Анджелина Джоли: Бях изгубена

Звездата говори открито за живота без Брад пред сп. Madame Figaro
13 окт 2019 22:40, Иванка Гъркова
17
Анджелина Джоли: Бях изгубена
Madame Figaro

„Не знам за съдбата, но съм сигурна, че съм в преход – едно завръщане към дома, към себе си. Истината е, че бях малко изгубена. Мисля, че това се случи в края на връзката ми с Брад и в процеса на раздялата“. Това заявява Анджелина Джоли в интервю за списание Madame Figaro. 

 
Малко след официалното представяне на филма „Maleficent: Mistress of Evil“, звездата говори откровено за майчинството и живота без Брад Пит.
 
Холивудската актриса, която се появи на корицата на изданието, е заснела провокативна фотосесия. Кадрите са направени от фотографа Емануел Любецки, за най-новата кампания на Guerlain.
 
Анджелина признава, че била съсипана след раздялата с мъжа си и не можела да се познае.
 
„Чувствах се толкова малка и незначителна, независимо, че не го показвах пред никого. Бях дълбоко наранена и тъжна. Борех се с това като с травма. Трябваше да преоткрия радостта от живота. Затова не мога да кажа, че не научих ценен урок. Напротив. Промяната е нещо хубаво, възможността отново да бъдеш щастлив трябва да те държи в трудните моменти. На това се опитвам да науча и децата си“, обяснява тя.
 
По думите на актрисата, дълго време след развода, тя не можела да излезе от омагьосания кръг, в който е попаднала. Сега вече осъзнала, че е настъпил идеалният момент за промяна.
 
Още за промяната в живота й, както и новата фотосесия, ще намерите в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
до "жена" преди 4 години
*** жено,ти как си се пояявила на този свят?Вероятно *** е мислила като теб?Ти си доказателството,че християнката,оставена без контрол,е готова да унищожи нашата християнска цивилизация.Да,върху жените винаги е имало контрол,и затова са се раждали достатъчно деца.От половин век ви оставихме на самотек,и резултата е ясен.Това е реалността.Ако не раждате от нас,ще раждате от онези ***,които идват от изток.Но тогава няма да има свобода,кариера,и сексуален разврат.
15
1
 
0
 
! Отговори
Съвременник преди 4 години
Винаги си била изгубена.
14
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
ЖАЛКО, ЧЕ НАВРЕМЕТО РАЗРУШИ БРАКА НА БРАД С АНИСТАН. ТЯ ПОНЕ БЕ СВЯСТНА ЖЕНА. ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО. ЗА ТОВА БЕ ВИНОВЕН САМО БРАД И СЕГА ПЛАЩА ЗА ТОВА.
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като тая милиони жени - няма угодия. Нищо ново. И Брад Пит и брат му и кой ли не, все тая. Все ще има недоволство.
12
9
 
8
 
! Отговори
Жена преди 4 години
Че кой си ти да казваш на жените какво трябва или не трябва да правят?! Никоя не е длъжна да ти слугува или да ти ражда деца, освен ако тя самата не го пожела.Спрете да набърквате разни религиозни щуротии в съвременния живот и да изисквате безумни неща от жените. 2019 сме, а вашето мислене е спряло някъде към 1819.Винаги ще има хора дето ще се размножават - без друго населението на Земята е прекалено голямо.
11
3
 
21
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Брад Пит добре се отърва от тази вещица!
10
14
 
11
 
! Отговори
християнин преди 4 години
От 50-50 г.,в резултат на дивотиите,християнката е със "сбъркан мозък".Вместо да бъде съпруга и майка,в главата и само "бръмбари"-равенство на половете,женска кариера,женска свобода и пр.И накрая само едно к-рвеене,"строшени" бракове,нераждане на деца,и унищожение на християнския свят.Невиждана демографска катастрофа.Друг начин на създаване на бебета,освен чрезраждането от жена,аз не познавам.Така,че главното е жената да е майка.Не се вглеждайте в персоната на Джоли.
9
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
О тя е просто луда тая.Помня я като ходеше да опипва прегръща и целува разни доста мърляви и омазани с всякакви нечистотии бежанци предимно момчета... Беше обяснила че ще се гордее ако някое от белите и забележете деца стане пасивен хомосексуалист.Нещо не и е наред с главата на тая красива е ама е болна в мозъка а там удари ли няма по-лошо и страшно...
8
4
 
16
 
! Отговори
MGTOW преди 4 години
А в случая има и деца замесени. Ако беше само тя, ок. Но отнема бащата на децата! Това е много сериозен проблем в тези времена, в които живеем. Спрете да им давате фалшиво чувство за праведност на подобни!
7
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А сега намерена ли е ?Трябва да е в психиатрична клиника.
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ти си си изгубена по рождение не се коси
5
3
 
20
 
! Отговори
MGTOW преди 4 години
И един съвет от препатил към младите мъже. Ако разберете, че жена е имала хранителни разстройства в миналото, бягайте далече. За съжаление в повечето случай това са привлекателни жени, на които не им личи, че имат сериозни психични проблеми.
4
3
 
11
 
! Отговори
MGTOW преди 4 години
BPD (Граничните) жени никога няма да признаят вина, за съжаление прекалено голям процент от жените имат ако не изцяло BPD поне признаци за такова. И за мъжете, и за жените е лошо. Вместо да давате поле за изява на психично болни хора, препоръчвам да помогнете с материали за BPD. Има терапия (DBT), която дава добри резултати.
3
4
 
21
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
че кога е била "намерена",та сега да са чувства "изгубена"?..Тая е едно БОЛНО същество../и в буквалния смисъл,НЕ ЧЕ ЗЛОБЕЯ,защото на всеки може да се случи..да не дава Господ!../..Но болестта й не е свързана с бозките,които си отреза....ГЛАВАТА,главата е тая,която й изневерява!..Но тя няма как да знае това,след като "компютъра" е блокирал..
2
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Истината е, че бях малко изгубена. Мисля, че това се случи в края на връзката ми с Брад и в процеса на раздялата."--------------Доколкото си спомням Брад Пит молеше тази да си помисли отново, да обмисли отново и да не позволява на отрицателните емоции да развалят техния брак. Имаше снимки как Брад плачеше и я молеше публично.Но стана така както тя си реши, от инат и глупост.Както правят над 90% от жените.
1
1
 
32
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
Сега си остана просто загубена.

Спонсорирани публикации