Джо Джонас и Софи Търнър ще вдигнат голямо сватбено парти

Двамата се ожениха набързо във Вегас
25 май 2019 17:40, Нели Христова
5
Джо Джонас и Софи Търнър ще вдигнат голямо сватбено парти
Снимка: Reuters

След изненадващата си сватба във Вегас, акрисата от "Игра на тронове" Софи Търнър и певецът Джо Джонас от Jonas Brothers, ще организират голямо парти за приятелите си.

Двамата сключиха брак след церемонията за музикалните награди на сп. "Билборд", а броят на гостите беше оскъден. Въпреки че решиха да се оженят във Вегас, Софи и Джо дълго време говореха за предстояща сватба. Естествено, двамата младоженци увериха, че скоро ще организират голямо парти, на което ще могат да присъстват приятелите им.

Когато водещият Греъм Нортън попита в рамките на шоуто си дали Софи и Джо планират парти, за да отбележат сватбата си, актрисата от сериала "Игра на тронове" отвърна, че това е възможно. "Тайна ли е това?", попита отново водещият. "Това наистина е загадка", каза шеговито тя., че подготвят голямо парти, с което ще честват сватбата си, съобщи Контактмюзик.

Говорител на актрисата тогава потвърди, че двойката е сключила брак. DJ Diplo сподели няколко видеоклипа от сватбената церемония в Инстаграм. Единият показва как Софи Търнър в бяла рокля и Джо Джонас пристигат. В друг Джо Джонас чака в края на пътеката. В трети булката върви към младоженеца, докато дуото "Сан енд Шей" изпълнява песента си "Speechles". Дипло е заснел и как двамата разменят обети. След церемонията младоженците позираха за снимка върху розов кадилак.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Hacho преди 4 години
Софи, ти направо ми разби сърцето. Толкова ли не можа да си намериш мъж, та попадна на това нещо?
3
0
 
0
 
! Отговори
abe dori i преди 4 години
na tazi snimka tia izglejda kato maika mu ! ...sigurono gree goliama liubov ...
2
1
 
3
 
! Отговори
АЛИ РЕЗА преди 4 години
Лошо ми е
1
2
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Да им е честито и да почерпят!

Спонсорирани публикации