Съботен бис: Преврат при плеймейтките и пак за Сузанита

Кобилкина пък вече ще "цвили" и от ефир
43

В тв ефир - с тежък грим и неразпознаваема. Кадър: Нова тв

В дните, в която темата образование е водеща е време да отправим един призив към издателствата. Извадете на пазара един наръчник за шоубизнеса, че у нас правила няма и всеки смята, че само с някои части на телата се става звезда. И да бъде черно-бял, че родните звезди не са по плащането. Пък и повечето видимо не са отваряли учебници, за да имат претенции картинките да са им цветни.

Тази седмица голямото дъно отново е с адресат дъщерята на Орхан Мурад - Сузанита, с вещата подкрепа на кака й Андреа. Двете представиха дуета си "Строго забранено", а клипът ни върна две десетилетия назад. Когато беше модерно в чалга бранша да вееш силикон и да тресеш задник в оскъдно облекло в клип. Лесбо сцените не носят никава еротика, а на целият този фон все още невръстната Сузанита седи като гротеска. Видимо е желанието на 14-годишната девойка да е в медийно обръщение, да е скандална, но вместо това ще трябва да търпи критики. Явно няма кой да й каже, че седи нелепо покрай напомпани плеймейтки и Андреа, а това, че в една песен ще бъде повторено над 10 пъти името не означава нищо. Нищо, като целия им проект с Андреа.

Добрата новина за Сузанита е, че няма да я пуснат във VIP Brother, където искала да участва. Защото там щеше бързо да бъде разкрита. Така й остават още няколко месеца слава.

Ако си мислите, че само тийнейджърите правят такива грешки се замислете за телевизионния ум, който ще наеме за водеща Наталия Кобилкина. Явно като общество сме пълна нула щом подобна сексоложка е хит. Съжалявам жените, които си харчат парите с надеждата, че ще станат гейша или пък принцеса. Само да им припомня, че сме република и короната ще им е толкова фалшива, колкото и "вълшебните" капки, които Кобилкина предлагаше. Но пък сега Наталия ще ни обучава сексуално, ще ни прави победители, ще ни разкрива тайните на здравата връзка и от ефира. Не си мислете, че по телевизията ще научите как да станете гейша, това си е платено. Да, всеки има власт над дистанционното, но вече доказахме, че щом направихме Кобилкина звезда ще трябва да си я търпим. А ако все пак изпитате затруднения да я гледате - едни капки ще ви помогнат. Нейните решават всички проблеми.

Да, някои са с един силикон напред за медийното внимание, но това не ги прави нито модели, нито манекенки. Както обичат да се рекламират сами себе си. Моделът по визитка Светлана Василева се завърна в медийното пространство на бял кон. Трудно ще й бъде да замени прякора си Гонзовица на Гущеровица, но пък кой знае? Да, демонстрира ни знания и умения във VIP Brother, но бъдете сигурни - вече със сигурност не я вълнуват "кренвриши". Увря за милионерската трапеза на Гущеров-младши, че и дете е готова да му роди. Сигурно вече е планувала и сватбено пътешествие в "столицата на Белгия - Холандия".

Докато сме на плеймейтска вълна трябва публиката да знае, че се готви преврат в тези среди. Мартините щели да детронират Златките. Имаме си вече Русата Мартина (Юрукова) и Черната Мартина (Петрова). Фамилиите са в скоби, защото скоро едва ли ще бъдат използвани, освен пред институциите. Гледайки претендентките да ги предупредим - дори и силиконът е до време. А един черно-бял учебник или книга никога не са излишни, защото тъпотата е за цял живот. За този извън социалните мрежи.

Една молба до всички читатели. Моля ви, обръщайте внимание на актуалната Мис Силикон Виктория Петрова. Тя вече има и първа корица на списание - Nude. Дано това не се окаже връх в нейната краткотрайна кариера като носителка на безсмислена титла. Тя самата е горда, че се е явила на конкурс за кучки, а не за монахини. Но на кучките в България животът никак не е лесен -  известността е за кратко, амортизацията бърза, връщат си дори подаръците, а когато се обърнат назад - само голи снимки във Facebook. Така че нека подкрепим Виктория да бъде сред известните поне за малко. Заслужава своите три минути слава. Не очакваме Elle да я сложат на корица, но защо пък Мартина да не бъде поредният модел или дизайнер?

Тази седмица излязоха снимки на майката на Ася Капчикова, което обяснява и нейният възход. Г-жа Надежда се опитва да покаже, че и тя е палавница, макар ефектът да е по-скоро обратен. Лека му пръст на Дядо Стефчо, той единствен би оценил предизвикателните й пози и нацупените муцунки. А Ася ако е предприемчива ще направи и една серия за грим, защото на майка й сега й излиза доста скъпо макиажа за всяка снимка в социалната мрежа.

Само след няколко дни започват новите сезони на различни риалити предавания. Повечето няма какво да ни предложат, но за сметка на това участници и водещи вече започнаха тиха война. Тон даде Миглена Ангелова, която ще бъде водещ на VIP Brother. Тя захапа Иван и Андрей, че само те и роднините им гледат "Фермата". Сега, резултатите на пипълметрията (в нея също можем да съмняваме) са в пълен контраст с думите на Ангелова, но тях всеки може да си изчисли според собственото му желание. Случвало се е двете водещи телевизии да ни убеждават, че в един и същи часови пояс пред телевизора е половин България, което практически е невъзможно. Дори да няма още 135 други канала. Тук любопитното е кой ще гледа Ангелова, защото сезонът, в който тя победи, е един от тези с най-нисък рейтинг. Но и да не я надценяваме - тези, които обичат сюжетите между четири стени и един диван ще гледат разкрепостени плеймейтки и фолкпевици. За да си вдигнат самочувствието, че у нас всеки може да бъде известен. И за съжаление - без да е прелиствал черно-бели учебници.

