Овен, Дева...Жените от кои зодии са най-властни?

Те обичат да контролират и манипулират
Обновена: 21 сеп 2019 21:46 | 21 сеп 2019 21:46, Иванка Гъркова
7
Овен, Дева...Жените от кои зодии са най-властни?
IStockphoto

Всеки от нас се отличава със специфичния си характер. Едни са доста спокойни и предпочитат пасивността, докато други държат да са в центъра на вниманието и контролират всичко. Това до някаква степен заваиси от зодията, под която са родени.  

Смята се, че жените са онези в двойката, които обичат да диктуват темпото. В много от случаите тяхната дума се чува първа, а след мъжът си казва мнението. Това е съвсем нормално, защото представителките на слабия пол се грижат за домакинската работа, децата и имат куп отговорности като плащане на сметки, пазаруване и други. 
 
Според астрологията, жените от четири зодии са най-властни. Вижте кои са те: 
 
1. Овен
 
Дамите от този знак са доста емоционални. Ядосате ли ги, бъдете готови да понесете целия им гняв. Те искат да имат водеща роля във връзката и не обичат да правят компромиси, ако вие не желаете това. Наумят ли си, че искат нещо, трябва да се съобразите с тях, защото те не приемат отказ. 
 
Жените от тази зодия искат да превъзхождат половинките си, което създава противоречения между двамата. Те не могат да задържат партньора си, защото са прекалено властни и манипулативни, а не всеки мъж обича да го държат на каишка.
 
2. Дева
 
Тези жени са прекалено упорити и са готови на всичко, за да постигнат целите си. Романтични и любвеобилни половинки са, но не понасят да им заповядват. Девите са смели и държат на своята независимост. 
 
Обикновено жените, родени под този знак, излизат с мъже, които имат по-слаб характер и са нерешителни. По този начин могат да ги въртят на малкия си пръст. Най-често карат половинката да се съобразява с тях, а не обратното. 
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Олеле, преди 4 години
До Анонименпри теб май не се задържат жени,нищо чудно ако е така.Отдавна отмина това време жената да е подчинена на мъжа. Много жени издържат семействата си и имат по -добри доходи от мъжете.
5
6
 
0
 
! Отговори
П преди 4 години
Жените от зодиа Дева са най-големите дървета в леглото - не знаят и не казват какво искат, само седят и чакат да се сетиш. Ако не уцелиш се цупят.
4
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма значение зодията, жената трябва да е подчонена на мъжа. Това е.
3
1
 
5
 
! Отговори
гост преди 4 години
Не взимай овца те са опасни , също и лъвица тя ще те съсипе мълчешката , водолейката ще те стиска за гушута за пари , докато умреш ..... а приятен ден !
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-властните жени са тези, които живеят с мъже от зодия "Чехъл".
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най смешни по скоро

Спонсорирани публикации