Еминем с тирада срещу Тръмп, бил добър само в расизма

Ще предизвика ядрен холокост, притеснява се рапърът
Обновена: 12 окт 2017 10:28 | 12 окт 2017 10:20,
49


Рапърът Еминем изнесе гневна словесна тирада срещу американския президент Доналд Тръмп в рап видео, излъчено на церемония по връчването на хип-хоп награди в Маями, съобщиха световните агенции.

"Расизмът е единственото нещо, в което е фантастичен", рапира Еминем във видеото, записано в петък на паркинг в Детройт.

Най-продаваният рапър на всички времена обвинява президента, че е "камикадзе, което вероятно ще предизвика ядрен холокост" в дългия четири минути и половина клип, записан без музикален съпровод.

Той отправя и ултиматум към феновете си: "Или си мой фен, или си негов поддръжник, това е червената линия". 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: еминемтръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Харесва ми как повечето хора тук са против тази агресивна социално-демократична помия наречена либерално-социален капитализъм!Само Национален-социализъм!Омръзна ми от тези "добронамерени" комунисти които се крият под "либералната" си идеология и обиждат всеки подражател на национало-социализма като фашист,трябва да разберете че национало-социализма няма нищо общо с национало-фашизма!
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 35Няма доказателства за това освен разни псевдохуманни пасквили.Самият Марк Твен който е бил съвременник на робството пише,че цената на 1 брой роб е била съпоставима с цената на къща.Това е цена за бачкатор работник- човек без стойност.Красивите момичета са стрували купища пари.Освен това нима робство не е имало през целият период на човешката история? И сега има роби в Африка а господарите са им чистокръвни африканци.Ама какво да обяснявам на човек който е невежа и не разбира.
42
1
 
4
 
! Отговори
Education преди 6 години
До Рап ли?Хип-хоп културата е сформирана в края на 70-те. Генгста рапа (или онези, които изразяват мнението си по-шумно и грубо) започва от NWA в средата на 80те и завършва някъде със смъртта на Тупак. Реално Айс Кюб си остана верен на стила, но го заглушиха тотално последните 15 години с появата на рапъри като Еминем, ДМХ, Лил Уейт, Дрейк, Кендрик Ламар и вече най-новите не ми се коментират защото е трагедия. Но да, хип-хоп културата беше наблъскана в трета глуха и се прави предимно мизерия.
41
3
 
2
 
! Отговори
slim преди 6 години
Еминем е един от последните, които могат да рапират и изразяват мнението си. Ти си стой в колибата и драскай,
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А тоя се е надрусал.Вижте му безумният опулен поглед.
39
6
 
2
 
! Отговори
Chucky преди 6 години
Обичам рап,но мразя Еминем,който ми докарва слухова травма с вс.негов текст!Потрес!
38
5
 
2
 
! Отговори
хехехе преди 6 години
До 37Вземи се успокой, ще си докараш сърдечен удар заради глупости. Явно не си слушал Еминем. Няма човек, който да дразни Еминем и той да го е подминал. Дори да не му е направил нищо Слим Шейди си е такъв. Има слаби песни. Албума Relapse му беше пълен с извращения, но е един от най-големите таланти в музиката евър.
37
3
 
7
 
! Отговори
Кимче преди 6 години
Тоя имитатор на пигментирани африканци се е заобиколил с такива за да сигнализира добродетели.. Това не е ли културно присвояване. Не е културно присвояване само когато представители на демократите го правят. Двойни стандарти.. Супер агресивна и просташка музика за наркомани и развиващи се организми с риска да останат недоразвити и увредени от лявото мислене. Това му е бизнеса, така търси внимание и го намира, явно е закъсал за джобни или иска просто да се лее кръв. Хилари нали заплаши Иран.
36
3
 
