в САЩ през 80-те години на XX век, тя е отраснала в Америка и това й е дало възможност да стане световна звезда.

Грандиозното събитие във Варна завърши с изпълнение на DJ номер едно на САЩ - STEVE AOKI. Партито впечатли и с уникални светлинни ефекти и мощен саунд.

Макар за почти всички изпълнители това да беше първо гостуване в България, някои от тях бяха чували за страната ни. "Какво знаем за България... Чували сме за Христо Стоичков", признаха с усмивка R3WIRE & VARSKI пред екип на медийна група "Черно море".

Кметът на Варна Иван Портних не скри, че е доволен от успеха на събитието и подчерта, че се надява то да се превърне в традиция за следващите няколко години.

Още снимки от музикалното шоуто вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации