Социални разни: За рока в чалгата, Сузанита и лютеницата

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
28 авг 2017 19:20,
18

Лятото почти се изниза, а с него дойдоха и любимите ни миризми от междублоковите пространства - печени чушки, казани с лютеница, а в идеалния случай - и на варене на ракия.

Логично социалните мрежи не предложиха нищо интересно в последните дни. Навсякъде е пълно със снимки на коктейли, крака и чушкопеци. Добре, че е Сузанита. Но за нея - по-долу. В галерията ще откриете вдъхновение от черноморието ни.

Започваме видеообзора с индийска версия на култовия "Thriller", защото индийските филми винаги са добра идея.

Продължаваме с намигване към мъжете, които все още не са се класирали на морето. Ако нямате талант, с който да впечатлявате, вижте това:

Завършваме със Сузанита, която може да не впечатлява с глас, но пък си танцува. Нека си танцува

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 8Абе, човек, та 80 % от т.нар. "софиянци" сте вие - провинциалистите.Нахлухте като лавина през 5-те, 60-те, 70-те години на миналия век и задръстихте п роспранството с каскетите и пхлетените на ръка жилетки. А пък след 1989 г., когато отпадна позорното "софийско жителство" София се затлачи от измета на България, скрил се от провинцията в големия град. Нищо лошо - нека си живеят ората, но помисли кой е мързеливият...кой ви учи децата, кой ви прави мотиките...
11
6
 
6
 
! Отговори
анонимна преди 6 години
Аре стига сте се карали по тая вечна тема софиянци-несофиянци. Европейските столици се напълниха с какви ли не пришълци, вие тук сте все българи и се ядете помежду си. И между другото, номер 8 пише съвсем правилно.
10
3
 
6
 
! Отговори
Софиянка преди 6 години
До АнонименГрадът е европейски и без новодошлите провинциалисти. Опитваш се да си избиваш комплексите върху хората родени и живеещи в София, но това говори зле само и единствено за теб. Това тире, което си сложил в първото изречение, също не е много грамотно.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Индийските зомбита са стари като Интернет, чак сега ли ги открихте?
8
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СофияненецПърво си неграмотен - подлогът в изречението се членува с пълен член.ПроблемЪТ на София е, че софиянците са мързеливи и добре, че идват хора и от други населени места, та градът да стане европейски.
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ангеле,ти ли го написа това?Знаех,че се неграмотен,ама чак толкова...:-)
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледаме, кой се присмива! - днескато, дето е най-простата и манипулативна, финансирана от чужбина локва!Точно това ви е таргет групата и средата!Що се дуете, не е ясно?
5
1
 
10
 
! Отговори
до Фарс преди 6 години
Децата са отражение на родителите и тяхното възпитание.Каквито са родителите на двета малки пач'вретки.Такива са и те.После наргилета, ножове,асансьори в чужди блокове-резултат.
4
3
 
22
 
! Отговори
фарс преди 6 години
Това пропаднало природно недоразумение Сузанита дава "пример" как може едно дете на известен човек да деградира преди да се е изградило като индивид. Виж каката Гери- Никол копае дъното на падението!
3
14
 
17
 
! Отговори
Софиянец преди 6 години
Проблема на София е, че се домъкнаха тук всякакви ceльофци от кол и въже, ние софиянците трябва да се изчистим от ceляните, много ceляни станаха в София, столицата е за софиянците, а сельофците да си ходят на село.
2
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лошото е, че такива мякалници вече превзеха и София.
1
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Драскачите от сайта крайно време е окото им да "хване" българската граматика.И да я изучат писмено, след като се водят български сайт.Устно не е задължително,помежду си могат да са илитерати.

Спонсорирани публикации