4
 
! Отговори
Внимание преди 6 години
Хахаха на рапа не му минало времето. Хип-хопа е мъртъв, днешното масово се нарича "трап". Истинския революционен рап, насочен към обществото, е мъртъв от 1996 година. Датата е 13 септември. Тогава рап музиката губи най-голямата си икона. Еминем обича от време на време да плюе по някой. На времето в песните Mosh и We as Americans плю по *** Буш. Сега по Тръмп.
35
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 34Преди години афроамериканците са били робиБелите в Сащ са ги използвали и са се гаврили с тях
34
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 32Не мислиш реалистично.В САЩ има десетки милиони "цветни" загубеняци и бедняци които мислят,че белите хора са виновни за пропадналият им безмислен безперспективен живот. В моментът в който някой бял изригне,че всичко в САЩ е расизъм и белите са виновни защото черните са бедни ония са готови да му купят и мръсните скъсани чорапи- става идол.Това е стандартен механизъм в психиката на лузърите- н якой друг е виновен само не и те.Навсякъде по цял свят работи по един и същи начин.
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Темата се разклони в мноог посоки.Ще обобщя нещата.В България на хип-хоп наградите не се намери един бг рапър да изрази позиция свързана с политиката или определен политик.В Сащ Еминем се обявява против Тръмп на награсите на тв Бет.Преди време Еминем се обърна срещу Буш и Буш загуби изборите
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 28Продажбите намаляват със всяка година и дори един изпълнител да няма много продажби това не е проблем.
31
0
 
10
 
! Отговори
Успеха на ционистите преди 6 години
Еминем е резултат от политиката на ционистите. Постоянно облъчване с насилие и безнадежност,както от Холивуд ,така и от черните "музиканти-гангстври". И постоянно облъчване ,че не харесваш ли черни си расист. Расист ли си ако нямаш против жълтите ,а не обичаш само черните? Та и този Маршал а.к.а. Еминем , роден и израстнал в Детройт - в момента анархо-***.и град - дава агресивно мнение за президент ( какъвто и да е той ).
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 25Американската музикална класация Билборд Хот 100 е напълно обективна.Класацията се сформира на база излъчвания на песни по радиа + слушане на песни от стрийминг услуги в Сащ + дигитални продажби.
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи Кимчо да си прави ракети и да ги изстрелва накъдето си иска а Тръмп да му вика ! - браво моето момче утре можеш спокойно да удариш Ню Йорк и Ел Ей а ние ще си траем и ще правим бизнес от ковчези.Много е умен Еминем ! - НЯМА ЩО.
28
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно скоро ще издава нов албум и се притеснява дали ще има достатъчно продажби.Разбрахме,че е наркоман (имаше албум на темата) после че отказал дрогата било голяма борба ( отново мултимилионен албум) преди това майка му го била малтретирала като малък,жена ми била извратена *** (отново песновки кинти и милиони) - и вече драмата която продава почва да се изтърква.. Остава добрият стар расизъм.Случайно да каже нещо ,че Тръмп иска да възроди Детройт а там е пълно с чeрнилки на социална помощ?
27
0
 
0
 
! Отговори
до 25 преди 6 години
Ти вярно ли смяташ ,че класациите са нещо субективно ?Всичко е ПАРИ и то много ,а когато печалбата намалее ,се рискува и добрите алтернативи изместват статуквото.Веднага ще пуснат 10 нови стила ,старите динозаври ще ги галят с перце до последно и когато не са им нужни ще ги отрежат.Филма се е прожектирал вече 2 или три пъти.
26
0
 
3
 
! Отговори
до 25 преди 6 години
80-100 милиона цветнокожи имат все пак ,модните брандове са обвързани и .., но нека бъдем реалисти ,всичко с времето си, хонорарите стават по-големи.Идва момента дето баща на 40 и хлапе на 10 слушат една и съща музика и се обличат еднакво.Е всеки иска да е различен и ако още не им е светнало ,то скоро ще губят пари.Жалко за родните плагиати ,тъкмо взеха да пробиват и хубавото ще свърши.Индустрията е много-много голяма и едно заседание и с цели епохи е свършено.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Рап ли?Не съм съгласен, че на рапа му е минало времето.В момента на първа позиция в американската музикална класация е рап песен.Метъла и хардрока се превърнаха в алтърнатив.

Спонсорирани публикации