Кой казва, че битката за София била между Фандъкова и Манолова?

Кандидатурата на Джамбазки била много сила
92
Кой казва, че битката за София била между Фандъкова и Манолова?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според общинския съветник от ВМРО в София Карлос Контрера кандидатурата на съпартиецът му Ангел Джамбазки за кмет на столицата е много силна.

Още по темата
"Това, че Джамбазки стана евродепутат, не му отнема правото да се бори за кметския стол. Не е задължително балотажът в София да е между Манолова и Фандъкова. Нашата партия иска сериозна промяна в общинската политика през следващите 4 години. Чух много малко и от двете дами. Няма конкретика в предложенията им", коментира Контрера пред Нова тв.

Той допълни, че ВМРО ще представи програмата си на 28 септември.

На въпроса има ли напрежение между тяхната партия и останалите кандидати Контрера заяви: "Няма да има черна кампания. За 4 години в Общинския съвет съм работил абсолютно коректно и с групата на ГЕРБ, и с г-жа Фандъкова".

Той коментира и случаят с австралиеца Джок Полфрийман, убиецът на студента Андрей Монов, който излезе предсрочно от затвора.

"Това, което направи съдът, а именно предсрочно освобождаване на затворник, е цинично. Не може на базата на едно писмо от неправителствена организация и на становища от свещеник и пастор, да пуснеш човек, който не се е поправил. Полфрийман очевидно не изпитва особена вина. Мястото му не е навън. Няма справедливост", категоричен е Контрера.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: кметСофияДжамбазки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Битка за София няма. Мая Манолова ще ги разбие. Опонентите и вече са загубили, но още не го знаят.
66
4
 
5
 
! Отговори
Подлоги преди 4 години
на ГЕРБ са ВМРО и Джамбазки. Те полегнаха за тенекиите с 3 000 000 000 от нашите джобове. Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ имат намерение да направят нещо добро за БЪЛГАРИЯ. Прочетете им програмата и гласувайте и то всички масово!!!
65
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма се учудя ако Джамбазов бие Фандъкова и излезе втори.
64
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров бие на нафталин .
63
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма се учудя ако Джамбазов бие Манолова и излезе втори.
62
5
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Безспорно жените вършат много работа, но - никаква работа не вършат що се касае за промени. Мъж трябва да е на кормилото - и то мъжкар с големи топки...
61
0
 
8
 
! Отговори
Спеца преди 4 години
Пръъъццц!Тоя издаде нефелната чета!
60
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джамбаски е моят човек за кмет на София, или Сидеров в краен случай!
59
3
 
13
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Кьорфишек, става само за патриотарски приказки.
58
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Марикон.
57
9
 
6
 
! Отговори
Електорат преди 4 години
Битката ще е Манолова-Сидеров. На балотажа всичката синьо-червена *** ще се съюзи срещу Сидеров и Манолова ще стане кмет. Както стана и 2005-та, на президентските избори, когато сичкото психодесни подпряха агент Гоце и той стана втори мандат президент.
56
4
 
11
 
! Отговори
Ицо Петрофф преди 4 години
Я!? Ачо гея! Тоя го помпах в *** на подуенската гара цели десет години.
55
7
 
5
 
! Отговори
хахо преди 4 години
до анонимен 57 . незнам какво са ти криви селяните но по гилеми селяни от софианци едва ли има на балканите . ако не вярваш застани на някои от пътищата които извеждат от софия към провинцията и ще се овериш. а за това как шофират няма обяснение пълни ***
54
2
 
32
 
! Отговори
Същия боклук преди 4 години
Жамбазлето не е отслужил наборната си военна служба,а се е скатал. Има митична жена и дете ,които никой не е виждал. Никой не знае има ли сключен блак,граждански или църковен. Няма сведения това чавече някъде,някога да е работило нещо освен партиен функционер. Същия *** като Станишко - мюре отвсякъде.
53
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съмнително е фандъкова да спечели от раз. Важен ще е балотажът. За това се включва джамбазки като популярно, според някои, "патриотично" лице, за да подкрепи фъндъкова на балотажа.Както казва Павел Вежинов - български писател, :приличат си като две капки *** вода, само едната е по-голяма."
52
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иска да връща казармата обаче по тежко от патката на съседа де е вдигал
51
3
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 57 преди 4 години
Съгласен съм с оределението"приходящи" Те не познават духа на София. Когато са расли в царевичака само са слушали за т.н.столица, НО Фандъкова и Манолова не са ли също провинциални навлеци.
50
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държава където още управляват генералите от дс пиши я в канала
49
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ ТОЗИ МУШМОРОК ДЖАМБАЗКИ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА СЪВСЕМ ЯВНО И ОТКРИТО ПОДКРЕПИ И ГЛАСУВА ЗА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ,А ТОК ИГРАЕ ТЕАТРО,ЧЕ Е ПРОТИВ ТАЗИ *** КОНВЕНЦИЯ. ЪЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ(ПАТРИОТИ) ИЗЛЯЗОХА ПО ГОЛЕМИ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ ОТ ГЕРБАВАТА ШАЙКА
48
3
 
26
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Джамбазина е Tъпo ceлcко парче.Ниско образован, без ценз, без елементарна култура, но с голямо непокрито самочувствие. Езика му е груб на моменти преливащи в просташки. В Брюксел направи една платена проява (в подкрепа на българските шофьори) и много му порасна работата

Спонсорирани публикации