Рецептата Dnes: Крехък свински джолан с лук

Печено с неустоимо ухание
20 фев 2018 08:35, Илияна Николова
7
Рецептата Dnes: Крехък свински джолан с лук
Снимка: pixabay

Продукти:

500 г свински джолан
1 глава лук
червен пипер
черен пипер
сол
дафинов лист
50-60 мл олио
 
Приготвяне:
 
Джоланът се измива и почиства. В купа се смесват олиото и подправките заедно със солта. Джоланът се намазва със сместа. Поставя се в тава за печене. Около джолана нарежете лука на колелца, за да даде аромат на месото. Добавете малко вода и дафиновия лист за още аромат. Завийте тавата с фолио и печете за 2-3 часа на 160 градуса. След това открийте месото, увеличете на 220 градуса и печете до получаване на коричка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
7
 
! Отговори
ехаааа преди 6 години
Чудесно меню за бежанци!
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Постите са проблем (и отговорност) на вярващите. Аз при необходимост ограничавам един или друг вид храна, но не го правя по някакъв план, а когато имам нужда и не му викам "пости".Останалите, дето ядем месо, само можем да приветстваме подобни рецепти. Аз с такъв джолан изпивам поне 2 бири.
4
7
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
крехък...джолан? следващото требва да е гурме-качамак с винтидж сирене и сомелиерска мастика? аре, да си легате че сте предобрили хапчетата
3
8
 
2
 
! Отговори
Гняв преди 6 години
Вие нормални ли сте?
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТака реагирах и аз... Но тъй като спонсорът им мрази православието, не бива да се учудваме. Той тропка с тоягата, а те подскачат като пекинези. Неприятен поминък за личности без особени качества.
1
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По време на Великият пост ли предлагате такава рецепта?

Спонсорирани публикации