Щастлива връзка: Кои зодии си пасват идеално?

Ето 6 успешни комбинации
18 сеп 2019 20:32, Иванка Гъркова
0
Щастлива връзка: Кои зодии си пасват идеално?
IStockphoto

Казват, че противоположностите се привличат, но понякога са нужни месеци, дори години, за да може човек да открие идеалната половинка. Според астрологията, за да имате успешна връзка, е добре да излизате с някой, който има различна от вашата зодия. В противен случай сблъсъкът на два почти еднакви характера ще доведе до конфликти и излишни нерви. 

Независимо дали става дума за приятелство, интимна връзка или брак, астролозите съветват да търсим партньoри от определени зодии, с които си пасваме най-добре.  

Ето шест подходящи комбинации между зодиите:

Телец и Дева

Те се допълват взаимно и са страхотна двойка. Хората, родени под знака Дева, са нежни души, които обожават природата, а от друга страна Телците се радват на малките неща в живота и обичат разходките сред зеленина. 

И двете зодии обичат практичността и се отличават от другите със своето постоянство. Започнат ли нещо, е го завършат, независимо, че може да се забавят малко. Те са създадени за сериозна връзка и никога не биха изневерили. 

Риби и Рак 

Връзката между двата знака е силна. Макар, че и двата са водни, те нямат особени противоречия между тях. Рибите са чувствителни и романтични, докато Раците са по-стабилни и балансират нещата в техните отношения. Те дават сигурност на плуващите във водата и им действат успокояващо. 

Въпреки че понякога Рибите се притесняват от егоцентризма на Рака, те са съвместими на енергийно ниво и са готови да правят взаимни компромиси в името на разбирателството. 

Още за комбинациите между зодиите за успешна връзка четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации