В Лондон електромобили вече се продават във вендинг машина

Британците не обичали общуването с мениджърите по продажба
Обновена: 24 авг 2019 14:31 | 24 авг 2019 14:28, Екип на Automedia.bg
19
В Лондон електромобили вече се продават във вендинг машина
Снимка: Automedia.bg

Газираните напитки и шоколадовите десертчета ще трябва да направят място за електрическите автомобили Renault Zoe. Вярно, засега само по улиците на британската столица Лондон.

Такъв експеримент бе решено да се проведе след проучване, в което повечето британски респонденти заявиха, че не обичат да общуват с мениджърите по продажба на нови автомобили, пише Automedia.bg. Купувачите не са доволни от факта, че служителите в автосалоните се опитват да им наложат ненужни опции, като по този начин значително увеличават цената на колата.

Когато купува автомобила от вендинг машината, клиентът веднага вижда крайната цена на модела, включително всички опции, които френският производител е посочил за конкретния случай. Никакви други опции не могат да бъдат поръчани.

В същото проучване британците отбелязват още, че когато купуват автомобил онлайн, те биха могли да имат възможността сами, без натиск от страна на мениджъра по продажбите, да изберат необходимите опции и веднага да видят крайната цена на автомобила. Това би направило закупуването на желаната кола много по-удобно и прозрачно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
6
 
! Отговори
Присмехулник преди 4 години
като вземем ресора кибер-сигурност и картофите ще се продават във вендинг машини...ми да!
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Лондон РулзВ Лондон е пълно с полянки зад битака,а приятели направо е затрупано с техни внесени коли в Англия!Ти ''умен'' ли си или по принцип така си се родил а?!!!!
15
5
 
2
 
! Отговори
Лондон Рулз преди 4 години
Правят си реклама от Рено, а тук някои решиха че едва ли не това е бъдещето при продажбата на автомобили.Дилърът в Автосалона е най-важния при покупка на нов автомобил и никой няма да ти добави към колата екстра ако ти самия не го искаш. Вероятно това плаши и смущава тези купувачи които посещават официален дилър ЗА ПЪРВИ ПЪТ и до сега са купували колите си от полянката зад битака,"приятел" я е внесъл от чужбина или е дошла чисто нова с найлоните "само една бабичка е била първи собственик".
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С вендинг машина не става пазарлък.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те там и просяците им са с пос терминали
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
напишете в гоглето жапан ауто вендинг машийн :)
11
2
 
2
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 4 години
До от сиднАав$тралиСя тук се разхождам из Осло,приятен град но има доста зачулени от близкия изток. Странно е че тук всички телекомуникации са собственост на германци дори целия трафик на нета минава пред Дойчланд....това ако не е шпионаж много здраве му кажи.Сърчнах да видя подводните кабели,ми то всичко отива при тях и през Дания,другите отиват към щатите.....Смени на тази D3еLka Fasileffa снимката с кенгуру,ще се изкефа на макс
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма за регистрационни табели и талон да се редиш в КАТ.Карта плащаш и се активират номерата,вече е в движение на името от картата.Данъци,застраховки всичко.Естествено е на изплащане кой плаща кеш толкова много?!
9
4
 
8
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Какво е "вендинг"?
8
3
 
1
 
! Отговори
Фики Стораров преди 4 години
Това е само заявка за покупка на автомобил, бумагите ще дойдат по пощата, или ще се посети офис. Просто експеримент за нагласите на хората.
7
2
 
9
 
! Отговори
Зрънчо преди 4 години
А в ъфстралия още се придвижват като яздят кенгура.
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"вендинг машина"? Откога в българския език съществува такова словосъчетание или дума като "вендинг"? Хайде да не заемаме целия английски, че нашият език е филологически, лексикално и семантично по-развит. А и няма нужда да ползваме чужди понятия за нещо, за което си имаме свои. Звучи хем надуто, хем неграмотно.
5
5
 
7
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 4 години
няма карта която ще мине подобна транзакция, както казах това е реклама, ако не вярвайте пробвайте да събмитнете транзакция с толкова голяма сума и ми се обадете коя банка ще ви позволи. Най много да ви блокират картата и после да ходите до банката да се разправяте
4
2
 
12
 
! Отговори
Електрокар преди 4 години
Колко стотинки се пускат?
3
1
 
5
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 4 години
това е просто реклама и едва ли самите мениджери очакват продажба
2
8
 
9
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
А УНАС НАРОДА Е НА РЬБА
1
3
 
25
 
! Отговори
asd преди 4 години
Тука се хвалят с безконтактни карти

Спонсорирани публикации