Нови политики - това искали избирателите преди вота

Правителството няма да падне, стабилно е
21

В битката за кметския стол на София се включва още един силен играч. ВМРО номинира Ангел Джамбазки за кандидат-кмет на столицата, а очакванията на воеводите са той да победи от раз. 

Социалистите пък очакват да удвоят резултата си от предишните  местни избори. Те обявиха своята подкрепа за вече бившия омбудсман Мая Манолова.

"Ангел Джамбазки има специфичен таргет, по-широк от този на "Атака". ВМРО умеее да формулира тези, които достигат до по-широк кръг от избиратели . "Атака" по принцип няма голям шанс за победа", каза в студиото на "България сутрин" политическият психолог професор Антоанета Христова.

Според нейната прогноза ВМРО ще вкара добра група общински съветници след изборите.

"Както върви кампанията, се очертава спецификата на по-спокоен профил на Фандъкова, минимизира се шансът Игнатов да стигне до балотаж", каза тя пред Bulgaria ON AIR.

"Много е интересна игрaта на БСП - линия на прилепване. Да не можеш да изелзеш от него, наблюдава се като говорене, но този път е по-различно", коментира още Христова.

Прогнозота ѝ е, че правителството няма да падне по никакъв начин. Хората обаче имали нужда от рязка промяна на политики.

Тя обясни, че в обкръжението на всеки политик има хора, които му говорят каквото иска да чуе. Въпросът бил дали има послание за обединение към хората, които иска да управлява. Единението било знак за успех, разединението - знак за липса на политическа култрура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: изборикмет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
П.Петров преди 4 години
Като гледам резултатите от анкетата, шопите ще изберат "новата политика" на старите обществени поръчки и презастрояването без градоустройствен план и правила.Да бяха само шопите, дето им харесва да настъпват едни и същи червени мотики, биле те и с втора ръка светлосиньо, щеше да ми е смешно, но уви! Упоритото настъпване на едни и същи червени мотики се е превърнало в нещо като общонароден 30 годишен обичай, а това за мен е трагично, защото няма да спре и върне емигриращите!
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Таргетът са любимите им роми, които от една страна сочат на привържениците си, а от друга им плащат, за да гласуват за тях.
14
0
 
5
 
! Отговори
Joko преди 4 години
Нови политики със стари пастарми и превкиснали джибри не ства!
13
1
 
4
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Вчера, днес и утре - всякак,у нас ще е на власт ПРOCТAКA.*** решавапредизборното уравнение,но пак го чака,най- безмилостно крадене.И ако водач най-честен избереме,трябва ни само, Военно положение.
12
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ, разните там "патриоти", БСП и ДПС водят България към гибел.Ако управлява който и да е от гореизброените, скоро България ще стане Субект на Руската Федерация!Помнете ми думата!А какви нови политики ни трябват?Нямам никаква представа!
11
2
 
8
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Абе кви политики бе! Кой пък ви иска политиките!Аз искам от кмета и общината това, което е тяхно задължение - улиците да са чисти и без дупки, отпадъците да се извозват редовно, да има къде да учат децата ми, да се спазва обществения ред, да не се презастроява и въобще градът да изглежда спретнат. Не ми трябва да ми вдигате доходите, това си е мой проблем и аз ще се погрижа за него.
10
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Става напечено в СофияФандъкова,Манолова, Джамбазки,Кадиев.
9
4
 
4
 
! Отговори
колониално статукво преди 4 години
Избирателите да пишат писмо до "началниците" !Нахалос е да пилеят енергия с вот за нови политики тука !
8
13
 
2
 
! Отговори
Факт!!! преди 4 години
В политиката влиза Слави Трифонов - богат и известен ! Слави , размажи ги тия крадци ! Голяма част от хората те подкрепят !
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българските избиратели искат законност във всички сфери, нормални доходи, образование и здравеопазване! Никой от политиците обаче не го предлага и осъществява реално, а само празни думи и обещания....
6
4
 
12
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
От вот на вот, от вот до вота,на *** минал е живота !Пред изборите,лъжат като невидели,след изборите -винаги ДС печели.
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак опити за манипулации на обществото....Омръзна ни от уж новите им полики, които са стари и ги рецитират преди избори едни и същи вече 30 години, както техните родствени наследници и политически наследници, които заедно управляват и винаги против народа с абсурдни закони "узаконявайки" грабежите си от народа!
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И като всички филми сме ги гледали отпреди десетилръия някой е решил, че дме ги забравили и е време да затввърдим наученото и преяждащите да са пак същите.Преполовихме века еееей! И населението остана наполовина.
3
5
 
6
 
! Отговори
Свободен човек преди 4 години
Глупости! Никой не иска нови политики, а възможност за по-добър живот.Понеже от опит сме научили, че възможностите за по-добър живот намаляват драстично при управлението на една червена партия, гласуваме за тези, които ще ни отдалечат най-много от червената глупост. Тези дугите също имат трески за дялане, но поне не те спъват, което си е добре. Не ми е нужно някоя лелка да ми сипва гадна, но готова манджичка в столовата, както ни баламосват червените, а да ме оставят сам да си сготвя.
2
5
 
10
 
! Отговори
sofeto преди 4 години
Вcички кaндидaтypи за kмет на гp. Coфия ca oтчaйващи, kакто и caмият чoвeшки матepиал наceляващ "тepиториятa"!
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз изкам работеща и справедлива съдебна система.

Спонсорирани публикации