Според зодията: Кое ви вдъхновява?

Везните черпят вдъхновение от океана (2 част)
26 май 2019 17:50, Теодора Драгоева
1
Според зодията: Кое ви вдъхновява?
Pixabay

Вдъхновението обикновено се определя като психическо и емоционално въздействие върху даден човек, което го тласка да постигне нещо в творчески аспект. Смята се, че когато видим нещо, което ни вдъхновява, ние се задействаме вътрешно чрез импулс и действията ни са непреднамерени, нито пък планирани.

 
От друга страна, мотивацията е процес на стимулиране на даден човек да действа по определен начин, за да постигне своята цел. Мотивацията е движеща сила. Хората чувстват необходимост да предприемат действия, когато са мотивирани, но усилията им не са спонтанни.
 
А какво вдъхновява всеки зодиакален знак? Тъй като астрологията определя нашите специфични личностни черти, вдъхновението варира от човек до човек и от зодия до зодия.
 
В първата част на статията разгледахме какво вдъхновява първите шест зодии в зодиака, а сега вижте какво инспирира знаците от Везни до Риби:
 
Везни: Океанът
 
Везните не са воден знак, но са склонни да черпят вдъхновение от океана. Когато са на брега, звукът на вълните и мирисът на морето ги кара да се чувстват спокойни, силни и пълни с жизненост. Те са запленени от красотата на океана и от величието на природата. Тъй като представителите на тази зодия обичат да пътуват, най-добре за тях е да си избират дестинации, където има фантастични плажове и тропически изкушения. Близостта на морето дава силен заряд на Везните, който ги държи дълго.
 
Скорпион: Устойчивост
 
Скорпионите са вдъхновени от хора, които много пъти са били събаряни от съдбата, но всеки път са успявали да станат и да продължат напред, по-силни отпреди. Човекът Скорпион разбира по-добре от всеки друг, че животът не е честен към всички, но онези, които продължават да бъдат оптимисти и да се надяват на най-доброто, са огромен източник на вдъхновение за него. Хората, които са постигнали големи успехи в живота, без да са компрометирали своите ценности, също са източник на вдъхновение за Скорпиона.
 
Стрелец: Мечти
 
Стрелецът черпи най-голямо вдъхновение от своите собствени мечти и от своите лични цели. Стрелците често сами си напомнят отново и отново за какво работят и какво искат да постигнат в живота. Когато човек от този зодиакален знак вижда други хора, които сляпо следват мечтите си за пътувания, кариера, придобиване на собственост, създаване на бизнес и т. н., той самият, започва да си припомня какво иска и какво трябва да направи, за да постигне своите цели. Вдъхновението му го кара да не се отклонява от пътя. 

Козирог: Приемане
 
Козирозите са вдъхновени, когато виждат че хората, които те обичат безусловно ги приемат такива каквито са – с всички техни недостатъци.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации