Липсваш ни, братко! Днес Кийт Флинт щеше да стане на 50 години

The Prodigy продължават да правят музика в негова памет
17 сеп 2019 18:00, Нели Христова
31
Липсваш ни, братко! Днес Кийт Флинт щеше да стане на 50 години
Снимки: Reuters

"Животът е прекалено кратък, каза някога Кийт Флинт, който днес щеше да навърши 50 години. - За това е по-добре да го живееш."

Днес фронтменът на The Prodigy трябваше да празнува своя юбилей. Но вместо това, преди година той сложи край на живота си в дома си Есекс. Периодът бе труден за неговите приятели и членове на The Prodigy Лиъм и Максим, които отмениха турнето си и се скриха от погледа на публиката за известно време. Но както Кийт казва, животът е да се живее.

Преди месец Лиъм и Максим отново се върнаха в студиото, за да правят нова музика. The Prodigy обявиха новината в Twitter, а днес не пропуснаха и да почетат Кийт.

"Честит рожден ден, Флинти, написаха в Twitter Лиъм и Максим. - Не минава и ден без да мислим за теб, липсваш ни, братко!".

Решението на The Prodigy да продължат да правят музика е смело. Освен това изглежда като подходящо продължение на начина, по който досега са почитали паметта на Флинт. В деня на погребението на своят приятел Лиъм и Максим помолиха феновете да вдигнат най-голямото парти в негова чест. Музика звучеше от всички пъбове в града, хората танцуваха, а по време на месата пееха Out of Space.

В света на музиката всички тъгуват различно. Някои групи, като Nirvana и Beastie Boys, се разпадат след смъртта на някои от членовете. Други, като Queen, продължават да свирят стария си каталог в памет на своя, отишъл си от този свят, фронтмен. Трети започват да работят по нова музика под друго име, като членовете на Joy Division, които формират New Order. А AC/DC продължават да бъдат група с благословията на родителите на Бон Скот.

Всички тези истории имат своя перфектен завършек. Разбира се, The Prodigy няма да са същите без Кийт Флинт, но продължавайки да създава рейв музика, те не спират да пишат своята история, както сметнат за добре. А няма да има по-подходящ трибют към Флинт, от тази нова глава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
8
 
! Отговори
Липсва ми преди 4 години
Обичам да казвам, че благодарение на Out of Space изкарах *** казарма и простотията военна.
25
13
 
3
 
! Отговори
Ти да видиш преди 4 години
Кой е тоа?
24
15
 
3
 
! Отговори
на мене този боклук преди 4 години
въобще не ми липсва!
23
0
 
1
 
! Отговори
А дано живееш вечно преди 4 години
До id iota mojeАко ме разбираш накъде та бия...
22
0
 
4
 
! Отговори
А, извинете преди 4 години
До Лека му пръст.Забравих и Масив Атак.пп: Да не се бърка с партия "Атака" от по-младите. Това е музикална група.
21
0
 
13
 
! Отговори
Готино преди 4 години
Кийт е от хората оставили значителна следа в съзнанието на хората,спорове относно посланието на музиката му са напълно излишни,тъй като е ясно,че няма за цел да се хареса на всички..Искам единствено да допълня,че се самоуби на 4ти Март тази година,а не както пише в статията..
20
0
 
21
 
! Отговори
Лека му пръст. преди 4 години
Голяма група, голям музикант.Една от най-големите. Най-голямата. Заедно с Лефтфийлд, Кемикъл Брадърс, и Фейтлес... ама май това са и до ден днешен.Те отъпкаха пътя. После на следващите им беше лесно.Няма хай-тек ера без хай-тек музиканти. Те го правеха още когато нямаше дори достатъчно техника за музиката им. Какво и как сглобяваха, как им се получаваше с дъртите компютри и платки? Не е много ясно, но им се получаваше досата по-добре от на съмвременниците им...
19
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До кога ще ни занимавате с дрожер-вегн-***? Тоя може и да го харесват разни, подобни нему, ама те си имат специални сайтове където да леят сълзи и екстременти за кумирите си. Или искате ББ да обяви всенароден траур за това ?!
18
17
 
0
 
! Отговори
id iota moje преди 4 години
da lipsva samo na id ioti ! Shizofrenia I idiotizam ...2 diagnozi na edno miasto ! Vmesto da bade podlojen na speshno lechenie ..biva obiaven za "talant " e go prevrashtata v mashina za pari ...dokato patalogiite mu vzemat vrah I dava fira !!!
17
24
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на мен не ми липсва, даже го не знам кой е.
16
2
 
13
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 4 години
Най -любими са ми първите им парчета ,класически рейв!
15
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
слушайте кирчо маричков
14
22
 
5
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 4 години
Тези наркомани какви са ?Само Зайченцето Бяло , БГ Народна Музика и БГ РОК .*** откачалки .
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 6Аз съм металист и се кефя на продиджи. навремето повече де, сега рядко.не знам ти в какъв филм се вкарваш.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 10какво ти пука каква музика е?Ти по категории ли си падаш?
11
1
 
19
 
! Отговори
до 8 преди 4 години
Поздрави и на теб бате, продиджи бяха икона 90те, ходехме на лекции и ги слушахме радио Вива. И германеца Скутер беше популярен. Освен Продиджи още слушам Chemical Brothers дето сега идват в БГ. И 2 brothers on 4th floor песента come take my hand и др. Още дъня тая музика в Сидней и дигам покриваКогато напуснах БГ нещо странно започна, спрях да остарявам защото стреса изчезна и започнах да чувствам че ставам по млад в Австралия, часовника спря и след 2 години тръгна бавно назад леко подмладяван
10
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С цялото ми уважение към уважаващите ги, това каква музика е? Може би ние на Земята сме изостанали и не разбираме толкова.
9
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
дали ги обичате или не, легенда са.и аз не съм им най-големия фен, но имат десетки яки парчета и са повлияли много на музиката, това не може да се отрече.
8
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много важна новина,за първа страница.
7
0
 
6
 
! Отговори
До Сиднито преди 4 години
Евала Богаташ-трейдъра който е богат и е в Сидни, Ав$стралия. Ти си топ, бате.

Спонсорирани публикации