Благодарим на Славея Сиракова, която ни разкри, че вече не била гадже на Алекс Ломски. Обясни в емоционално излияние в социалните мрежи как пърхала от щастие с него, но не пропусна да захапе медиите, че не знаели името му. Казвал се Цветан. Супер, ама този Цецо се представяше по телевизии като Алекс Ломски, промотираше своята съпруга Еделвайс от филми за възрастни, разбрахме, че и той е участвал в няколко ленти. Как звучи да го представят като Цветан преди някоя еротична сцена? Алекс е някак по-международно.

Само да попитаме Славея - тя знае ли, че истинското име на Джена Джеймисън е Дженифър Мари Масоли? Просто героите от порноиндустрията рядко се подвизават със собствените си имена. И няма повод да се сърди, че не знаем името на бившето й гадже. 

Завършваме с Гери-Никол, която сигурно е идол на Сузанита или поне щерката на Мурад иска да е толкова известна. Фенове пуснаха видео, в което Гери показва какво е нужно. Първо, да си пълнолетен и да ходиш сам на участия, за да не се червят мама и тате. Сузи, дупарата също е важна. Ако е яка - става за гьобеци. Независимо дали си мислиш, че си хип-хоп или рок певица. У нас след 00:00 часа важи закона на барабанчика - и Гери-Никол го знае:

 

25 Август: Гери изпълнявайки " Готина И Луда " в Palm Beach Burgas!

A post shared by Gery-Nikol Fans,News and Edits (@gerynikol_bulgaria) on

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както казва един виден тв лечител ,,О бай гот''
30
2
 
4
 
! Отговори
Пламен преди 6 години
То пише "Бевърли Хилс", ние четем "Барли Легал" :)
29
3
 
2
 
! Отговори
Пламен преди 6 години
Пък уж си имате мигрантски център и афро-афганци по центъра, от снимките лъха на гладни софиянки. Меркел защо ги покани, въртете масурите и весел креват, като европейки.
28
8
 
2
 
! Отговори
Sunai преди 6 години
Eeee aman ot plateni kompleksari deto sa vi dali po 5lv da pishete komentari i da pluete pone edin ot vas da i beshe pone malko blizo do neinoto nivo
27
2
 
4
 
! Отговори
m3 преди 6 години
Като видях снимките ми се наложи да пия "Стоперан". Разстроих се остро. Как има мъже, които да ги пипат тези...
26
2
 
4
 
! Отговори
Ха ха ха преди 6 години
Басси огромното чело . На тая сузанитка ако не и се получи с музиката винаги може да си намери работа като подвижен рекламен билборд . А иначе клипа може да се опише с едно изричение . - Тунинговани *** разпускат около басейн , като едната е дошла с детето си .
25
30
 
3
 
! Отговори
Sunai преди 6 години
Suzi ne im obrashtai vnimanie na tezi zavischii qd gi e che ne sa krasivi i izvesni kato tebe prodaljavai samo taka cqla balgaria te podkrepq
24
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алоу ЦАЦАРОВ, защо не се самосезираш.Това е явна педофилия
23
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моя странаМоя чалгарияяяяя
22
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майката на Ася Капчикова е безработна,един работен ден няма.А какво невежество лъха от нея,както и от дъщеря й.
21
4
 
21
 
! Отговори
NZ преди 6 години
Животнииииии
20
5
 
41
 
! Отговори
Гого преди 6 години
Аман от чалга
19
6
 
27
 
! Отговори
До Въпрос преди 6 години
Крушата не пада по-далече от дървото.
18
5
 
28
 
! Отговори
Въпрос преди 6 години
Майката на Ася Капчикова пък откъде се пръкна? Тя е жена на сериозна възраст, а на снимките имам чувството, че е някаква уволнена танцьорка от евтино вариете. Какво иска да покаже с тези снимки, тя си знае. Излага се!
17
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво се хабите, никой не ви натиска да четете статията . Пенсионерите, хвърлящи хиляди през балкона също са stupid парчета, също като разнитите му субекти , дето се размазват с коли и мотори , но им дават медиина известност .
16
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-добре е танковете да дойдат!
15
4
 
24
 
! Отговори
Стойчо преди 6 години
Кво ни занимавате с *** бе? Нали новото им название беше плей... кво си там... Те са си *** и толкоз!
14
2
 
14
 
! Отговори
ined преди 6 години
#10 "черната" ли е или "по-черната"
13
6
 
24
 
! Отговори
Conservatism преди 6 години
Либерасти и Троцкисти. Този световен ред иска да унищожи Християнското морално общество и да го замени с едно първобитно сатанинско общество и заличаване на духовността у хората, както искат да се отречем от Иисус Христос и заличаване на бялата раса. Дошло е време да заличим този Либерало-Троцкистки режим и да си върнем стария тип Християнско-Морално общество, което европейците сме го имали в миналото.
12
1
 
34
 
! Отговори
BG Junta преди 6 години
Има и по-хубави жени от тия ***. Например Софи Марсо красива и естествена, може да не е българка, но е по-красива от тия ***. Защо в България не мечтаят за жени като Софи Марсо, а обичат Гери Никол и Сузи-Музи.

Спонсорирани публикации