На кои зодии ще им върви "по вода" в любовта през октомври?

Овните ще срещнат сродната си душа
19 сеп 2019 18:20, Иванка Гъркова
0
На кои зодии ще им върви "по вода" в любовта през октомври?
IStockphoto

Лятото отстъпи място на есента, а с това дойде време и за промяна в живота на някои знаци в зодиака. Докато септември подлага на изпитание много хора, следващият ще бъде благоприятен от към положителни емоции. 

До края на септември повечето знаци ще имат нужда от лично пространство и време, в което да изяснят някои неразбирателства. Астролозите съветват да оставите настрани работните ангажименти и отделите от свободното си време за близките, които сте пренебрегвали. 

Октомври се очертава хубав за три зодии, които ще срещнат или преоткрият любовта. Ето кои са те: 

Овен

Големи промени очакват хората, родени с този знак. Онези, които са без половинка, най-сетне ще срещнат подходящ човек, с който да се обвържат. Новата връзка ще промени живота им. Тези, които вече имат половинка, ще затвърдят чувствата си и реализират общите планове. Въпреки романтиката, на която ще се радват Овните, те трябва да бъдат внимателни и не взимат прибързани решения докато витаят във въздуха. 

Дева

Девите ще имат важни задачи за решаване в началото на октомври. Тъй като не е изключено да си загубят ума по някой от противоположния пол, трябва да действат предпазливо. 

Останалите звезди четете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации