Специалист увери: Няма опасност за кариерата на Биляна Дудова

При раната няма засегнати нерви и важни кръвоносни съдове
23 май 2019 14:50, Красимир Ангелов
15
Специалист увери: Няма опасност за кариерата на Биляна Дудова
Снимка: Reuters

Няма никаква опасност за живота на европейската ни шампионка по борба Биляна Дудова, както и няма опасност за кариерата й, обясни пред журналисти доц. Антоний Филипов, началник на Клиниката по обща и ендоскопска хирургия в УМБАЛ "Св. Иван Рилски".

Още по темата
Именитият лекар лично е обработил хирургично раната на спортистката, съобщиха от болницата.

21-годишната ни национална по борба е докарана в УМБАЛ "Св. Иван Рилски" на 21 май,  между 20:00 и 21:00 часа. Тя е приета с порезна рана в лява предмишница, без засягане на съдово-нервен сноп или на магистрални кръвоносни съдове.

Биляна Дудова успокои: Добре съм, възстановявам се вкъщи

Самата рана е била с давност 15 часа. Вчера пациентката е била превързана отново, а днес, преди обяд, беше изписана от болницата в отлично състояние, обясни доц. Филипов. Той допълни, че при изписването Биляна Дудова е била напълно спокойна и си е тръгнала от лечебното заведение на собствен ход.

"Към днешна дата няма никаква опасност за живота на пациентката, не е засегната инервацията, мускулатурата или каквото и да е от двигателната активност на лявата й ръка", увери специалистът. Той успокои, че раната на Биляна Дудова няма да попречи на нейната спортна кариера.
 
От УМБАЛ "Св. Иван Рилски" са предложили да извикат психолог във връзка с инцидента с известната ни спортистка, но от Българската федерация по борба са предпочели да работят с техен специалист.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
10
 
! Отговори
Reptile преди 4 години
Много е красива Биляна, дано някой да не и е казал обратното. Едно момиче с мускули няма шанс във ФБ пред джофрите с джуки и сиси със силикон, но тя е хубава по свой си начин. Спорта на световно ниво е трудно занимание и лишенията са големи, а парите у нас - никакви!
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудесно. Някакво момиче обезличено от спорта прави опит за самоубийство, и вместо някой да я попита как се чувства и как да й помогне, пак натякват че може да се състезава. Чувствах се така като бременна - ставаш някакъв приносител само и никой не те пита теб как ди и какво искаш и какви страхове имаш, а само как е бебето, как е бременността и тн.
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За това дали има опастност за каквото и да било,може да се произнесе единствено психолог.Но той ще каже само,че от сега на татък след като има един опит за самоубийство,няма никакви гаранции че няма да мпоследва и втори.След такъв инцидент в животът на човек,кариерата е без значение.За момичетата от борбата се знае че имат много самотен личен живот,много трудно си намират партньор в живота.Дано намери щастие в своят живот това момиче,и дано някой и отвори очите за по-важните неща от слава и пари
7
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е Билян Дудов като гледам. Изобщо хубав спорт за жени, трепеш се с други такива, растат ви косми по краката, красота
6
3
 
19
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Оставете момичето на мира ,големи лешояди тея медии, дай им трагедии и от сутрин до вечер ще пускат статии, ама като крадът политиците и трябва някой да пише за това , новината само за половин ден изчезва в забвение.Биляна Дудова ако продължи трябва да се откаже да играе за бг и такива като нас кофти съграждани!
5
3
 
3
 
! Отговори
88 преди 4 години
Няма опасност стига тя да не иска повече след тези обстоятелства...
4
6
 
7
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 4 години
да спрат да тъпчат дечурлигата с хапове незнайни! смартфоня у дуваря, подмяна с нокиа с фенерче!
3
2
 
19
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Иван - също така предполагам ги сменяш (румънките) веднъж месечно - горе долу толкова често излиза съответното XXL издание. Но както ти каза и колегата преди мен - кой точно го интересуват бляновете ти?
2
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НА КОЙ МУ ПУКА ЗА ТАЯ
1
31
 
11
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Българките след като не стават за мис Свят поне в борбата са силни. Намериха си полето за изява. Това е важно в живота всеки да се напасне. Няма такъв човек който не става за нищо. Като не си красива жена, ще ставаш за други неща - силови спортове. Това е силата на българските жени. Аз лично съм горд като българин. Моята жена е румънка, понеже аз си падам по женствени мацки с дълги крака, стегнат зaдник, голям бюст и красиво лице.

Спонсорирани публикации