Пълнолуние в Риби - какво да очаквате?

На кои 4 знаци ще повлияе най-много?
11 сеп 2019 20:42, Дарена Найденова
2
Пълнолуние в Риби - какво да очаквате?
Pixabay

Пълнолунието винаги влияе по различен начин на всеки. Този месец то се пада на 14 септември и, според астролозите, неговото въздействие ще се отрази по-силно на четири зодии от зодиака. Предстои промяна в настроението и състоянието на представителите на тези знаци, за които трябва те добре да се подготвят.

През септември, пълнолунието ще има и малко по-силно влияние, тъй като се пада и в последната седмица на лятото, когато сме по-близо до есенното равноденствие. 

През този период ще приемате ситуацията около вас по-дълбоко и е вероятно да почувствате неистовото желание и да поплачете.

Тъй като в момента Слънцето се намира в знака Дева, ще усетите контраст между това, което иска сърцето и това, което желае разумът. Хубаво е да отделяте повече време за себе си и да се отдадете на лека почивка.

Четири знака ще бъдат под най-силното въздействие на Луната. Те трябва да се подготвят за един емоционален период, в който ще бъдат изправяни пред трудни решения.

Близнаци

През този период ще бъдете подложени на допълнителен стрес на работното място. Опитайте се да обърнете повече внимание на себе си и дори помислете за отпуск. 

Останалите зодии, на които пълнолунието ще повлияе най-силно, четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Пилеенце преди 4 години
Милко Калайджиев кмет, луна президент!
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
въмпарясвааааааамм

Спонсорирани публикации