Шоколад по кожата – ефективната глезотийка

Позволете на кожата да му се порадва и тя ще оцени жеста
20 яну 2018 19:00,
5
Шоколад по кожата – ефективната глезотийка
Източник: Reuters

Много малко са приложенията на шоколада в грижите за здравето, които можем да използваме, без да се притесняваме, че той може и да ни навреди. И ако всяка хапка шоколад носи естетическа наслада, неизменно придружавана от притеснение за високото съдържание на калории, то външното приложение на шоколада върху кожата изцяло изключва притесненията. 

Шоколадът ни кара да се чувстваме добре, но за целта не е задължително да го ядем. Да – шоколадът носи няколко важни ползи за кожата дори когато е прилаган директно върху нея.

Спрямо състоянието на кожата шоколадът проявява същите суперсили, каквито носи и за тялото и душата. Успешно неутрализира свободните радикали, увреждащи кожата и водещи до преждевременното и състаряване, хидратира я, подпомага премахването на тъмните петна и изравняването на пигментацията, повишава активността на колагена.

Дали не разхищаваме шоколада - не. Кожата ще го оцени подобаващо.

Как външното приложение на шоколада върху кожата подобрява вида й и как се прилага върху устните, лицето и дори петите - вижте на Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Reo преди 6 години
A! Това шоколад ли било. Аз пък за какво го помислих....
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Позволете на кожата да му се порадва и тя ще оцени жеста"Кожата не е отделен индивид, който може да оценява каквото и да било. Тя е орган.
2
3
 
4
 
! Отговори
Алов преди 6 години
Това е разликата в стандарта и мисленето на българина.Единия бизнес мен жена му се маже с шоколад, а на другия децата му за коледа искат "Каквото даде" Дядо Мраз. Това е пропаст и това е дело на един разхайтен народ, който ще си сърба попарата като малцинство по-тежко от това няма за един народ като косовците в Косово просто Албанците са повече и от мнозинство статват малцинство така ще е и тук и тогава шоколада ще е само по-витрините
1
3
 
9
 
! Отговори
ха ха ха преди 6 години
да и се изпразна на муцуната и ще цъфне

Спонсорирани публикации