Агитация, но не с плакати, а с насъщния! Челен опит от Карнобат

Хлябът се продава, макар с ликът на Станчо Станков на опаковката
Обновена: 18 окт 2019 11:01 | 18 окт 2019 10:53, Камелия Цветанова
34
Агитация, но не с плакати, а с насъщния! Челен опит от Карнобат
Снимка: Facebook

Нестандартният начин за агитация използва и кандидат за кмет на Карнобат.

Ликът на кандидат за кмет и за общински съветник в Карнобат се появи върху опаковката на бял хляб. Идеята предизвика разнопосочни реакции в социалните мрежи.

Борещият се за място в Общинския съвет – Станчо Станков, разказа, че хрумването му било емоционално.

Той избрал да превърне хляба в агитационен материал, защото производството на насъщния е негова професия.

"Всеки ден в хиляди домове влизам с това изделие, сядам на масата", коментира той пред Нова тв.

Хлябът се продава в магазините в Карнобат.

Според Станков обаче нетрадиционният начин на агитация почти не е направил впечатление на хората в града, но пък е прочел доста негативни епитети за себе си в социалните мрежи при това от хора, които дори не го познават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
2
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 4 години
Ако е продал повече хляб ,значи е на прав път,ако пък и стане това ,което иска няма да има никакво значение какво сме писали кибиците тук.
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом човека е производител на хляба има право и да се рекламира.
28
3
 
4
 
! Отговори
втрещен преди 4 години
Другарката Парцалкова е пътник, колкото и да се напъва ГЕРБ, вече властта им се изплъзва като мокър *** от ръцете. Постоянно валят платени реклами, била "ремонтирала бул. Първа Българска Армия в София".К'во си ремонтирала ***? Нали наблизо работя, цяла година ремонтираха и слагаха канализационни тръби по съседния булевард Илиенци, а въпросната улица си остана с павета по която и танковете биха се затруднили да минават!И нищо няма да ремонтираш, защото вече не си на власт - малко ти остана!
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Писна ми на... Социалната мрежа гъмжи от постове с кандидати! Ще си изтъркам профила вече.
26
1
 
6
 
! Отговори
ист преди 4 години
до гробокопачРазбрах те, че от фурнаджии разбираш политици, които материално за един хляб не са изкарали. Георги не го познавам, но той знае и работи. Много политици ако ги изхвърли политиката, гладни ще умрат.
25
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боже, каква глупост!
24
2
 
3
 
! Отговори
да преди 4 години
Като си кандидат си сложи поне една вратовръзка
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Иван Пречиствателнагласоподаватели бе, ***
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как е правилно да се напише:РобъртаПервърта илиПревърта?
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прочел негативни отзиви за себе си от хора които не познавал. Абе аланкоолу България е на тоя хал точно заради ей такива байганьовци като тебе дето се навират по всевъзможни начини във властта.
20
5
 
11
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Тоя трябва да бъде осъден, за незаконна агитация. Мега нагло парче.
19
2
 
7
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До истАз също съм фурнаджия по занаят, хахахаха... Гледай сега, не всеки, който има пари, трябва да е в управлението на държавата. Не може автоматично да се прехвърля "успеха" в бизнеса в политиката. Това е съвсем друго поприще, в което се изискват доста специфични качества. Схващането, че политиката е част от бизнеса е грешно и затова сме на това положение. Няма да говоря как забогатяха някои фурнаджии и започнаха да имат пари;))) Щото тогава ще си говорим за разстрел на същите, не за политика
18
5
 
8
 
! Отговори
ист преди 4 години
Георги си изкарва хляба и произвежда хляб за цял град.Снима се с това което произвежда. Той не обещава а показва.Другите кандидати могат ли да се снимат с това което произвеждат, защото приказките и обещанията не могат да се изобразят.
17
2
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До ШАЙКАТА ГЕРБОт това евреите не би трябвало да правят проблем. Порниха име сънародник. Фамилията му е еврейска. Още, когато се самозапали Пламен Горанов и ГЕРБ нагло турнаха тоя *** разучихме фамилията му - чисто еврейска! Явно е, обаче, че има евреи и евреи и някои с апо-евреи от другите;))) Еврейска им работа. Щото, ако не е евреин, какво търси в Израел? Истинските Българи не ходят в Израел. Аз познавам такива, които отказаха примамливи еврейски прелдожения за кариера в Израел.
16
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре, че не произвежда кондоми...
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ако пак ме назначът кат директор на хлебозавода..."Това беше мечтата на едни плоскотеменни съграждани дето тръгнаха "на скурзия... при роднините оттатъка".
14
3
 
11
 
! Отговори
ШАЙКАТА ГЕРБ преди 4 години
издига кмета на ВАРНА пак. ОНЯ с елипсовидното кръгово с наклон. Ама скандала с пияния ПОРТНИХ, когото хванали да натиска камериерките в ХАЙФА и изгонили с шутове от ИЗРАЕЛ - пълно мълчание. По време на официална делегация за побратимяване на ВАРНА и ХАЙФА наркомана ПОРТНИХ така се олял, че на следващич ден цялата делегация евреите я качили на първия самолет за България. ТИКВАТА мълчи по тоя повод. Медиите също им е забранено да пишат
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С пари и хляб не може с биткойни може, елате да ни хванете за биткойните и офшорните сметки избори ще ми правели. Вие първото нямате съзнание за честност отдалеч се почва с мятането на кал за какви избори ни дрънкате Каu може някой дето денонощно бълва кал и помия да иска да е кмет.
12
2
 
7
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До ПетяМойто момиче, не напъвай толкова черепната кутия;))) Бюлетината на БСП я знам коя е;))) Нъл се досещаш, че ние систематично правим на Бойко да му е лошо, гадно и кофти. Е, па тв ае шанс за теб да го утешиш;)))
11
3
 
8
 
! Отговори
ПОРТНИХ преди 4 години
нещо не го споменавате, а е централна фигура в грандиозен скандал с ИЗРАЕЛ. И са му хванали тъмните сделки като кмет за последно раздавал на жена си апетитни общински имоти

Спонсорирани публикации