Мартин признал, че е убил Кристин! Бил пиян - пил ракия и бира

Разказал смразяващи детайли за престъплението пред адвоката си
Обновена: 18 авг 2019 12:17 | 18 авг 2019 12:14, Александър Попов
180
Мартин признал, че е убил Кристин! Бил пиян - пил ракия и бира
Кадър: Bulgaria ON AIR

Мартин Трифонов, основният заподозрян за убийството на 7-годишната Кристин в сливенското село Сотиря, е признал вината си пред назначения му служебен адвокат.

Това се е случило в болницата в Сливен, където 21-годишният Мартин се намира в момента, след като бе ранен при ареста му, съобщава bTV.

Мартин Трифонов е разказал с подробности извършеното от него и какво точно се е случило. Адвокатът призна, че става въпрос за смразяващи детайли за престъплението. Заявил, че осъзнава какво е направил, че съжалява.

Още по темата
Той изтъкнал, че по време на престъплението бил пиян – първо пил ракия, после бира.

Всичко, което заподозреният е разказал, тепърва ще бъде проверено. За целта ще бъде проведен следствен експеримент на мястото на престъплението.

Според неговия служебния защитник в подобни случаи едва 70% от думите на задържаните за тежки престъпления могат да бъдат приети като истина и се потвърждават в хода на следствието.

Понеделник ще е ден на траур в община Сливен заради убийството на 7-годишното дете.

Прокуратурата вчера повдигна три обвинения на 21-годишния мъж – за убийство по особено жесток начин на непълнолетно лице, за изнасилване и за блудство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НЯМА БОГ"Ей в такива моменти казвам Няма Бог. Как може някой да твърди,че за всичко си имало причина? С какво е било виновно едно дете на 7 години да заслужи тази участ?Ако някой има отговор, да каже."Всичко има смисъл, но не винаги се вижда веднага или на пръв поглед. Понякога е необходима мъчителна и скъпа жертва, за да се случи положителна промяна. Христос също е страдал, за да даде по-късно утеха на милиони християни
73
0
 
6
 
! Отговори
Е преди 4 години
ЕС забранява смъртната присъда. Но поне да върнем доживотна без право на замяна и предсрочно освобождаване за убийци, педофили и изнасилвачи, за нас би било добре като държава. А не някакви смешни присъди, дето даже и тях не излежават до края заради предсрочното освобождаване на основание "разкаях се бе, вие да видите, ей на, разкаях се". Подобни меки наказания за убийци, педофили и изнасилвачи са СРАМ за България.
72
0
 
8
 
! Отговори
asdf преди 4 години
Смърт.
71
0
 
7
 
! Отговори
ww преди 4 години
В такива случаи трябва да се прилага изобретението на д-р Гилотен по отношение на една крайна конечност.
70
1
 
4
 
! Отговори
До 4000 преди 4 години
Като не е убиецът защо бяга и се крие??? Кой невинен бяга, без да го гонят? Аман от хора трсещи под вола теле
69
8
 
2
 
! Отговори
4000 преди 4 години
Пак си намериха УДОБНА изкупителна жертва. Не вярвам това де убиеца. Да не забравяме, че е много по-лесно да натопиш някой, който няма много "светло" минало и за още няколко злодеяния. Решен случай - полицията наградена. Браво! Просто имаме късмет да живеем в най-добрата държава с най-развитата криминалистика и най-уминте полицаи - всички случаи се разрешават мигновено! Ето и тези 5-мата от Нови Искър - по НГ когато ги убиха. Веднага се намери самоубил се убиец.
68
1
 
12
 
! Отговори
БХК преди 4 години
Ние от Българския Хелзински Комитет се възмущаваме от дискриминиацията и омразата с която е опетнен този светъл индивид, който просто е изразявал правото си на етническа свобода и културните особености на етноса си! Амнистия и свобода незабавно! Назначен за учител в частна детска градина в жк. Бояна, град София!!!! Орден стара планина трета степен заради стоицизма си пред националистическите сили на реда! И нобелов лауреат за мир 2020!!!! Засрамете се!
67
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мартин Трифонов сега българин ли е или е ром , как ще разберем като има български имена , интересно ми е как би се казвал Мартин на ромски по Византия когата идват първите роми в Европа
66
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама той е ром бе, не бъдете расисти ами го пускайте да си ходи.
65
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еееее ама щом е бил пиян пуснете го тогава момчето! Това го оправдава напълно.
64
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз също съм смесвал бира и ракия. Но нито съм изнасилил някоя, камо ли дете. Нито съм пребил някой. Бил съм и повече от година без пари. Нито съм откраднал, нито съм ограбил някой. "Специалистите" навсякъде тръбят, че за лудите, рецидивистите, асоциалните и бездомните кучета е най-полезно да са сред хората. Така ИМАЛИ възножност са излекуват, превъзпитат, социализират!!!! "Правата"им, та "правата"им!!! В днешно време да не си нормален!
63
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българизираното/побългареното ромче в Затвора при другите Роми
62
7
 
21
 
! Отговори
НЯМА БОГ преди 4 години
Ей в такива моменти казвам Няма Бог. Как може някой да твърди,че за всичко си имало причина? С какво е било виновно едно дете на 7 години да заслужи тази участ?Ако някой има отговор, да каже. Аз нямам.
61
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мир на душата на детето
60
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смъртно наказание за педофили и убийци.
59
4
 
13
 
! Отговори
Антон преди 4 години
Тук нещо не разбирам... Какъв е тоя адвокат, който ще разказва наляво и надясно какво му е казал неговият клиент!? Вариантите са два: или адвоката е де*ил или журналиста - избора е ваш!
58
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До HhhНЯМАЛО Е МЯСТО . Колко пъти да ти го повтарят.Бабата се е натикала в линейката до умиращата и лекаря се е принудил да се качи при шофьора.Пеша ли да ходи до болницата ? Можеш ли да се разбереш с такива ? Вместо да го оставят да си свърши работата и да помогне на детето , там е било някаква лудница от ревящи и вайкащи се роднини . Единственото което е успял да направи е да качат детето в линейката и да потеглят към болницата .... с БАБАТА ЗАЕЛА НЕГОВОТО МЯСТО ДО ДЕТЕТО.
57
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алкохола доста често води до насилие, не съм чул от леки нар.котици някои да се е збил.
56
5
 
15
 
! Отговори
Hhh преди 4 години
Детето в линейката е било живо и е казвало бабо гушни ме. Лекарите не са го дори прегледали. Жена ми цял ден не спира да реве. Ако мога да го докопам този мръсен гнусен *** .....
55
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много хора след работа пият ракия и бира всекидневно но не убиват.Атакива като него ги има навсякъде даже и в София просто не са активни

Спонсорирани публикации